Naar boven

Yamaha A-S2200 Zwart Stereo Versterker

Art.nr: Yamaha A-S2200 Zwart Stereo Versterker
De Yamaha A-S2200 geïntegreerde stereoversterker is compromisloos ontworpen en richt zich voornamelijk op de meest veeleisende muziekliefhebber. Ondanks zijn minimalistische uiterlijk en mooie VU-meters is deze hoogwaardige versterker uitgerust met de nieuwste technologieën. Bovendien is de versterker volledig opgebouwd uit hoogwaardige discrete componenten. Het resultaat is een compleet uitgeruste versterker die uitblinkt op alle fronten.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

De Yamaha A-S2200 geïntegreerde stereoversterker is compromisloos ontworpen en richt zich voornamelijk op de meest veeleisende muziekliefhebber.
Ondanks zijn minimalistische uiterlijk en mooie VU-meters is deze hoogwaardige versterker uitgerust met de nieuwste technologieën, bovendien is de versterker volledig opgebouwd uit hoogwaardige discrete componenten.
Het resultaat is een compleet uitgeruste versterker die uitblinkt op alle fronten. De bediening is eenvoudig en overzichtelijk, en de versterker wordt geleverd met een slanke afstandsbediening.

De Yamaha A-S2200 heeft een krachtige voeding met lage interferentie en hoge capaciteit toegepast. De elektronische besturingscircuits zijn effectief gescheiden van de audiocircuits, waardoor ruis en vervorming tot een minimum worden beperkt.
Alle analoge circuits, inclusief de phono- en hoofdtelefoonversterker, zijn volledig discreet en dual-mono opgebouwd.
In de ‘Floating & Balanced’ eindtrappen maakt Yamaha gebruik van krachtige MOSFET’s met lage impedantie en hoge bandbreedte. Hierdoor heeft de versterker een zeer breed frequentiebereik, variërend van 5 Hertz tot 100 kHz. Met een vermogen van maximaal 160 watt per kanaal en een dempingsfactor van 250 levert de Yamaha A-S2200 een dynamische en zeer realistische weergave van ‘Natural Sound’, ongeacht de luidsprekers die u ermee combineert.

De Yamaha A-S2200 is functioneel en compleet in zijn mogelijkheden. De versterker heeft drie analoge lijningangen, een gecombineerde lijn in- en uitgang en een op het voorpaneel omschakelbare MM/MC phono-voorversterker.
Daarnaast beschikt de A-S2200 over een gebalanceerde ingang met schakelbare -6dB verzwakking en een schakelaar voor het omkeren van de absolute fase voor gebruik met premium audiobronnen.
De hoofdtelefoonuitgang heeft een instelbare versterking in stappen van 6dB, waardoor deze versterker ideaal is voor muziekliefhebbers die ook graag luisteren met hoogwaardige hoofdtelefoons.
Met de pre-out uitgang kunt u de versterker combineren met een aparte eindversterker of actieve subwoofer. De main-in functie kan worden gebruikt in een surround configuratie.
De elektronisch gestuurde analoge volumeregeling zorgt voor een hoge kanaalbalans over het gehele regelbereik en garandeert een optimale betrouwbaarheid gedurende de levensduur van de versterker.

Specificaties

 • Vermogen per kanaal 160W
 • Impedantie 2 Ohm, 4 Ohm, 6 Ohm, 8 Ohm
 • Ingangen Draaitafel (Phono), Optisch, RCA / Tulp (analoog), XLR
 • Uitgangen RCA
 • Nominaal uitgangsvermogen: [20 Hz-20 kHz, 0,07% THD] 90 W + 90 W (8 ohm), 150 W + 150 W (4 ohm)
 • Maximaal vermogen: (4 ohm, 1 kHz, 0,7% THD, voor Europa) 160 W + 160 W
 • Hoog dynamisch vermogen/kanaal: (8/6/4/2 ohm) 105/135/190/220 W
 • Dempingsfactor: ≧ 250 (1 kHz, 8 ohm)
 • Frequentiebereik: +0 / -3 dB (5 Hz-100 kHz), +0 / -0,3 dB (20 Hz-20 kHz) RIAA
 • Transformator: 625VA (ringkern)
 • Egalisatie afwijking: +/- 0,5 dB (PHONO (MM / MC)
 • Afmetingen (HxBxD) 157 x 435 x 463mm
 • Gewicht 22.1 kg