Naar boven
Aanbevolen
AudioQuest PowerQuest 303 power conditioner AudioQuest PowerQuest 303 power conditioner AudioQuest PowerQuest 303 een 7-voudig power conditioner is AudioQuest's bescherming tegen invloeden die uw luister- en kijkervaring negatief kunne... 59900
AudioQuest PowerQuest 707 power conditioner AudioQuest PowerQuest 707 power conditioner AudioQuest PowerQuest 707 een 7-voudig power conditioner is AudioQuest's bescherming tegen invloeden die uw luister- en kijkervaring negatief kunne... 129900

AudioQuest PowerQuest 505 power conditioner

Art.nr: PQ505
AudioQuest PowerQuest 505 een 7-voudig power conditioner is AudioQuest's bescherming tegen invloeden die uw luister- en kijkervaring negatief kunnen beïnvloeden. Het filtert de netspanning die naar uw audio- en videoapparatuur gaat en zorgt voor beveiliging tegen over- en piekspanningen.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

AudioQuest PowerQuest 505: Geniet van maximale prestaties uit uw A/V-apparatuur

AudioQuest PowerQuest 505 7-voudig stekkerblok met filtering is AudioQuest's bescherming tegen invloeden die uw luister- en kijkervaring negatief kunnen beïnvloeden.

Filtering van netspanning voor beveiliging tegen over- en piekspanningen

Het is de grote broer van PowerQuest 303. De AudioQuest PowerQuest 505 filtert de netspanning die naar uw audio- en videoapparatuur gaat waarbij ruis lineair wordt aangepakt om toonaangevende ruisonderdrukking met een brede bandbreedte te bieden (beter dan -22dB).

De PowerQuest 505 is voorzien van overspanningsbeveiliging en automatische uitschakeling bij extreme spanning. Als er gedurende meer dan een kwart seconde een te hoge piekspanning aanwezig is op de inkomende AC-lijn, zal het circuit onmiddellijk een relais activeren dat de AC-stroom van alle PowerQuest-stopcontacten zal uitschakelen, waardoor de rode LED op het voorpaneel wordt geactiveerd, De waarschuwingsindicator overspanningsbeveiliging. Zodra de gebeurtenis voorbij is of de bedradingsfout is verholpen, wordt het circuit automatisch weer ingeschakeld. Uw waardevolle aangesloten apparatuur is dus goed beschermd!

Aansluitingen

De AudioQuest PowerQuest 505 biedt verschillende aansluitingen, waaronder 4 outlets met Ultra-Lineair filtering ten behoeve van bijvoorbeeld een CD/Blu-ray speler, TV, voorversterker en/of streamer. Hiernaast beschikt de 505 over 3 High-Current aansluiting speciaal voor de grotere stroomverbruikers zoals een surround receiver, een eindversterker, aktieve subwoofer of een stereo versterker. 

Door deze specifieke aansluitingen kan u al uw verschillende apparatuur voorzien van schone en veilige stroom/signalen en zo maximaal genieten van uw audio- en videoapparatuur.

Advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons. Geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons over deze actie maar in het algemeen ook voor iedere andere vraag mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 35 jaar uw vertrouwde adres. 

Ook voor uw Audioquest producten en acties bent u natuurlijk bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw Audioquest Powerquest 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.

Specificaties

Merk : AudioQuest
Categorie : Power Conditioner
Outlets:
3 x High-Current uitgang
4 x Ultra-Linear Filter uitgangen
Word geleverd met een mooie AudioQuest stroomkabel om hem direct op de WCD te kunnen aansluiten.

Hoogte (cm) 8,6
Breedte (cm) 43
Diepte (cm) 34
Gewicht (kg  4.9