Naar boven

Audioquest Cinnamon 48Gpbs HDMI 2.1 kabel 8K-10K 2 Meter

Art.nr: Audioquest Cinnamon 48Gpbs HDMI 2.1 kabel 8K-10K 2
Zeer hoogwaardige 48Gpbs HDMI 2.1 kabel met verzilverde geleiders (1.25%) en is voorzien van een unieke, tweelaagse NDS-isolatie (Noise Dissipation System) die je digitale gegevens beschermt tegen RF-straling.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Kabellengte:

Productinformatie

AudioQuest “48” HDMI-kabels kunnen tot professionele 10K Ultra-HD-video overbrengen. De bandbreedte van 48 Gbps wordt mogelijk gemaakt door 4 gebalanceerde audio / video-paren die elk 12 Gbps kunnen. De precisie en nauwere fabricagetoleranties die nodig zijn om HDMI-kabels te produceren die een bandbreedte tot 48 Gbps overdragen, betekenen dat veel van AudioQuest's beproefde ingrediënten en technieken belangrijker zijn dan ooit tevoren.

8K / 10K
AudioQuest 48Gbps HDMI-kabels hebben de bandbreedte die nodig is voor video met resoluties tot 10K en resoluties / vernieuwingsfrequenties tot 8K / 60 en 4K / 120. Alle AudioQuest HDMI kabels zijn volledig achterwaarts compatibel met bestaande 4K beeldschermen.

1,25% verzilverde koperen geleiders (HDMI)
In AudioQuest HDMI-kabels worden steeds dikkere lagen verzilvering aangebracht op AudioQuest's Long-Grain Copper (LGC) geleiders om de ruisdissipatie te verbeteren. Het plaatsen van het superieure metaal aan de buitenkant van de geleider levert het grootste voordeel op voor de algehele prestaties - een buitengewoon kosteneffectieve manier om een ​​digitale kabel te maximaliseren. Cinnamon 48 gebruikt 1,25% verzilverd koper voor zijn geleiders.

LEVEL 2 GELUIDSDISSIPATIE: METALEN LAAG + RICHTING
Traditionele "100% afscherming" is niet voldoende om bescherming te bieden tegen de steeds vaker voorkomende effecten van Wi-Fi, cellulaire en satellietstraling. In AudioQuest HDMI-kabels zijn alle 19 geleiders gericht om de RF-ruis te minimaliseren die de prestaties schaadt door deze weg te "richten" of af te voeren van de meest kwetsbare circuits. Bij Level 2 Noise Dissipation wordt een metaallaag rond de 4 FRL + eARC-paren geplaatst om de ruisdissipatie verder te verbeteren. Aanvullende technieken voor geluidsdissipatie (niveau 3 en hoger) worden toegepast als het budget het toelaat om geluid verder te verminderen.

Omdat geluid ertoe doet, ontvangen de eARC-geleiders in AudioQuest's 48-serie HDMI-kabels evenveel liefde en genegenheid, met dezelfde superieure metalen, richtingsgestuurde geleiders en ruisdissipatietechnologieën als de belangrijkste AV-dataparen. In AudioQuest eARC-Priority-kabels hebben de belangrijkste A / V-dataparen prestaties op kaneelniveau (Forest 48's solide 0,5% zilver + Carbon & Vodka 48's Level-3 Noise-Dissipation), terwijl het eARC-datapaar en Ground-Reference drain gebruiken allemaal dezelfde geavanceerde ontwerpingrediënten als hun "48" tegenhangers. Het Audio Return Channel (ARC) van HDMI stuurt audio van een tv naar een soundbar of AV-ontvanger voor meer eenvoud en flexibiliteit bij het instellen van het systeem. De eerdere ARC-mogelijkheden van hardware halen maximaal uit bij lossy (gecomprimeerd) 5.1-kanaals surround-geluid. De huidige HDMI 2.1-hardware ondersteunt Enhanced Audio Return Channel (eARC), waardoor de digitale bandbreedte drastisch toeneemt om ongecomprimeerde en verliesvrije meerkanaals audio met hoge resolutie te ondersteunen, waaronder Dolby TrueHD en Atmos, en DTS-HD Master Audio en DTS: X.