Naar boven

Audioquest Cleanscreen set voor OLED en LED TV (ook voor tablet en telefoon)

Art.nr: Audioquest Cleanscreen set
Met deze AudioQuest CleanScreen Kit maakt u TV, tablet en telefoon perfect schoon. U verwijdert eenvoudig stof, vingerafdrukken en andere vuiligheid, laat geen strepen achter in tegenstelling tot andere schoonmaakmiddelen. De meegeleverde borstel en microvezel schoonmaakdoek reinigen effectief en veilig.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Belangrijk: reinig uw beeldscherm nooit als deze 'warm' is

Audioquest Cleanscreen set voor OLED en LED TV
(ook voor tablet en telefoon)


Borstel en microvezel doek meegeleverd

Reinigt veilig en effectief

Met de Audioquest CleanScreen Kit maakt u uw televisiescherm perfekt schoon. Met deze set verwijderd u eenvoudig stof, vingerafdrukken en andere vuiligheden, laat geen strepen achter dit in tegenstelling tot andere schoonmaakmiddelen. De meegeleverde borstel en microvezel schoonmaakdoek reinigen effectief en veilig.

Belangrijk

Gebruik de juiste middelen

Met de vooruitgang van de beeldtechnologie, is het steeds belangrijker om de juiste middelen te gebruiken om uw beeldscherm schoon te maken zonder deze te beschadigen of afbreuk te doen aan de prestaties. Het is cruciaal om rekening te houden met het feit dat beeldschermen zeer gevoelig zijn voor schade die kan ontstaan bij gebruik van inferieure reinigingsmiddelen en schoonmaakdoeken.

Een volledige reiningsset

Om uw TV perfect te wijzigen

Audioquest biedt een volledige reinigingsset die ongewenst vuil verwijdert zonder dat u bang hoeft te zijn voor krassen, vlekken of het creëren van statische elektriciteit. CleanScreen’s ontwikkelde mix van reinigingssmiddelen reinigt effectief en veilig.

Meegeleverd diverse handige hulpmiddelen

Voor TV, tablet en telefoon

De Audioquest Cleanscreen Kit wordt geleverd met een handige verstuiver, microvezeldoekje en een speciale antistatische borstel. Speciaal voor tablet of telefoon wordt er een handige, compacte, meeneem verstuiver en compact microvezeldoekje meegeleverd.