Naar boven

Ook voor Dali sub P-10 DSS BLACK HIGH GLOSS bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Dali sub P-10 DSS BLACK HIGH GLOSS
DALI SUB P-10 DSS is ontworpen met het doel om standaarden te zetten voor de prestaties van subwoofers, en voor de ervaringen in uw luisterruimte of speciaal ingerichte thuisbioscoop. In tegenstelling tot veel andere subwoofers is de DALI SUB P-10 DSS ontworpen om bij muziek net zo goed te presteren als bij films.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Dali sub P-10 DSS BLACK HIGH GLOSS 

DALI SUB P-10 DSS is ontworpen met het doel om standaarden te zetten voor de prestaties van subwoofers, en voor de ervaringen in uw luisterruimte of speciaal ingerichte thuisbioscoop. In tegenstelling tot veel andere subwoofers is de DALI SUB P-10 DSS ontworpen om bij muziek net zo goed te presteren als bij films.

Elegant en eenvoudig ontwerp

De behuizing is ontworpen om perfect te passen bij de grootte van de woofer, zonder daarbij af te zien van het inwendige volume dat nodig is om een krachtige bas te produceren.

Flexibele aansluitmogelijkheden

Alle DALI subwoofers zijn compatibel met vrijwel elke versterker, receiver of processor, vanwege de keuze uit LFE of LINE ingangen.

Krachtige versterker

Alle versterkers in DALI subwoofers hebben het uithoudingsvermogen om hoge prestaties te leveren, met de reserve om nog dat beetje extra te geven wanneer dat nodig is.

Stijve conus opbouw

De stijve conusconstructie van aluminium of koolstofvezel maakt een stofkap overbodig en zorgt mede voor een perfecte zuigerbeweging van de woofer.

€2999 5703120106625

Advies nodig?

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor dit product bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt dit model het hele jaar, 24 uur per dag, iedere dag, 100% veilig online in onze webshop. Of kom naar Almere stad.

Specificaties


3 lange-slag woofers van 25 centimeter met stijve conussen van carbonfiber, een dubbele centreer-ring, een ophanging met lage verliezen en een indrukwekkend magneetsysteem worden in een elegant vormgegeven en compacte behuizing gebouwd en gecombineerd met een krachtige digitale versterker met een dynamisch vermogen van 500 Watt RMS. De DALI SUB P-10 DSS beschikt over een stabiele, naar beneden gerichte woofer die veel lucht kan verplaatsen.

De P-10 DSS subwoofer met afstandsbediening, en individuele instellingen - met geheugen - voor stereo en surround, zal een uitstekende upgrade zijn voor high-end stereosystemen en thuisbioscopen.

Frequentiebereik (+/- 3 dB) [Hz]    24 - 250

Maximum SPL [dB] 112

Overnamefrequentie [Hz] 40 - 120

Lagetonen Luidspreker, Aantal 1 x 10" long stroke

Lagetonen Luidspreker, Membraan type    Carbonvezel Conus 

Passieve Lagetonen Luidspreker, Aantal 2 x 10" long stroke

Passieve Lagetonen Luidspreker, Membaan type    Carbonvezel Conus 

Type Behuizing    Gesloten Box met Dubbele Passieve Radiator 

Max. Uitgangsvermogen Versterker [RMS Watt] 500

Continue IEC Uitgangsvermogen [RMS Watt] 300

Ingangsimpedantie [Ohm] 26k

Aansluiting Ingang Mono (LFE) / RCA 

Stereo (low pass gefilterd)

Aanbevolen Plaatsing Vloer 

Aanbevolen Afstand Vanaf Wand [cm] > 5

Functies Cinema/Hifi Schakelaar 

Overnamefrequentie 

Standby (Automatisch) Aan/Uit Schakelaar 

Standby (Automatisch) Aan/Uit 

Variabele Fase Knop 

Volume (Gain) 

Max. Stroomverbruik [W] 550

Afmeting Met voet (H x B X D) [mm] 370 x 340 x 340

Meegeleverde Accessoires

Handleiding 

Afstandsbediening 

Spikes M10 

Gewicht [kg] 19.5

Kijk ook eens naar