Naar boven

Yamaha RX-A4A AV-receiver Zwart

Art.nr: Yamaha RX-A4A AV-receiver
De Yamaha RX-A4A is een krachtige 8K AV-receiver met multiroom en multizone, heeft een ingebouwde DAB/FM tuner en via MusicCast internetradio en streaming functionaliteiten. Het muziekvermogen bedraagt 7x 100 Watt aan 8 Ohm. Deze receiver is voorzien van de laatste technologie op het gebied van home cinema. Ondanks alle beschikbare functionaliteit zijn de configuratie en de bediening toch uiterst eenvoudig gebleven.
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

De Nieuwe Yamaha RX-A4A biedt realistische geluids- en videoweergave waarmee u thuis helemaal opgaat in uw favoriete films. Kijken, luisteren of gamen verandert in een meeslepende ervaring.


Deze Yamaha Aventage receiver analyseert de omgeving van de content en optimaliseert het surroundeffect van verschillende geluidselementen, zoals achtergrondmuziek, dialoog en geluidseffecten. Het is alsof u een professionele geluidstechnicus hebt die het geluid afstemt op de omgeving. 64-bits verwerking met Qualcomm® QCS407.

De geheel nieuwe Anti Resonance Technology (A.R.T.), het H-vormige frame en de mechanische structuur bieden uiterst betrouwbare bescherming tegen interne en externe trillingen die het geluid beïnvloeden. Ervaar het kristalheldere geluid dat u in beweging brengt, terwijl uw AV-receiver volledig onberoerd blijft.

De Qualcomm® QCS407 tilt de surroundsound naar een hoger niveau met ondersteuning voor Dolby Atmos® en DTS:X®. De SABRE ES9007S Premier Audio DAC biedt je een buitengewone signaal-ruisverhouding en een groot dynamisch bereik voor audio van professionele kwaliteit.

Specificaties


Garantie 5 Jaar ! (2 standaard en 3 na registratie)