Naar boven

AudioQuest Blueberry eARC HDR HDMI 4K/8K High Speed 18Gbps 1,5 Meter

Art.nr: AudioQuest Blueberry eARC HDMI 4K/8K High spd 1.5m
AudioQuest BlueBerry 4K-8K 18Gbps HDMI-kabel combineert superieure materialen en superieur ontwerp om een ​​superieure entertainmentervaring te produceren. Met massieve langkorrelige koperen geleiders met AudioQuest's Level-1 Noise Dissipation, is BlueBerry zorgvuldig ontworpen voor verbeterde geluidskwaliteit en uitstekende algehele prestaties, aanzienlijk beter dan de prestaties standaard 18G HDMI-kabels.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.
Kabellengte:

Productinformatie

AudioQuest BlueBerry 4K-8K 18Gbps HDMI-kabel combineert superieure materialen en superieur ontwerp om een ​​superieure entertainmentervaring te produceren. Met massieve langkorrelige koperen geleiders met AudioQuest's Level-1 Noise Dissipation is de BlueBerry hdmi kabel zorgvuldig ontworpen voor verbeterde geluidskwaliteit en uitstekende algehele prestaties,

Natuurlijk heeft de BlueBerry 18 Gbps HDMI-kabel van AudioQuest gegarandeerd de 18 Gbps bandbreedte die nodig is voor aantrekkelijke functies zoals 8K / 30 video, HDR (High Dynamic Range) -beelden en eARC (Enhanced Audio Return Channel). Om de prestaties nog verder te verbeteren, worden alle 19 geleiders, waaronder A / V- en eARC-signalen, alle grondreferentie-afvoeren en regel- en stroomgeleiders, correct gecontroleerd voor de meest efficiënte dissipatie van radiofrequentieruis.


4K / 8K
AudioQuest 18Gbps High Speed ​​HDMI-kabels hebben de bandbreedte die nodig is voor video tot 8K / 30 (8-bit, 4: 2: 0), wat een resolutie van 7680 x 4320 (meer dan 33 miljoen pixels) is met maximaal 30 frames per seconde (fps). 24 en 30 fps zijn de framesnelheden voor bijna alle films en veel tv-programma's.

18G
Alle AudioQuest 18Gbps High Speed ​​HDMI-kabels hebben gegarandeerd de 18Gbps bandbreedte die nodig is voor aantrekkelijke functies zoals 8K / 30 video, HDR (High Dynamic Range) -beelden en

eARC (Enhanced Audio Return Channel).
De eerdere ARC-mogelijkheden van HDMI-hardware halen maximaal verlies (gecomprimeerd) 5.1-kanaals surround sound. Niet alleen ondersteunen alle generaties AudioQuest HDMI-kabels "met Ethernet" ARC, maar om superieure audioprestaties te garanderen, wordt het ARC-kanaalgeleiderpaar intern gestuurd voor richting, in de tegenovergestelde richting van de 4 paren die informatie dragen naar de tv. Aankomende HDMI 2.1-hardware ondersteunt Enhanced Audio Return Channel (eARC), dat de bandbreedte drastisch vergroot om ongecomprimeerde en verliesvrije meerkanaals audio met hoge resolutie te ondersteunen, inclusief Dolby TrueHD en Atmos, en DTS-HD Master Audio en DTS: X. Alle AudioQuest HDMI-kabels " with Ethernet ”beschikken over de geleiders en bandbreedte die nodig zijn voor de verbeterde sonische mogelijkheden van eARC.

HDR
AudioQuest 18Gbps High Speed ​​HDMI-kabels ondersteunen High Dynamic Range (HDR) en Dynamic HDR. HDR-inhoud vergroot het contrast van het beeld voor zwarter zwart en helderder wit / hoge lichten, evenals een grotere kleurverzadiging en helderheid. Dynamische HDR (HDR 10+ en Dolby Vision bijvoorbeeld) maakt frame-voor-frame HDR-optimalisatie mogelijk in plaats van HDR-instellingen die voor het hele programma zijn vastgelegd.

NIVEAU 1 GELUIDSDISSIPATIE: RICHTINGSGESTUURD
Dit is de basis van AudioQuest's Noise-Dissipation-technologieën. Traditionele "100% afscherming" is niet voldoende om bescherming te bieden tegen de steeds vaker voorkomende effecten van Wi-Fi, cellulaire en satellietstraling. In AudioQuest HDMI-kabels zijn alle 19 geleiders richtingsgestuurd om de RF-ruis te minimaliseren die de prestaties schaadt door deze weg te "richten" of af te voeren van de meest kwetsbare circuits. Aanvullende technieken voor geluidsdissipatie (niveau 2 en hoger) worden toegepast als het budget het toelaat om het geluid verder te verminderen.