Naar boven

Ook DUAL CS 418 draaitafel koopt u vertrouwd bij Apollo

Art.nr: DUAL CS 418 draaitafel
Dual CS 418 is een hoogwaardige draaitafel in de catalogus voor de gepassioneerde vinyl liefhebber. Deze platenspeler heeft een MDF behuizing met zwarte vinyl fineer toplaag en is voorzien van resonantie absorberende voeten. Het wordt compleet geleverd met toonarm, element en afneembare stofkap.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Met de CS 418 heeft het Duitse Dual een hoogwaardige draaitafel in de catalogus voor de gepassioneerde vinyl liefhebber. 

Resonantie absorberende voeten

Een MDF behuizing met zwarte vinyl fineer toplaag is voorzien van resonantie absorberende voeten. 

Aluminium gegoten draaiplateau

De Dual CS 418 heeft verder een aluminium gegoten draaiplateau met een 2,5 millimeter dikke rubberen mat. Deze platenspeler wordt compleet geleverd met toonarm, element en afneembare stofkap.

Meer draaitafel of DUAL advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw DUAL platenspeler bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw DUAL producten 24 uur per dag, iedere dag, veilig online.

Specificaties

Ortofon 2M Red element
Aandrijving Riem
Toerental 33, 45, 78 omw/min.
Gewicht draaiplateau 850g
Armlengte 221,5 mm
Kleur Zwart
Overige Ingebouwde voorversterker (schakelbaar)

Kijk ook eens naar