Naar boven

Siemens extraKlasse WQ45B2A9NL 9kg iQ700 Warmtepomp Droger

Art.nr: Siemens extraKlasse WQ45B2A9NL 9kg iQ700 Warmtepom
De intelligente droger voor snel en zorgvuldig drogen met zuinig A+++ label, smartFinish en intelligent dry via Home Connect. Uitgevoerd met selfCleaning condensor en Energiezuinig label A+++
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Siemens extraKlasse

WQ45B2A9NL 9kg iQ700 Warmtepomp Droger

De Siemens extraKlasse WQ45B2A9NL is het nieuwste model, luxe uitgevoerde intelligente warmtepompdroger welke zorgvuldig droogt met een zuinig A+++ label en voorzien van een handige App.

intelligentDry: Intelligent drogen dat te lang drogen en krimpen voorkomt;

Te lang drogen en krimpen behoren nu officieel tot het verleden. Via de Home Connect-app kan uw wasmachine namelijk praten met uw droger. Zo geeft hij de hoeveelheid wasgoed, de stoffensoort en het resterende vochtgehalte door. De droger hoeft nu dus alleen nog maar zijn programma aan te passen aan de informatie die hij van de wasmachine ontvangt, heeft u een wasmachine die nog niet is voorzien van deze functie? Apollo Almere helpt u graag en zal een passende aanbieding voor u maken.

Home Connect: Bedien uw droger op afstand;

Technologie gaat voortdurend vooruit. De apparaten worden steeds slimmer en kunnen beter met elkaar communiceren. Op Siemens huishoudelijke apparaten met wifi en Home Connect vindt deze ontwikkeling zijn weg naar uw huis. De samenwerking van slimme apparaten, intelligente software en een intuïtieve app biedt veel verschillende mogelijkheden. 

selfCleaning condenser: Verwijdert pluizen automatisch;

De selfCleaning condensor houdt uw machine energiezuinig door pluis uit het apparaat te verwijderen. Het enige dat u hoeft te doen is het filter legen als het vol is.

autoDry: Veilig en zorgvuldig drogen;

Slimme sensoren observeren en controleren uw wasgoed zodat de lading gelijkmatig en mild gedroogd wordt. Temperatuursensoren voorkomen oververhitting en vochtsensoren meten de vochtigheid om te voorkomen dat uw was te lang in de droger zit. Zo wordt uw wasgoed mild en zorgvuldig gedroogd — met minder energieverbruik en minder strijktijd tot gevolg.

A+++ Onze meest energiezuinige droger.

Door de warmtepomptechnologie die efficiënt omgaat met energie, wordt dit energielabel behaald. Zo weet u zeker dat je een duurzame keuze maakt. Zonder compromissen.
U kunt vertrouwen op onze Siemens energielabel A+++ drogers voor efficiënte en uitstekende droogresultaten onder alle omstandigheden.

Meer extra’s, meer Klasse met Siemens extraKlasse

Met het extraKlasse-assortiment gaat Siemens net een stapje verder dan je gewend bent. Siemens heeft deze exclusieve lijn namelijk standaard uitgerust met exclusieve designelementen en handige, innovatieve technologieën die meer gebruikersgemak en comfort bieden. De extraKlasse is alleen verkrijgbaar bij geselecteerde retailers, waardoor je profiteert van vakkundig advies, net als een professionele installatie en uitgebreide service. Of het nu gaat om een wasmachine, droger, vaatwasser, oven, koelkast of een kleinhuishoudelijk apparaat - je vindt net dat beetje extra in extraKlasse.

Apollo advies nodig? Neem contact met ons op.

Mocht u hulp nodig hebben of meerdere Siemens extraKlasse producten tegelijk willen aanschaffen dan kunt u ons geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting mailen via support@apollo.nl. 

Apollo is natuurlijk uw vertrouwde adres, al meer dan 35 jaar.

Apollo is al meer dan 35 jaar uw vertrouwde adres voor wassen, drogen, hifi, pasfoto’s, koelkasten, vriezer, TV, soundbars en nog heel veel meer. U bestelt bij Apollo het hele jaar, iedere dag, 100% veilig en vertrouwd online in onze webshop. Of kom naar Korte Promenade 5 in het gezellige Almere stad.

Specificaties

Energie-efficiëntieklasse¹: A+++

Energieverbruik²: 193 kWh

Capaciteit: 1 - 9 kg

Programmaduur³: 195 min

Afmeting (H x B): 84.2 cm x 59.8 cm

Vraag Apollo Almere uw Persoonlijke Deal

Diepte: 61.3 cm

Diepte incl. deur: 65.1 cm

Diepte met geopende deur: 110.5 cm

Condensatie efficiëntie⁵: 88 %

Condensatie efficiëntieklasse⁴: B

Geluidsniveau: 61 dB (A) re 1 pW

Gewicht 58,1 kg

Geluidsniveau 61 B(A) re 1 pW

Video