Naar boven

Bowers & Wilkins Formation Serie

Draadloos geluid met Hi-fi kwaliteit
Ontdek de Highest Form of Sound™ met de nieuwe Formation® producten

NU verkrijgbaar en demonstratieklaar bij Apollo 


Geen compromissen en een hoge standaard

Draadloze audiosystemen zijn de nieuwe standaard voor gemak en connectiviteit in het hele huis. Vaak leidt dit echter tot compromissen. Een lagere kwaliteit en onderbrekingen in het geluid. Maak kennis met Bowers & Wilkins Formation® Suite – het eerste multi-room systeem dat voldoet aan de zeer veeleisende standaarden van het Britse gerenommeerde Bowers & Wilkins.

Een meeslepend, prachtig hifi- geluidsbeeld

Exclusieve draadloze Formation®-technologie combineert perfecte luidsprekersynchronisatie op basis van een eigen mesh-netwerk en een toonaangevende streaming-functionaliteit van 96 kHz/24-bit. Dit garandeert een meeslepend, prachtig hifi- geluidsbeeld. Het herdefinieert de norm en blijft trouw aan baanbrekende innovatie van dit merk.


Formation Bar

Gebaseerd op de legendarische luidsprekers is elke driver optimaal gepositioneerd om een breed en vol geluidsbeeld voor muziek en films te creëren.

Formation Duo

Met de gepatenteerde Carbon Dome tweeter-on-top technologie en hetzelfde Continuum-conusmateriaal als in de legendarische 800 Serie Diamond- luidsprekers ervaart u bekabelde hifi-kwaliteit, maar dan draadloos.

Formation Audio

De gepatenteerde draadloze Formation-technologie verandert een traditioneel hifi-systeem in een hifi-streaming systeem voor een geluidservaring met het beste van beide werelden.

Formation Bass

Tegenover elkaar geplaatste drivers, krachtige versterkers en Dynamic EQ bieden een nauwkeurige basweergave en een laagweergave zonder vervorming.

Formation Wedge

Een uniek ontwerp met een luidsprekeropstelling onder een hoek van 120 graden creëert een breed stereobeeld voor een kamervullende geluidservaring.Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u meer informatie over Formation, wilt u combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen. Lees hier over uw persoonlijke Bowers & Wilkins deal.

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor de Formation Serie van Bowers & Wilkins bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.