Naar boven

Yamaha MusicCast 20 Wit

Art.nr: Yamaha MusicCast 20 Wit
Yamaha MusicCast 20 biedt veelzijdig luisterplezier. Te gebruiken als losse luidspreker, samen met een ander exemplaar of als surround speaker met een geschikte MusicCast AV-receiver of soundbar.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Wit

Productinformatie

Yamaha MusicCast 20 Wit

MusicCast 20

De MusicCast 20 biedt veelzijdig luisterplezier. Te gebruiken als losse luidspreker, samen met een ander exemplaar of als surround speaker met een geschikte MusicCast AV-receiver of soundbar.

Een wereld van muziek.

Ontdek een wereld van muziek via de ingebouwde streamingdiensten. Synchroniseer afspeellijsten en nummers van de smartphone of computer met de MusicCast 20. Streamingdiensten maken het eenvoudig om favoriete muziek te beluisteren of nieuwe muziek te ontdekken.

Multiroom Audio.

MusicCast maakt multiroom audio heel eenvoudig. Sluit al uw MusicCast-apparaten aan op hetzelfde netwerk en deel envoudig alle audio overal in huis.

Gratis MusicCast app

Download de gratis MusicCast-app om kennis te maken met MusicCast

Spraakbediening

Spraakbediening via Alexa is ingebouwd. Voortaan hoeft u het alleen maar te vragen. De MusicCast 20 is volledig compatibel met diverse Amazon-apparaten voor spraakbediening.

Weg met die luidsprekerkabels

Goed geluid waar u maar gaat of staat. De MusicCast 20 sluit u makkelijk aan – draadloos. Die draadloze verbinding loopt via Bluetooth® of Wi-Fi met AirPlay®.

Film

En voor alle filmfanaten: de MusicCast 20 kan ook worden gebruikt achter in uw thuisbioscoop, zodat u daar geen surround sound speakers nodig hebt.

Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Apollo, al meer dan 35 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw Yamaha producten bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5

Specificaties

Ingebouwde streamingdiensten voor muziek: streaming Diensten: Spotify, Qobuz, TIDAL, Deezer, Napster, Juke
MusicCast-multiroom-technologie
Compatibel met spraakbediening via Alexa* (*beschikbaarheid verschilt per regio)
Hogeresolutie-audio
Samen te gebruiken voor stereo (2 units noodzakelijk)
Kunnen als surround speakers worden gebruikt samen met een AV-receiver of soundbar* (*alleen bij specifieke MusicCast-modellen)
Ondersteunde Bestandsformaten: MP3, WMA, MPEG-4 AAC, ALAC, FLAC, WAV, AIFF
Radio: vTuner
Airplay
Bluetooth
DLNA
Netwerk: WiFi + Ethernet
Afmetingen (HxBxD): 186 x 150 x 130 mm

Kijk ook eens naar

Video