Naar boven

Apollo is uw vertrouwde adres, ook voor broodroosters van SMEG

Smeg Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla (SMEG) is een Italiaanse fabrikant, die vooral bekend is als fabrikant van huishoudelijke apparatuur. 

Het familiebedrijf is opgericht door Vittorio Bertazzoni. Roberto Bertazzoni, zoon van Vittorio, was verantwoordelijk voor de internationale uitbreiding. Anno 2021 wordt het bedrijf bestuurd door de derde generatie, de kleinzoon van Vittorio, die dezelfde naam draagt.

Sinds 1948

Het Italiaanse bedrijf van Vittorio Bertazzoni in Guastalla begon in 1948 als een emailleer- en metaalbewerkingsbedrijf. In de loop der tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een producent van verschillende huishoudelijke apparaten.

De eerste stappen in klein huishoudelijke apparatuur werden gezet in 2014, met de lancering van een collectie apparaten ontworpen door Matteo Bazzicalupo en Raffaella Mangiarotti van Deepdesign Studio.

Verliefd op de jaren 50?

De SMEG-broodrooster is een perfecte combinatie van ergonomie, functionaliteit en esthetisch evenwicht. Ontbijt, lunch, brunch of gewoon een tussendoortje? Als u eenmaal verliefd bent op de Jaren '50-broodroosters van SMEG, vindt u altijd wel een excuus om ze te gebruiken.

Bekijk het aanbod op Apollo.nl. En, u weet het? Mocht u hulp nodig hebben, schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl