Naar boven

Bosch EXCLUSIV
Bosch EXCLUSIV is een exclusieve lijn huishoudelijke apparaten, zoals wasmachines, wasdrogers, koelkasten, vriezers en vaatwassers, welke standaard worden uitgerust met bijzondere extra’s en wordt enkel verkocht bij gecertificeerde verkooppunten, Apollo Almere is zo'n gecertificeerd verkooppunt. Met deze exclusieve lijn van Bosch haalt u duurzame, huishoudelijke apparatuur van de hoogste kwaliteit in huis. De innovatieve technieken, extra functies, accessoires van de Bosch EXCLUSIV lijn verlichten huishoudelijke taken en maken het gebruik extra comfortabel.

Denk hierbij aan SoftClose deursluiting op EXCLUSIV koelkasten, chrome designelementen en extra geluidsisolatie bij EXCLUSIV wasmachines en EXCLUSIV wasdrogers, een speciale wolkorf of schoenenkorf bij EXCLUSIV wasdrogers en TimeLight en extra geluidsisolatie bij EXCLUSIV vaatwassers. Bosch ontwikkelt al ruim 30 jaar de exclusieve lijn ‘Bosch EXCLUSIV’ huishoudelijke apparaten en is herkenbaar dankzij de stijlvolle designdetails.
Met Bosch EXCLUSIV heeft u net dat beetje meer, zodat u weet dat u iets van bijzondere kwaliteit in huis hebt, Bosch EXCLUSIV biedt extra comfort en luxe, bovenop het standaard model.

Apollo Almere is gecertificeerd, getraind en gespecialiseerd met Bosch EXCLUSIV. U kunt er dus op vertrouwen dat onze medewerkers een productadvies geven dat perfect aansluit op uw wensen.


Bosch EXCLUSIV Wasmachines
De Bosch EXCLUSIV wasmachines zijn standaard uitgerust met een levenslange garantie tegen waterschade. Dankzij aquaStop wordt elke vorm van waterschade voorkomen dankzij een speciale dubbelwandige toevoerslang, een veiligheidsklep en een reservoir met vlotter. Met de exclusieve chromen designelementen en extra geluidsisolatie, waardoor de Bosch EXCLUSIV wasmachines stiller zijn dan andere wasmachines haalt u de hoogste kwaliteit in huis.
Klik HIER voor de Bosch EXCLUSIV Wasmachines
Bosch EXCLUSIV Wasdrogers
De Bosch EXCLUSIV wasdrogers zijn standaard uitgerust met een special ontworpen wolkorf of schoenenkorf, deze wordt standaard meegeleverd en is uitermate geschikt voor het drogen van delicate stoffen welke niet los in de trommel geplaatst kunnen worden, denk hierbij aan wollen kleding of sportschoenen. Met de exclusieve chromen designelementen en extra geluidsisolatie, waardoor de Bosch EXCLUSIV wasdrogers stiller zijn dan andere wasdrogers haalt u de hoogste kwaliteit in huis.
Klik HIER voor de Bosch Exclusive Wasdrogers

Bosch EXCLUSIV Vaatwassers
De Bosch EXCLUSIV vaatwassers zijn standaard uitgerust met TimeLight. Dankzij TimeLight bent u altijd op de hoogte van wat uw vaatwasser aan het doen is. Met TimeLight bent u voorzien van een duidelijke projectie op de vloer waarmee u de status van het programma en de resterende tijd op de vloer kunt zien. Hierdoor weet u precies hoe lang het programma nog duurt en in welke fase van het programma de afwasmachine zich bevindt. Met de extra geluidsisolatie, waardoor de Bosch EXCLUSIV vaatwassers stiller zijn dan andere vaatwassers haalt u hoogste kwaliteit in huis.
binnenkort online Bosch EXCLUSIV Vaatwassers
Bosch EXCLUSIV Koelen en Vriezen
De Bosch EXCLUSIV koelkasten en vriezers bieden een ideale omgeving voor uw levensmiddelen. De Bosch EXCLUSIV koelkasten zijn standaard uitgerust met een SoftClose deursluiting en een verchroomde flessenrooster, waardoor u optimaal gebruik kunt maken van de ruimte. De Bosch EXCLUSIV vriezers zijn altijd makkelijk te heropenen, dankzij het Air Channel System op de roestvrij stalen deurgreep. Dit zorgt ervoor dat het vacuüm wordt opgeheven. Met de exclusieve chromen designelementen haalt u hoogste kwaliteit in huis.
binnenkort online Bosch EXCLUSIV Koelen en Vriezen
De meerwaarde van Bosch EXCLUSIV;
 
De Bosch EXCLUSIV apparaten zijn alleen verkrijgbaar bij de betere vakhandel. Apollo Almere is er dan ook trots op om u de Bosch EXCLUSIV lijn aan te bieden. Onze vakkundige verkopers kunnen u alles over Bosch EXCLUSIV vertellen. Wij geven u graag advies over wat de Bosch EXCLUSIV apparaten voor u kunnen betekenen.

EXCLUSIV Service
Met Bosch EXCLUSIV bent u verzekerd van uitstekende service. Als er in de toekomst een probleem is met uw apparaat kunt u ook terecht bij ons voor de juiste service.
Uw Bosch EXCLUSIV apparaat wordt uitsluitend gerepareerd door gecertificeerde reparateurs die gespecialiseerd zijn in de Bosch EXCLUSIV apparaten.

Luxe extra's
Een Bosch EXCLUSIV apparaat biedt extra comfort en luxe, bovenop het standaard model.

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres
Ook voor uw Bosch EXCLUSIV bent u bij Apollo natuurlijk aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw Bosch EXCLUSIV producten 24 uur per dag, iedere dag, veilig online in onze webshop. Wij helpen u graag; support@apollo.nl  of bel ons 036-5339099 of bezoek onze winkel in Almere-Stad