Naar boven

All-Risk Flex verzekering bij geselecteerde OLED TV's

Alleen bij Apollo: De OLED ALL RISK Premium verzekering 

Maximale zekerheid,  zeer gunstige voorwaarden en Apollo blijft uw aanspreekpunt.

Zowel particulier, als zakelijk is uw aankoop verzekerd tegen bijna alle vervelende situaties die kunnen gebeuren of ontstaan m.b.t. uw OLED televisie.
De OLED All Risk Premium verzekering is uniek en zeer interessant vanwege de zeer ruime dekking en uitkering. Apollo is en blijft u aanspreekpunt.
Hierdoor kunnen wij maximale zekerheid en service bieden op het moment dat u de verzekering nodig heeft.
Kortom geen gedoe, maar een snelle en goede oplossing!

In de meer dan dertig jaar dat wij bestaan hebben wij allerlei situaties meegemaakt waarbij de consument (en wij zelf) de behoefte heeft aan een snelle en makkelijke oplossing voor het oplossen van defecten voor zowel buiten als binnen de garantieperiode. Denk hierbij aan defecten die niet onder de garantie vallen, zoals de meeste pixel fouten of het in-branden van een scherm.

Daarnaast zijn er nog tal van andere situaties waarbij de All-Risk Flex Premium verzekering de perfecte oplossing biedt in een vervelende situatie.
Vanaf het moment dat het toestel bij ons de deur uitgaat is deze verzekerd volgens de All-Risk Flex Premium polis van Wert Verzekeringen!


Voorbeelden van dekking onder de All Risk Premium verzekering:

Inbranden (burn-in)

Pixelfouten 
Val- en stootschades (en andere schades)
Condens, vocht (en andere waterschades)
Verkeerd gebruik, ondeskundig gebruik (nalatigheid)
Slijtage, zelfs van de afstandsbediening
 
Verlenging van de standaard garantie van 2 naar 5 jaar


     Diefstal uit (auto) voertuig, behoudens de verzending van uw bestelling


De standaard fabrieksgarantie wordt met deze verzekering verlengd naar 5 jaar, kortom; arbeidsloon, materiaalkosten en alle bijkomende reparatie/herstel-kosten komen niet voor uw rekening.
U heeft daarnaast ook geen eigen risico en betaald u geen administratie- of verzendkosten.


Apollo is uw aanspreekpunt en dé aangewezen persoon om u een snelle oplossing te kunnen bieden.
Uiteraard wordt de verzekering ondergebracht bij een grote internationale verzekeraar Wert Verzekeringen zodat u en wij gegarandeerd zijn van een professionele afwikkeling.


Ben u geïnteresseerd in het lezen van de kleine letters, de voorwaarden leest u hier.
Heeft u vragen? wij helpen u graag; 036-5339099 of support@apollo.nl 

Waarom wij u een All-Risk Flex Premium verzekering adviseren;

Uw Oled TV is erg dun en bestaat voor een groot deel uit glas. Dit mooie product is dus helaas kwetsbaar. Een kleine buiging van het scherm bij het ophangen of uitpakken kan leiden tot een dure schade. Er zijn tal van situaties waarbij de dekking van de All Risk Premium verzekering een makkelijke en fijne oplossing is voor vervelende situaties.

Hieronder vindt u een klein aantal voorbeelden van situaties waarbij de verzekering een perfecte oplossing biedt voor een vervelende situatie.


De televisie is omgestoten door bijvoorbeeld uw kinderen of uw huisdier
Er is een voorwerp (joystick, speelgoed o.i.d.) tegen het scherm aangekomen
Er zijn in-brand verschijnselen op uw scherm waardoor het beeld niet meer goed wordt weergegeven
Er zijn "dode" pixels zichtbaar op uw scherm
Er heeft in huis een electronische storing voor gedaan waarna de televisie niet meer aangaat
De televisiebeugel heeft losgelaten en de televisie is van de muur gevallen
Bij het schoonmaken van de televisie zijn er krassen of beschadigingen op het scherm ontstaanAl deze voorbeelden vallen niet onder de fabrieksgarantie maar worden met deze All-Risk Flex Premium verzekering wel gedekt. Zonder eigen risico.
Daarnaast betaald u geen arbeidsloon, materiaalkosten of bijkomende kosten, zoals administratie- of verzendkosten. 

Uiteraard zijn dit slechts een aantal voorbeelden van situaties die zich kunnen voordoen. In de voorwaarden kunt u terug lezen dat bijna alles gedekt wordt onder de All Risk Premium verzekering.* uiteraard zijn er een paar kleine letters van toepassing, de belangrijkste lichten wij hieronder graag even toe. Uiteraard zullen wij altijd ons best doen u naar volledige tevredenheid te helpen.
- Diefstal uit een auto is niet verzekerd
- Een schade welke geen invloed heeft op de werking van uw televisie is niet gedekt (bijvoorbeeld een kras of pit/deukje aan de achterzijde van de tv)
- Indien een reparatie absoluut niet meer mogelijk is dan wordt het toestel, in overleg met u, omgeruild voor een technisch gelijkwaardig model.


Als u niets doet mag deze verzekering na afloop van de 5 jaar automatisch doorlopen, U gaat dan maandelijks €6 of €8 betalen afhankelijk van het aankoopbedrag.
Mocht u daar geen gebruik van willen maken dan kunt u de verzekering eenvoudig opzeggen.

Heeft u toch nog vragen of twijfel? Alles wat u wilt weten; wij helpen u graag; 036-5339099 of support@apollo.nl 
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Tip; Heeft u thuis apparatuur waarvan u het ook interresant zou vinden om hier dezelfde All Risk verzekering voor te hebben, dat kan al vanaf €3 per maand!

WERTGARANTIE AG is een grote Europese verzekeraar, sinds 1963 gespecialiseerd in het verzekeren van elektrische apparaten voor particulier- en zakelijk gebruik. De oplossingen van WERTGARANTIE maken het leven een stuk aangenamer.
Aangesloten bij KiFiD onder nummer 300.015606