Naar boven

Onkyo

Onkyo
Als gespecialiseerd dealer van Onkyo kunt u bij Apollo altijd terecht voor hi fi advies op maat en de aankoop van verschillende Onkyo producten. Op deze pagina informeren wij u graag over het Japanse (audio)merk Onkyo.

Onkyo, ruim 60 jaar de standaard in HiFi

Toen in 1946, onder de naam Osaka Denki Onkyo K.K er begonnen werd het met ontwerpen en ontwikkelen van luidsprekers maakt het bedrijf Onkyo snel furore. De naam Onkyo werd een synoniem voor sonische souplesse door luidsprekers en componenten van de hoogste kwaliteit.

Gedurende de zeventiger jaren werden de versterkers van Onkyo bejubeld. Wat volgde in de jaren tachtig waren cassettetape-decks, M serie versterkers, platenspelers en AM/FM radiotuners met bijhorende versterkers. De trend van hoge kwaliteit producten zet zich nog steeds voort en vindt geregeld de weg naar een woonkamer.

Onkyo levert onder andere:
  • Optische/analoge apparaten: dvd-spelers, cd-spelers en cassettedecks.
  • Versterkers/Receivers: A/V receivers, Stereo receivers en Stereo versterkers.
  • Luidsprekers: Vooral bookshelf speakers, ook enkele design modellen


Apollo heeft verschillende receivers, surround sets en DVD spelers van Onkyo in het assortiment én ruim op voorraad. Zowel online via onze webshop als bij onze winkels in Almere. U bent van harte welkom om de Onkyo producten te komen ervaren. Een waar genot voor uw ogen en oren. Onze verkopers staan paraat voor uw vragen en kunnen u adviseren welke Onkyo producten voldoen aan uw wensen. Als uw wensen kwaliteit, duurzaamheid en absolute klasse luiden dan is Onkyo de keuze voor u.