Naar boven

AEG LF6KIEL wasmachine voorlader 8KG

Art.nr: AEG LF6KIEL wasmachine voorlader 8KG
Met ProSense®-technologie wordt elke lading automatisch gewogen om het programma op maat af te stemmen. Slijtage wordt verminderd en jouw basics blijven mooi. Bovendien bespaart deze technologie water en energie. De inverter motor in deze wasmachine is de meest betrouwbare en duurzame ooit.
Merk:
AEG
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

AEG - Wasmachine voorlader - LF6KIEL

VERZORGT KLEDING. BESPAART WATER EN ENERGIE.

Met ProSense®-technologie wordt elke lading automatisch gewogen om het programma op maat af te stemmen - met de minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat. Slijtage wordt verminderd en jouw basics blijven mooi. Bovendien bespaart deze technologie water en energie.

BESCHERMING VOOR JOUW KLEDING

Alle AEG wasmachines beschikken over de zachte ProTex-trommel die speciaal is ontworpen om kleding te verzorgen. Zachte waterstralen tillen het wasgoed tijdens het programma op en beschermen het. De trommel heeft meer gaatjes dan een traditionele trommel waardoor stoffen minder worden opgerekt en tijdens het centrifugeren hun vorm en textuur behouden.

EEN GEWELDIGE, BETROUWBARE PRESTATIE

De inverter motor in deze wasmachine is de meest betrouwbare en duurzame ooit. De motor fungeert zonder de gebruikelijke koolborstels waardoor trillingen en slijtage worden verminderd. Bovendien levert deze motor betere prestaties met een minimum aan geluid.

KIES HET JUISTE MOMENT OM TE WASSEN

Met de functie 'Startuitstel' kun je wassen wanneer het je uitkomt door de start van een programma in te stellen.

GRONDIG GEREINIGD. MET ANTI-ALLERGIEPROGRAMMA

Het anti-allergieprogramma maakt gebruik van stoom tijdens een krachtige wasbeurt. Om kleding te reinigen en bacteriën te verwijderen.

APOLLO ADVIES

Mocht u hulp nodig hebben, schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

OVER APOLLO

Apollo is al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres voor foto, verrekijkers, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV, soundbars en nog heel veel meer. U bestelt bij Apollo het hele jaar, iedere dag, 100% veilig en vertrouwd online in onze webshop. Of kom naar het gezellige Almere stad.

HIGHLIGHTS

Met ProSense®-technologie wordt elke lading automatisch gewogen om het programma op maat af te stemmen. Slijtage wordt verminderd en jouw basics blijven mooi. Bovendien bespaart deze technologie water en energie. De inverter motor in deze wasmachine is de meest betrouwbare en duurzame ooit. Het anti-allergieprogramma maakt gebruik van stoom tijdens een krachtige wasbeurt. Om kleding te reinigen en bacteriën te verwijderen.

Specificaties

Buitenmaten hxbxd (mm) 847x596x577(max)
Maximale capaciteit in een wascyclus (kg) (EU 2017/1369) 8
Energieklasse A
Energieverbruik voor 100 wascycli ecoprogramma (kWh) (EU 2017/1369) 47
Energieverbruik ecoprogramma per cyclus (kWh) (EU 2017/1369) 0.471
Wasefficiëntie-index 40-60 ecoprogramma (EU 2017/1369) 1.031
Waterverbruik van de ecoprogramma's per cyclus (liter) (EU 2017/1369) 43
Tijdsduur van de 40-60 ecowascyclus bij halve capaciteit (h:min) (EU 2017/1369) 2:40