Naar boven

Cambridge Audio

Cambridge Audio
Cambridge Audio is een Britse fabrikant van hoogwaardige audioapparatuur. Zoals de naam doet vermoeden, heeft het zijn oorsprong in Cambridge, Engeland.

Geweldig Brits Geluid
Sinds de oprichting in 1968 heeft het Britse Cambridge Audio een groot aantal innovatieve en geavanceerde producten op de hifi-markt gebracht. Bovendien heeft het in de loop der jaren talloze internationale awards ontvangen

Cambridge Audio zag als één van de eerste bedrijven dat streaming – van internet of je computer – steeds populairder zou worden. En dat nam het bedrijf heel serieus. Het assortiment van Cambridge Audio bevat naast versterkers en receivers ook D/A-converters, uitstekende muziekstreamers en de mogelijkheid om je CD-speler te gebruiken als digitale voorversterker voor je installatie

Het allerbeste uit het digitale en analoge universum, zodat je optimaal bent voorbereid voor de muziek van de toekomst. Sinds 1968 wordt Cambridge Audio geleid door één overtuiging: dat muziek altijd geweldig moet klinken.

Cambridge Audio: ‘Onze producten worden in Groot-Brittannië ontworpen en over de hele wereld gebruikt door mensen net als u: mensen met een passie voor muziek. Cambridge Audio is voor mensen die echt naar muziek luisteren'.

We hebben een uitstekende reputatie op het gebied van innovaties en al onze technici werken vol overtuiging om u de meest authentieke en allerbeste geluidservaring te bieden. Als u naar een product van Cambridge Audio luistert, hoor je niet alleen het verschil – je voelt het, aldus het Britse merk.

Apollo is trots officieel dealer te zijn van het Engelse gerenommeerde Cambridge Audio.

Geweldig Brits Geluid