Naar boven

All-Risk Flex verzekering bij geselecteerde (NEO)QLED TV's

Alleen bij Apollo; bij geselecteerde (NEO)QLED tv's inclusief ALL RISK FLEX Premium verzekering.


Maximale zekerheid, gunstige voorwaarden en Apollo blijft uw aanspreekpunt.
Zowel particulier als zakelijk is uw aankoop verzekerd tegen schades welke per ongeluk ontstaan; denk hierbij aan, vallen, stoten maar ook defecten ontstaan door verkeerd gebruik.

Groot voordeel van deze All-Risk Flex Premium verzekering is dat tevens spontaan ontstane fouten volledig worden vergoed, 'geen kleine letters' 
Vanaf dat het toestel bij ons de deur uitgaat is deze volledig verzekerd volgens de All-Risk Flex Premium polis van Wert Verzekeringen!

Apollo is uw aanspreekpunt en dé aangewezen persoon om u met een snelle oplossing te kunnen helpen.
De verzekering wordt ondergebracht bij Wert Verzekeringen zodat wij gegarandeerd zijn van professionele afwikkeling.

De standaard fabrieksgarantie wordt met deze verzekering ook gelijk verlengd, kortom; arbeidsloon, materiaalkosten en alle bijkomende reparatie/herstel-kosten wordt u niet mee lastig gevallen. U heeft zelfs nooit een eigen risico, en betaald ook geen administratie- verzendkosten en reparatiekosten hoeft u ook niet voor te schieten.

Ben u geïnteresseerd in het lezen van de kleine letters, de voorwaarden leest u hier.
Heeft u vragen? wij helpen u graag; 036-5339099 of support@apollo.nl  


Waarom wij u een All-Risk Flex Premium verzekering adviseren;

Uw Qled TV is erg dun, zelfs bij het uit de verpakking halen kan er per ongeluk al schade ontstaan, bij het ophangen aan de muur..... en wat de denken van een game controller die per abuis tegen het scherm gaat.
Maar wat te denken van Pixelfouten of Panelfouten? Deze All-Risk Premium Flex verzekering dekt dit volledig zonder discussie!
Blijft de tv op de voet staan en de kinderen hebben deze zo ongelukkig gedraaid dat het toestel van het kastje is gevallen.... of iemand geprobeerd het schermschoon te maken en er zitten nu krassen??

Al deze voorbeelden vallen niet onder de fabrieksgarantie maar worden met deze All-Risk Flex Premium verzekering wel gedekt, net als alle reparatie kosten door spontaan ontstane fouten gedurende de totale verzerkeringsperiode.
* uiteraard zijn er kleine letters, deze All-Risk Flex Premium verzekering is er zoveel mogelijk om alles naar tevredenheid te verhelpen maar we lichten graag enkele zaken uit de 'kleine letters' toe;
Diefstal uit een auto is niet verzekerd en schade welke geen invloed heeft op de werking is niet gedekt (denk hierbij aan een kras of pit/deukje niet op het panel, maar bv de achterzijde van de tv) dus als de schade geen invloed heeft op het tv kijken.
Indien een reparatie absoluut niet meer mogelijk is of reparatiekosten boven de dagwaarde uitkomen dan mag de restwaarde in mindering worden gebracht bij de aanschaf van een nieuw toestel.

Als u niets doet mag deze verzekering na afloop van de 5 jaar automatisch doorlopen, U gaat dan maandelijks €6 of €8 betalen afhankelijk van het aankoopbedrag.
Mocht u daar geen gebruik van willen maken dan kunt u de verzekering eenvoudig opzeggen.

Heeft u toch nog vragen of twijfel? Alles wat u wilt weten; wij helpen u graag; 036-5339099 of support@apollo.nl  
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Tip; Heeft u thuis apparatuur waarvan u het ook interresant zou vinden om hier dezelfde All Risk verzekering voor te hebben, dat kan al vanaf €3 per maand!WERTGARANTIE AG is een grote Europese verzekeraar, sinds 1963 gespecialiseerd in het verzekeren van elektrische apparaten voor particulier- en zakelijk gebruik. De oplossingen van WERTGARANTIE maken het leven een stuk aangenamer.
Aangesloten bij KiFiD onder nummer 300.015606