Naar boven

Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins is een Engels High-End speaker merk dat voortdurend streeft naar de best mogelijke geluidskwaliteit.

In onze winkel in Almere hebben wij de meeste Bowers & Wilkins luidsprekers aangesloten. Kom langs in onze winkel en ervaar het verschil tussen de verschillende speakers. Liever direct bestellen en thuis ervaren? Bel of mail ons en vraag naar de mogelijkheden.

Bowers & Wilkins

De afgelopen jaren heeft B&W gebruik gemaakt van allerlei technologische innovaties waardoor de speakers keer op keer verbeteren. Of het nu innovatieve materialen zijn, zoals Kevlar en de Diamond Tweeter, of oplossingen voor complexe technische raadsels. Of u nu kiest voor vloerstaande -, boekenplank - of bluetooth speakers of zelfs een subwoofer, met de Bowers & Wilkins speakers geniet u van prachtig geluid in een elegant en modern design.
 

CM S2 Serie

De CM S2 Serie is mooi van binnen en van buiten. De buitenkant heeft een minimalistische uitstraling en in de speaker zijn technologieën gebruikt zoals de ontkoppelde dubbele dome tweeter. Het restulaat is dat de CM serie prachtig klinkt. In de serie zijn er twee modellen waarbij de tweeter bovenop de speaker geplaatst is. Dit is ontleend aan de meest geavanceerde luidsprekers van B&W, de 800 Series Diamond. Doordat de tweeter en de behuizing van elkaar gescheiden zijn, krijgt u een natuurlijker en ruimtelijker geluid. De tweeters in de CM serie zijn voorzien van een lichte aluminium dome die verbonden is met een dikkere ring. Hierdoor wordt vervorming voorkomen en klinken de hoge tonen zuiverder.
Bij de CM serie wordt de conus gemaakt van Kevlar. Dit materiaal is ideaal om vervormde resonanties in de speakerconus te voorkomen. DIt zorgt voor strakker en nauwkeuriger geluid. Doordat de Kevlar gecombineerd wordt met de Fixed Suspension Transducer, wordt dat effect gemaximaliseert. Deze vrije ophanging zet ongewenste energie niet om in geluid (vervoming), maar in warmte.
De drivers in de CM serie zijn voorzien van antiresonantiepluggen, die verminderen de break-up op hogere frequenties door de zuigerbeweging te verbeteren en trillingen te dempen.
Alle kasten van de CM Serie zijn gemaakt van echt hout en verstevigd met Matrix structuur. De afwerking is daardoor zowel aantrekkelijk als functioneel: het biedt een solide platform om de hoogwaardige driverunits optimaal te kunnen laten presteren.
De hoogwaardige crossovers in de CM serie zijn voorzien van de beste Mundorf condensatoren voor een fabelachtige geluidsweergave.
Door de 'dimples' op het Flowport systeem, wordt de luchtstroom gestuurd zoals dat bij een golfbal gebeurt. De ruis wordt daardoor tot een minimum beperkt, zodat de lage tonen soepel en strak klinken. Zelfs als het volume op zijn hardst staat.
In onze winkel de complete line-up van de CM S2 serie luisterklaar aangesloten. U kunt in onze luisterruimte ervaren wat het verschil is tussen deze speakers en de speakers van diverse andere merken.

600 Serie

 De 600-serie levert een hoge geluidskwaliteit tegen een goede prijs. De 600 Serie maakt het mogelijk voor iedereen om goed geluid te ervaren. In deze speakers worden uitmuntende audio prestaties gecombineerd met een aantrekkelijke prijs, doordat de technologie van de high-end luidsprekers verenigd worden met technische oplossingen. Door deze unieke technische oplossingen, ligt optimaal geluid voor iedereen binnen handbereik.
De 600 Serie maakt gebruik van tweetertechnologie die ontleend is aan de CM10. De dubbele dometweeter is gemaakt van aluminium, waardoor ze erg licht zijn, maar de ring eromheen is van dikker aluminium gemaakt voor de stijfheid. De tweeter is ontkoppeld van de kast, voor onafhankelijkheid. Daardoor is de hogetonenweergave zo puur en precies dat je er stil van wordt.
Door de ‘Fixed Suspension Transducer’ drivers presteren Kevlar conussen nog beter. De innovatieve ‘vrije’ ophanging van FST-drivers beperkt vervorming tot het minimum en levert een onvergelijkbaar helder middengebied op.
Dankzij deze innovatieve engineering levert de 600 Serie een superieure geluidsweergave en een uitstekende prijs-prestatieverhouding.
Ook van de 600 Serie hebben wij diverse luidsprekers in onze winkel aangesloten, zodat u het verschil kunt ervaren.

Inbouw luidsprekers

Bowers & Wilkins heeft naast de grote luidsprekers ook een mogelijkheid om niets in uw woonkamer te zien, maar wel alles te horen. Hiervoor kunt u gebruik maken van de Custom Install Speakers van Bowers & Wilkins. Alle inbouw speakers van B&W hebben een ding gemeen; ze kunnen vrijwel onzichtbaar worden weggewerkt. Custom install speakers van Bowers & Wilkins zijn er in vier verschillende series. De CI 700 is de luidsprekerinstallatie met het beste geluid dat ze ooit hebben geproduceerd. De CI 600 klinkt ook fantastisch, maar is aantrekkelijker geprijsd, terwijl de Classic Serie wordt gekenmerkt door allerlei beproefde klassieke technieken. En met de weersbestendige serie kunt u ook buiten, in de sauna of zelfs op zee naar uw muziek luisteren.

Bent u op zoek naar een echt home theater systeem? Dan is het Custom Theatre systeem van B&W voor u ideaal. Het Custom Theatre programma is gebaseerd op de geavanceerde technologieën en ontwikkeld om u uit uw stoel midden in de actie te plaatsen. Zowel de CT 800 als de CT 700 serie leveren filmgeluid dat u zich alleen in uw wildste dromen kunt voorstellen. Zo kunt u genieten van een authentieke privé bioscoop in uw eigen huis; u moet alleen zelf nog voor de popcorn zorgen.

Draadloze luidsprekers

 Bowers & Wilkins heeft een aantal draadloze luidsprekers op de markt gebracht. Daarmee kunt u ieder nummer dat in u opkomt direct afspelen op kamervullende hifi-kwaliteit. Met de draadloze luidsprekers ervaart u het gemak van Bluetooth en Airplay. Stream uw muziek op hoge kwaliteit en neem het compacte apparaat makkelijk mee. De Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless combineert alle allernieuwste HiFi technieken met draadloos afspeelgemak. Geniet met de Zeppelin Wireless van kristalhelder geluid.
De T7 van Bowers & Wilkins is dankzij zijn compacte formaat ideaal voor in de slaapkamer, keuken, tuin of voor onderweg. Deze speaker is ideaal voor geweldig geluid op plekken waar andere luidsprekers niet kunnen komen.

Koptelefoons

 In de hoofdtelefoons van Bowers & Wilkins worden de tientallen jaren aan ervaring samengebracht. Het ontwerp van elk aspect, van de drivers tot aan de grills, staat in het teken van een ongeëvenaarde geluidskwaliteit. Wie een hoofdtelefoon met de beste geluidskwaliteit, maar ook met een maximaal draagcomfort, komt uit bij een van de koptelefoons van B&W. Het assortiment bestaat uit de P7, de P5 en de P3, allemaal te beluisteren in onze winkel in Almere.