Naar boven

Klipsch The Fives Walnoot/Bruin (set)

Art.nr: The Fives Bruin
De Klipsch The Fives speakerset is iets voor jou wanneer je hoogwaardige speakers met meerdere verbindingsmogelijkheden zoekt. Je verbindt de speakers via een hdmi arc kabel met je tv. Zo verbeter je het geluid van je televisie zonder dat je een receiver of soundbar nodig hebt. Je streamt muziek draadloos via bluetooth, waardoor je eenvoudig je favoriet Spotify afspeellijst op zet.
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

Uitgerust met een geïntegreerde phono-voorversterker, Bluetooth® 5, HDMI-ARC, digitale optische, analoge RCA- en USB-ingangen, kunt u genieten van superieur stereogeluid uit vrijwel elke bron.

Ieder detail hoor je, waar je ook luistert

Dankzij de 24 bit / 192 kHz resolutie ontgaat je geen enkel detail wanneer je naar muziek luistert. Je hoort de muziek precies zoals de artiest het bedoeld heeft. De speakers beschikken over een horn die de geluidsgolven richting iedere hoek van de kamer verspreidt. Dit betekent dat het geluid overal goed hoorbaar is, ongeacht je zitplaats.

Krachtige High definition luidsprekers

Verbeter het geluid van uw tv aanzienlijk met The Fives - gebruiksvriendelijke, krachtige high-definition luidsprekers die rechtstreeks op uw tv kunnen worden aangesloten - en vrijwel al het andere.Hifi

De Fives bevatten bekroonde, gepatenteerde Klipsch Reference akoestische hoorngeladen technologie, van speciale linker- en rechterluidsprekers voor een groot, krachtig geluidsbeeld. De ingebouwde dynamische bas-egalisatie zorgt voor een krachtige bas op elk volume. De Fives zijn ook voorzien van 192 kHz / 24-bits decodering voor een onberispelijke reproductie van audiotracks met hoge resolutie.

Connectiviteit

De Fives zijn de eerste actieve monitoren op de markt met HDMI-ARC die rechtstreeks op een tv kunnen worden aangesloten voor een discreet 2-kanaals tv-geluid met hoge resolutie. De Fives bevatten een phono-voorversterker, Bluetooth® 5, HDMI-ARC, digitale optische, analoge RCA- en USB-ingangen en een subwooferuitgang.

Een superieur stereogeluid 

Geniet van superieur stereogeluid uit een krachtig en prachtig vormgegeven tafelsysteem. Met vrijwel eindeloze aansluitmogelijkheden, waaronder HDMI-ARC, bieden The Fives een betere luisterervaring dan een traditionele soundbar met dezelfde eenvoudige plug-and-play-installatie. Bekroonde akoestiek, state-of-the-art DSP en afstemming naast discrete linker- en rechterkanalen, de Fives zijn voorzien van verwijderbare magnetische roosters, meerdere afwerkingsopties en een subwooferuitgang.

Gemaakt van uitsluitend premium materialen

Handgemaakt met afwerkingen van echt hout en hoogwaardige metalen accenten en bedieningselementen. Aangedreven stereoluidsprekers met hoogwaardige componenten zorgen voor een breed en meeslepend geluidsbeeld.

Installatie is zeer eenvoudig

Plug-and-play en geen ontvanger nodig. Haal allesomvattend, kamervullend geluid uit uw tv met slechts één kabel.

Apollo advies nodig? 

Neem contact met ons op! Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Uw vertrouwde adres, natuurlijk

Apollo is al meer dan 30 jaar uw oude vertrouwde adres voor foto, verrekijkers, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV, soundbars en nog heel veel meer. U bestelt bij Apollo natuurlijk het hele jaar, iedere dag, 100% veilig en vertrouwd online in onze webshop. Of kom naar het gezellige Almere stad.

Specificaties

Vermogen (RMS) 2x 80W

Uitvoering: Walnoot/bruin (ook verkrijgbaar in de kleur Zwart)
Audio ingangen: Tulp Analoog, Digitaal Optisch (S/PDIF), Jackplug 3.5mm
Bluetooth Verbinding (Bluetooth 5.0)
Afmetingen: Hoogte 305mm - Breedte 165mm - Diepte 235mm
HDMI-ARC with CEC
Bluetooth® wireless technology
Phono/Line analog (with switch and ground screw terminal)
3.5mm analog mini jack
USB digital
Optical digital
Output: Single RCA subwoofer output

Kijk ook eens naar