Naar boven

Vogel's Elite TVM 5845 Full Motion+ TV beugel

Art.nr: Vogel's Elite TVM 5845 Full Motion+ TV beugel
De ELITE Full-Motion+ tv-beugel is speciaal ontworpen om grote tv’s volledig tot hun recht te laten komen. Perfect dus voor uw OLED- of QLED-tv. De tv-muurbeugel is ultraslank, ultrasterk en tot maar liefst 180° draaibaar, zodat u vanuit elke hoek optimaal kunt genieten van uw tv. De tv-beugel is geschikt voor schermen van 55 tot 100 inch met een gewicht van maximaal 55 kg
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Draaibare, ultraslanke tv-beugel voor high-end tv’s van 55 tot 100 inch, zonder kantelfunctie

De ELITE Full-Motion+ tv-beugel is speciaal ontworpen om grote tv’s volledig tot hun recht te laten komen. Perfect dus voor uw OLED- of QLED-tv.
De tv-muurbeugel is ultraslank, ultrasterk en tot maar liefst 180° draaibaar, zodat u vanuit elke hoek optimaal kunt genieten van uw tv. De tv-beugel is geschikt voor schermen van 55 tot 100 inch met een gewicht van maximaal 55 kg. U tv hangt tv slechts 4 cm van de muur.

Uw tv met slechts één vinger naar de ideale kijkpositie draaien
De ELITE Full-Motion+ tv-beugel beschikt over 74 cm lange draagarmen. Hierdoor is het mogelijk om uw tv zowel linksom als rechtsom tot wel 90° te draaien, afhankelijk van uw schermgrootte. Dankzij de Vogel’s One-Finger™ Movement technologie kunt u met slechts één vinger uw ideale kijkhoek instellen.
Omdat u grote, fragiele schermen beter niet kunt kantelen, heeft de beugel geen kantelfunctie.

Perfect waterpas dankzij 2D-Leveling™
Details maken het verschil. Daarom zijn ELITE Full-Motion+ tv-beugels uitgerust met 2D-Leveling™. Vooral bij grote schermen enorm handig. Hiermee stelt u uw tv heel eenvoudig perfect waterpas af, zowel horizontaal als verticaal, zelfs na installatie.

Kabels? Ze zijn er wel, maar u ziet ze niet.
De ELITE Full-Motion+ tv-beugel heeft slimme oplossingen om uw kabels onzichtbaar weg te werken. Zo leidt het unieke Cable Inlay System (CIS®) de kabels door de draagarmen. En aan de achterzijde van uw tv kunt u de kabels netjes wegwerken met de speciale kabelhouders aan de beugel. Alle technische details en kabels van de tv-beugel zijn mooi verborgen achter afdekplaten.

Op en top veilig
ELITE Full-Motion+ tv-beugels voldoen aan de strengste veiligheidseisen. De tv-beugel is TÜV-gecertificeerd en getest op maar liefst driemaal het maximale draagvermogen. Uw tv hangt dus op en top veilig.

De ELITE Full-Motion tv-beugel installeren is eenvoudig. Een Quick Install Guide met heldere uitleg is bijgesloten. Daarnaast vind u online een uitgebreide handleiding en installatievideo.
Een waterpas, boormal, schroeven en Fischer® DuoPower pluggen zijn eveneens bijgesloten. Met onze gratis DrillRight™ AR App tekent u eenvoudig uw eerste boorgat af. Zachte patches op de tv-beugel voorkomen dat u de achterzijde van uw tv beschadigt tijdens het monteren.

Specificaties

  • Ultraslank en -sterk - Slechts 4 cm van de muur, ideaal voor grote OLED/QLED tv's
  • Soepele OneFinger™-beweging - Dankzij gecoate lagers en precisiestalen assen
  • Perfect rechte montage - Gratis waterpas inbegrepen
  • 2D-Leveling™: Je tv altijd waterpas - Nauwkeurig waterpas stellen na installatie (horizontaal en verticaal)
  • Beschermende tv-patches - Bescherm de achterkant van je tv met zachte beschermende patches