Naar boven

Vogels Elite TVM 5605 TV Muurbeugel

Art.nr: Vogels Elite TVM 5605 TV Muurbeugel
Met de ELITE Fixed tv-beugel kiest u voor kwaliteit en ongeëvenaard design. Dit is de slankste tv-beugel in ons assortiment die ook nog een ongekend draagvermogen heeft. ELITE Fixed is dan ook de ultieme tv-beugel voor de grotere 'high-end tv’s', zoals OLED en QLED tv’s.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Extreem platte tv-beugel voor high-end tv’s van 40 tot 100 inch
Deze ultraslanke ELITE Fixed tv-beugel is speciaal ontworpen om uw premium tv zo plat mogelijk tegen de muur te bevestigen. De tv-beugel is geschikt voor schermen van 40 tot 100 inch met een gewicht tot wel 100 kg, en stelt u in staat uw tv op slechts 1,5 cm van de muur te monteren.
De ELITE Fixed tv-beugel kan niet worden gedraaid of gekanteld, waardoor dit een ideale muurbeugel is als u recht voor het scherm zit.

Ongeëvenaard ontwerp voor ultiem kijkplezier
Met de ELITE Fixed tv-beugel kiest u voor kwaliteit en ongeëvenaard design. Tevens is het de slankste tv-beugel in ons assortiment, die ook nog een ongekend draagvermogen heeft. ELITE Fixed is dan ook de ultieme tv-beugel voor de grotere 'high-end' tv’s, zoals OLED en QLED tv’s.

Veiliger kan uw kostbare tv niet hangen
ELITE Fixed tv-beugels voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Ze zijn getest op maar liefst driemaal het maximale gewicht en zijn dan ook TÜV-gecertificeerd. Bovendien zijn ELITE Fixed tv-beugels uitgerust met het unieke Auto-ClickLoc™-veiligheidssysteem, waarmee uw tv veilig op zijn plaats wordt vergrendeld met een eenvoudige, hoorbare klik. Zachte patches op de beugel beschermen bovendien de achterzijde van uw tv tijdens het monteren.

Slimme extra’s
De ELITE Fixed tv-beugel tv biedt slimme extra's, zoals een ingebouwde waterpas om uw tv perfect recht te monteren en geïntegreerde kabelklemmen om alle kabels netjes achter de tv weg te werken.

Vogel’s maakt installeren eenvoudig
De ELITE Fixed tv-beugel installeren is eenvoudig. De bijgesloten Quick Install Guide legt u alles helder uit. Meer hulp vind u online, waar u de uitgebreide handleiding en de installatie-video kunt bekijken. Een boormal, schroeven en Fischer® DuoPower pluggen zijn bijgesloten. Met onze gratis DrillRight™ AR App tekent u eenvoudig uw eerste boorgat af.

Op de ELITE Fixed tv-beugel geeft Vogel's 15 jaar garantie fabrieksgarantie

Specificaties

Onze dunste muurbeugel = Slechts 1,5 cm van de muur, ideaal voor grote OLED/QLED tv's
Gemaakt voor de allergrootste schermen - Ondersteunt een maximaal gewicht van 100 kg, getest op veiligheid
Vergrendel uw tv met één klik - Zet uw tv eenvoudig vast of ontgrendel hem met Auto-ClickLoc™
Perfect rechte montage - waterpas inbegrepen
Beschermende tv-pads - Bescherm de achterkant van uw tv met zachte beschermende pads