Naar boven

Siemens extraKlasseSiemens extraKlasse
Siemens gaat met het extraKlasse assortiment net een stapje verder dan u al gewend bent. Siemens geeft aan deze apparatuur namelijk standaard iets extra’s mee. Een aquaStop met alarm bij de wasmachines bijvoorbeeld, of roestvrijstalen handgrepen bij de koelkasten. De extraKlasse-apparaten van Siemens worden in Duitsland geproduceerd en staan bekend om hun degelijke kwaliteit.
Het Siemens extraKlasse assortiment is een perfecte optie voor wanneer uw vrijstaande apparaten aan vervanging toe zijn. Maar uiteraard zijn de extraKlasse inbouwapparaten ook zeer geschikt voor wanneer deze aan vervanging toe zijn.


Het stijlvolle Siemens extraKlasse assortiment: elk product met eigen bijzonderheden;
- De Siemens extraKlasse wasmachines en drogers hebben veel handige functies zoals speciale was- en droogprogramma's. Bovendien zijn ze voorzien van het stijlvolle extraKlasse design, te herkennen aan de witte, ronde binnenrand met het logo erin.
- De Siemens extraKlasse koelkasten hebben stijlvolle, roestvrijstalen handgrepen en een extra voorraadbox of crisperBox voor nog meer ruimte. Maak met de flexShelf gemakkelijk meer ruimte voor bijvoorbeeld een taart of schotel.
- De Siemens extraKlasse bakovens en fornuizen hebben het softClose deursysteem en een 3-voudige telescopische rails. Hiermee schuift u de roosters gemakkelijk, stabiel en recht uit de oven.

Apollo Almere is gecertificeerd, getraind en gespecialiseerd met Siemens extraKlasse. U kunt er dus op vertrouwen dat onze medewerkers een productadvies geven dat perfect aansluit op uw wensen.
Siemens extraKlasse wasmachines en wasdrogers, meer innovatieve techniek en design

Siemens extraKlasse wasmachines en drogers hebben een stijlvol ontwerp, te herkennen aan de deur met een witte binnenrand en logo. De apparaten hebben allemaal iets extra’s, zoals wasmachines met aquaStop, speciale wasprogramma’s en een duurzame, energiezuinige motor of drogers met een zelfreinigende condensor.

Klik HIER voor de Siemens extraKlasse wasmachine's
Klik HIER voor de Siemens extraKlasse wasdroger's
Siemens extraKlasse koelkasten en vriezers

Siemens extraKlasse koelkasten zijn er met diverse extra’s, zoals een verchroomd flessenrooster of losse eierhouders. Daarnaast heeft de vriezer bijvoorbeeld een deurhandvat dat het vacuüm opheft waardoor de deur makkelijker te openen is. En het interieur met doorzichtige glasplateau’s en blauwe accenten zorgt ervoor dat de indeling van de koelkast heel overzichtelijk is. Verder is de koelkast makkelijk en flexibel in te delen met de handige flexShelf. Hiermee creëert u makkelijk een extra vak voor bijvoorbeeld flessen, een kaasplateau of taart.
Binnenkort online Siemens extraKlasse koelkasten en vriezers
Siemens extraKlasse inbouw vaatwasser

Siemens extraKlasse vaatwasser's, Siemens vaatwassers hebben een modern ontwerp en zijn robuust gebouwd.
Siemens extraKlasse inbouw-vaatwassers met extra kwaliteit en stijlvolle designdetails.
Apollo Almere kan, in heel Almere, de inbouw volledig voor u verzorgen, wij helpen u met de juiste (passende) keuze, demonteren uw oude vaatwasser en installeren de nieuwe vaatwasser gebruiksklaar.
Kom langs in onze winkel voor inbouw advies 
Siemens extraKlasse inbouw oven

Siemens extraKlasse oven's, Siemens oven's hebben diverse extra's; Wat dacht u van telescooprails met stopfunctie waarmee roosters en bakblikken veilig uit de oven schuiven. De telescooprails zijn pyrolysebestendig en kunnen gewoon in de oven blijven zitten
Apollo Almere kan, binnen Almere, de inbouw volledig voor u verzorgen, wij helpen u met de juiste (passende) keuze, demonteren uw oude oven en installeren de nieuwe oven gebruiksklaar.
Kom langs in onze winkel voor inbouw advies
Siemens werd in 1847 opgericht in Berlijn. Daarmee bestaat Siemens ondertussen al meer dan 175 jaar. Met meer dan 300.000 medewerkers is Siemens in de tussentijd uitgegroeid tot een bedrijf dat in 190 landen actief is. Daarnaast is Siemens al jarenlang hét merk voor inbouwapparatuur. De stijlvolle, moderne inbouwapparaten van Siemens tillen uw keuken naar een hoger niveau. Maar ook voor vrijstaand witgoed bent u bij Siemens aan het juiste adres. Geniet van gebruiksgemak, perfectie en stijl.