Naar boven

Dali SUB C-8 D Wit

Art.nr: Dali SUB C-8 D Wit
De behuizing van de Dali SUB C-8 D is gemaakt van stevig MDF en heeft een speaker en baspoort aan de onderkant. Hierdoor is deze subwoofer gemakkelijk te plaatsen en is er een betere akoestische koppeling naar de ruimte. Bovendien wordt de afstemfrequentie hierdoor een stuk lager dan anders mogelijk was geweest in een subwoofer van dit formaat. De vier voetjes zorgen ervoor dat de baspoort precies goed boven de vloer hangt, zodat hij optimaal klinkt.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

De Dali SUB C-8 D is ontwikkeld om even goed te presteren bij muziek als bij films. 

Versterker;
De geïntegreerde 170 Watt RMS Klasse-D versterker is een lineair ontwerp welke pieken van 220 Watt kan leveren.

Om de geluidskwaliteit in het algemeen te verbeteren, en om ervoor te zorgen dat de subwoofer onder lastige omstandigheden goed werkt, is een limiter in de versterker ingebouwd.
De ingebouwde limiter werkt op twee manieren: hij vergelijkt de amplitude van het ingangssignaal met het potentiële niveau van het uitgangssignaal, en hij vergelijkt het beschikbare voltage van de voeding met het verwachte uitgangssignaal. 

Doordat hij voorzien is van bedieningsknoppen voor versterking, overnamefrequentie en fase kan de DALI SUB C-8 D zich aan elke frontluidspreker en elke akoestiek aanpassen. En door de ruime keuze aan LFE en LINE ingangen kan hij op bijna elke versterker, receiver of processor worden aangesloten.

De DALI SUB C-8 D is voorzien van een neerwaarts gerichte woofer van 20 centimeter. De conus is gemaakt van hoogwaardig papierpulp, wat zorgt voor een uiterst stijve conus met een uitstekende opbreek-karakteristiek, die tegelijkertijd heel licht is en snel kan starten en stoppen.

De 26,5 millimeter lange spreekspoel is gemaakt voor grote uitslagen. Hij is voorzien van openingen om luchtkoeling van het systeem en een stabiel impedantie-verloop mogelijk te maken. Het poolstuk is ook voorzien van ventilatiegaten, voor een maximale koeling. De ventilatiegaten verminderen tevens interne compressie in de magneetmotor, waardoor de conus vrij kan bewegen zonder dat over- of onderdruk de prestaties beïnvloeden.

Behuizing
De behuizing van massief MDF is ontworpen en gebouwd om te voldoen aan de strenge DALI specificaties. De behuizing is naar keuze afgewerkt in Zwart Esdoorn of Wit, waardoor hij goed te combineren is met de meeste interieurs.

De complete behuizing is effectief van de vloer ontkoppeld door middel van vier oversized spikes op polymeerbasis. Daardoor lijkt hij boven de vloer te zweven, de afstand van 30 millimeter sluit elke potentiële turbulentie in de ruimte tussen de behuizing en de vloer uit.

Specificaties

 • Uitgangsvermogen 220 watt (max) / 170 watt (continu) RMS
 • Woofer : 8” long-stroke
 • Frequentiebereik (-3dB) 33-200 Hz
 • Automatisch aan/standby 
 • Crossover frequentie 40-120 Hz
 • Fase regeling  0/180 graden
 • Lijningang (LFE), stereo (low-pass)
 • Niveauregeling 
 • Kleur : Zwart essenhout of matwit
 • Afmetingen : 29,5 x 33,5 x 31,0 cm (BxHxD)
 • Gewicht : 10,4 kg