Naar boven

Audioquest Greyhound Subwooferkabel 2.0m

Art.nr: Audioquest Greyhound Subwooferkabel 2.0m
De Greyhound subwooferkabel geeft een uitstekend signaal door met dank aan de verzilverde geleiders en uiterst effectieve isolatie.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.
Kabellengte:

Productinformatie

Massieve 0.5% verzilverde geleiders.
Massieve geleiders voorkomen wederzijdse beïnvloeding tussen de draden in getwiste kabels en verminderen jitter. Massieve verzilverde geleiders zijn perfect voor toepassingen met hoge-frequenties. Die signalen transporteren zich, omdat ze zo’n hoge frequentie hebben, haast uitsluitend over het oppervlak van de geleider. Omdat dit oppervlak is gemaakt van een erg zuivere graad zilver zijn de prestaties nagenoeg gelijk aan die van een massief zilveren geleider, maar komt wat prijsstelling betreft veel dichter in de buurt van massief koperen kabels. Dit is een ongelooflijk kosteneffectieve manier om hoogwaardige Subwoofer kabels te produceren.

Geschuimd-polyethyleen isolatie.
Ieder massief materiaal dat naast een geleider ligt maakt in principe deel uit van een niet volmaakt circuit. De isolatie van kabels en de materialen waarvan printplaten gemaakt zijn absorberen energie (verlies). Een deel van deze energie wordt opgeslagen en vervolgens weer vrijgegeven als vervorming. Black Lab gebruikt met lucht opgeschuimd polyethyleen voor de isolatie van beide geleiders omdat lucht bijna geen energie opneemt en polyethyleen weinig verlies geeft en een onschuldig vervormingsprofiel heeft. Dankzij de lucht in geschuimd-PE veroorzaakt het veel minder out-of-focus effecten dan andere materialen.

Metaal-laag noise-dissipation system (NDS).
100% afscherming is eenvoudig. Het voorkomen dat opgevangen RF storingen het aardpotentiaal van de apparatuur moduleren vereist AQ’s Noise-Dissipation System. Noise-Dissipation System voorkomt dat een groot deel van de gevangen RFI de aarding van de apparatuur bereikt.

Hyperlitz coax geometrie.
In de Greyhound vormen acht negatieve geleiders een perfecte cirkel rondom een enkele, dikkere positieve geleider, waardoor een kabel ontstaat met een grote diameter die skin-effect minimaliseert en een lage weerstand heeft.

Koudgelaste vergulde RCA pluggen.
Dit plugontwerp maakt het mogelijk een verbinding zonder soldeer, een algemene bron van vervorming, te maken. Omdat de pluggen niet machinaal bewerkt maar geperst worden, kan er gekozen worden voor een metaal met lage vervorming zonder rekening te hoeven houden met machinale verwerkbaarheid.