Naar boven

HDMI Kabel 2 meter

Art.nr: HDMI Kabel 2 meter
HDMI Kabel 2 meter. Zonder kwaliteitsverlies een digitaal signaal versturen naar uw TV, Blue ray speler, digitale Decoder of laptop. Een persoonlijk advies op maat? u kunt natuurlijk altijd even bellen op 036-5339099. Mailen kan ook! support@apollo.nl
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Een HDMI kabel biedt een zeer hoogwaardige beeld en geluids overdracht. De kabel is dusdanig afgeschermd dat ‘storingen’ van buitenaf niet van invloed zijn op het signaal. 

HDMI staat voor High Definition Multimedia Interface. Hiermee stuur je dus eenvoudig je audio en video in digitale vorm naar bijvoorbeeld je televisie. Het enige wat je nodig hebt, is een apparaat met een HDMI-ingang (zoals een televisie of laptop) en een apparaat met een HDMI-uitgang (zoals een Bluray-speler of een digitale-tv ontvanger van bijvoorbeeld ZIGGO of UPC). Of denk hierbij aan je spelcomputer. De Sony Play station of WII. Die moet je dan alleen nog verbinden via een HDMI-kabel.

Het grote voordeel van HDMI is dat het een digitaal signaal is. De kwaliteit is hierdoor een stuk beter en er vindt op korte afstand geen kwaliteitsverlies plaats. Daarnaast stuurt HDMI beeld én geluid door. Je hebt dus nog maar één kabel nodig, en niet meer zoals eerst een video- en audiokabel.

De kabel bestaat uit 19 draden. De maximale bandbreedte is 14,9 Gbps (gigabit per seconde).

Natuurlijk bent u altijd van harte welkom in onze ruime winkel aan de Korte Promenade 5 in Almere. Voor advies, informatie of gewoon een vrijblijvend gesprek met onze enthousiaste en deskundige medewerkers. U kunt uw artikel natuurlijk ook afhalen bij ons.

Specificaties

  • HDMI Kabel 2 meter

Wat zit er in de doos?

  • Niet van toepassing