Naar boven

NAD C3050 Stereo Versterker Vintage Design

Art.nr: NAD C3050 Retro Stereo Versterker
In de NAD C3050 stereofonische versterker ontmoet NAD's 50-jarige geschiedenis van innovatie de toekomst van hifi. Met zijn dubbele VU-meters, drukknop-ingangsselectoren, walnoot afgewerkte vinyl beklede behuizing en jaren '70 cursieve stijl, herinnert de C 3050 aan de componenten die een generatie muziekliefhebbers het plezier van geweldige audio lieten ontdekken.
Merk:
NAD
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Vintage geïnspireerd; de NAD C3050 Stereofonische Versterker ontmoet NAD's 50-jarige geschiedenis van innovatie de toekomst van hifi.

De dubbele VU-meters, drukknop-ingangsselectoren, met walnoot afgewerkte vinyl beklede behuizing en jaren '70 cursieve stijl, herinnert de NAD C3050 aan de componenten die een generatie muziekliefhebbers het plezier van geweldige audio lieten ontdekken.

Met zijn 100-watt-per-kanaal HybridDigital UcD-versterker en de hoge-resolutie differentiële DAC van Texas Instruments levert de NAD C3050 geluid dat de veeleisende luisteraars van vandaag zeer tevreden zal stellen.
Dankzij NAD's MDC2 toekomstbestendige technologie kunnen bezitters van een NAD C3050 geavanceerde mogelijkheden toevoegen zoals BluOS hoge-resolutie multi-room streaming en Dirac Live ruimtecorrectie.

Het industriële ontwerp van de NAD C3050 is geïnspireerd op de NAD 3030 stereofonische versterker, een klassieker uit de jaren 1970.
Tot de vintage stijlelementen behoren twee verlichte VU-meters, drukknoppen voor bronselectie, een met walnoot afgewerkte vinyl behuizing en een donkergrijs frontpaneel met het originele New Acoustic Dimension logo in het cursieve lettertype uit de jaren 1970.

Dankzij NAD's befaamde HybridDigital UcD-versterkertechnologie heeft de NAD C3050 een Full Disclosure Power rating van 100 watt per kanaal continu en 135wpc instantaan, voor een moeiteloze reproductie van muzikale transiënten. Ruis en vervorming zijn vrijwel onmeetbaar over de gehele audioband. Het resultaat is een neutraal, uitnodigend geluid via elke luidsprekerbelasting, zelfs bij hoge luisterniveaus. De
C 3050 geeft de muziek waar u van houdt weer met prachtige details, meeslepende driedimensionaliteit en opwindende dynamiek.

De digitale sectie maakt gebruik van Texas Instruments' PCM5242 differentiële DAC met hoge resolutie, een ontwerp dat bekend staat om zijn uitstekende dynamische prestaties en immuniteit voor klokjitter. Dit stelt de NAD C3050 in staat om verbazingwekkende muzikaliteit, verbluffende helderheid en nauwkeurige geluidsweergave van al uw digitale bronnen te leveren.

Toekomstvriendelijk; De C3050 beschikt over de nieuwste generatie van NAD's Modular Design Construction toekomstbestendige technologie, MDC2, waarmee gebruikers nieuwe functies en mogelijkheden kunnen toevoegen door een uitbreidingsmodule in de MDC2-sleuf op het achterpaneel te plaatsen. MDC2 is een geheel nieuw ontwerp dat tweewegcommunicatie tussen de uitbreidingsmodule en de hostcomponent mogelijk maakt. De optionele MDC2 BluOS-D module biedt twee zeer gewenste mogelijkheden: BluOS hoge-resolutie muziekstreaming en Dirac Live ruimtecorrectie.

Met dual-band Wi-Fi en Gigabit Ethernet verbindt de MDC2 BluOS-D u met bijna alle muziek die ooit is opgenomen via BluOS, het bekroonde draadloze muziekbeheersysteem. Via de intuïtieve BluOS Controller-app hebben luisteraars toegang tot meer dan 20 populaire streamingdiensten, waaronder verschillende die lossless en hogeresolutieaudio bieden, zoals Amazon Music Ultra HD, Deezer, Qobuz en Tidal. BluOS ondersteunt hogeresolutieaudio tot 24-bit/192kHz en beschikt over MQA-decodering en rendering voor streaming van studiokwaliteit. Met de MDC2 BluOS-D kunt u ook muziek uit uw persoonlijke bibliotheek en duizenden internetradiostations afspelen via de NAD C3050 Stereofonische versterker.

De MDC2 BluOS-D ondersteunt Spotify Connect en Tidal Connect, zodat u muziek kunt afspelen in de apps voor deze diensten en vervolgens kunt overbrengen naar de C3050. Ook Apple AirPlay 2 wordt ondersteund, dus u kunt audio streamen naar de MDC2 BluOS-D vanaf elke app op een iPhone, iPad of Macintosh-computer. U kunt het afspelen ook bedienen via spraak met Amazon Alexa of Apple Siri.

Met de MDC2 BluOS-D geïnstalleerd kan de C3050 deel uitmaken van een muzieksysteem voor het hele huis met wel 64 zones. U kunt verschillende muziek laten afspelen in verschillende kamers, elk met onafhankelijke volumeregeling of dezelfde muziek gelijktijdig in verschillende kamers afspelen.
Dankzij de bidirectionele architectuur van MDC2 kan muziek van elke bron die is aangesloten op de NAD C3050 worden gestreamd naar BluOS-geschikte componenten in andere kamers.

Specificaties

Functies en details
 • Retro designelementen zijn onder andere VU-meters op het voorpaneel, ingangsregelaars met drukknoppen, cursief schrift uit de jaren 1970, met walnoot afgewerkte vinyl behuizing en donkergrijs voorpaneel.
 • HybrideDigitale UcD Versterker
 • Volledig vermogen: 100 watt continu per kanaal naar 8/4 ohm
 • Onmiddellijk vermogen: 135 watt per kanaal
 • Verbluffend lage harmonische en intermodulatie vervorming
 • MDC2-poort voor uitgebreide functionaliteit
 • De optionele MDC2 BluOS-D module voegt BluOS hoge-resolutie multi-room muziekstreaming en Dirac Live* ruimtecorrectie toe.
 • Krachtige 32-bit/384kHz TI PCM5242 differentiële DAC
 • Ultra-laag-ruis MM phonotrap met infrasoon filtercircuit
 • Eén optische, één coaxiale digitale ingang
 • HDMI-eARC-ingang
 • Een set line-level analoge ingangen met low-noise bufferversterkers
 • Luidspreker A/luidspreker B uitgangen
 • Subwoofer uitgang
 • Speciale hoofdtelefoonversterker
 • Bidirectionele Qualcomm aptX HD Bluetooth
 • IR-afstandsbediening
 • CI-vriendelijk - 12V Trigger out, IR in
 • afmetingen (B x H x D) 450 x 110 x 355mm**
 • Gewicht 10 kg
*   500Hz beperkte versie van Dirac Live inbegrepen. Volledige bandbreedte licentie kan worden gekocht bij Dirac.com
** afmetingen zijn inclusief voetjes, volumeknop en uitgebreide aansluitingen op voor- en achterpaneel.

Video