Naar boven

AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED (48Gbps 8K-10K) 5 Meter

Art.nr: 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED (48Gbps 8K-10K) 5m
De Audioquest Pearl 48 2.1 HDMI-kabel is een hoogwaardige HDMI-kabel die geluid op de eerste plaats zet en een bandbreedte tot 48 Gbps en een beeldkwaliteit van 8K kan overbrengen. Met langkorrelige koperen geleiders kan de Pearl 48 HDMI de meeste radiofrequentieruis verdrijven.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.
Kabellengte:

Productinformatie

De Audioquest Pearl 48 HDMI-kabel is een hoogwaardige HDMI-kabel die geluid op de eerste plaats zet en een bandbreedte tot 48 Gbps en een beeldkwaliteit van 8K kan overbrengen. Met langkorrelige koperen geleiders kan de Pearl 48 HDMI de meeste radiofrequentieruis verdrijven.

48G
AudioQuest “48” HDMI-kabels kunnen tot professionele 10K Ultra-HD-video overbrengen. De bandbreedte van 48 Gbps wordt mogelijk gemaakt door 4 gebalanceerde audio / video-paren met elk 12 Gbps. De precisie en nauwere fabricagetoleranties die nodig zijn om HDMI-kabels te produceren die een bandbreedte tot 48 Gbps overdragen, betekenen dat veel van AudioQuest's beproefde ingrediënten en technieken belangrijker zijn dan ooit tevoren. 8K / 10K

8K / 10K
AudioQuest 48Gbps HDMI-kabels hebben de bandbreedte die nodig is voor video met resoluties tot 10K en resoluties / vernieuwingsfrequenties tot 8K / 60 en 4K / 120. Alle AudioQuest HDMI kabels zijn volledig achterwaarts compatibel met bestaande 4K beeldschermen.

KOPEREN GELEIDERS MET LANGE KORREL (HDMI)
AudioQuest HDMI-kabels met massieve langkorrelig koper verminderen de ruisdissipatie en verbeteren de algehele prestaties.

NIVEAU 1 GELUIDSDISSIPATIE: RICHTINGSGESTUURD
Dit is de basis van AudioQuest's Noise-Dissipation-technologieën. Traditionele "100% afscherming" is niet voldoende om bescherming te bieden tegen de steeds vaker voorkomende effecten van Wi-Fi, cellulaire en satellietstraling. In AudioQuest HDMI-kabels zijn alle 19 geleiders direction-gestuurd om de RF-ruis te minimaliseren die de prestaties schaadt door deze weg te leiden van de meest kwetsbare circuits. Aanvullende technieken voor geluidsdissipatie (niveau 2 en hoger) worden toegepast als het budget het toelaat om geluid verder te verminderen.

eARC: LGC + Level-1 Ruisdissipatie
Omdat geluid er toe doet, ontvangen de eARC-geleiders in AudioQuest's 48-serie HDMI-kabels evenveel liefde en genegenheid, met dezelfde superieure metalen, richtingsgestuurde geleiders en ruis-dissipatie-technologieën als de belangrijkste AV-dataparen. In AudioQuest eARC-Priority-kabels hebben de belangrijkste A / V-dataparen prestaties op Cinnamon-niveau (Forest 48's solide 0,5% zilver +

Carbon & Vodka 48's Level-3 Noise-Dissipation), terwijl het eARC-datapaar en Ground-Reference drain gebruiken allemaal dezelfde geavanceerde ontwerpingrediënten als hun “48” tegenhangers. HDMI's Audio Return Channel (ARC) stuurt audio van een tv naar een soundbar of AV-ontvanger voor meer eenvoud en flexibiliteit bij het instellen van het systeem. De eerdere ARC-mogelijkheden van hardware halen maximaal uit bij lossy (gecomprimeerd) 5.1-kanaals surround-geluid. De huidige HDMI 2.1-hardware ondersteunt Enhanced Audio Return Channel (eARC), waardoor de digitale bandbreedte drastisch toeneemt om ongecomprimeerde en verliesvrije meerkanaals audio met hoge resolutie te ondersteunen, waaronder Dolby TrueHD en Atmos, en DTS-HD Master Audio en DTS: X.

Specificaties

Ultra High Speed (HDMI 2.1, 8K/60, 4K/120, 48Gbps, eARC)
Massieve LGC-geleiders (Long-Grain Copper)
NDS (Noise-Dissipation System)
Ondersteunt Ethernet
Directioneel: Ja
Dielectric-Bias System: Nee
Lengte: 3 Meter