Naar boven

Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 75 t/m 85" inch

Art.nr: Vijf jaar lang 100% pixelgarantie t/m 85" inch
Alleen Apollo geeft u de mogelijkheid om voor een eenmalig laag bedrag 5 jaar lang 100% pixelgarantie op uw (O)led of Q-Led tv te nemen.
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Apollo

Pixel garantie

Defecte pixel

Het komt gelukkig niet erg vaak voor maar het kan wel erg vervelend zijn als u 1 of meerdere Pixels met een fout heeft.

Controleer uw nieuwe tv direct na ontvangst; indien er een pixelfout in uw tv zit mag deze binnen 3 dagen na ontvangst worden geretourneerd, ook zonder Pixelgarantie!
Indien een Pixelfout later optreed dan hangt het van het aantal Pixelfouten af wat de oplossing wordt, zijn er meerdere Pixelfouten in 1 cluster dan mag u een oplossing verwachten.
Is er 1 Pixelfout of meerdere Pixelfouten maar dan verspreid over het scherm, dan heeft u de Pixelgarantie nodig om het op te laten lossen.

Apollo zorgt voor een oplossing

Na constatering door onze technische dienst zullen wij ervoor zorgen dat het probleem wordt opgelost waarbij veelal het paneel van het toestel wordt omgeruild.

Omruilmodel indien nodig

Mocht het paneel niet meer beschikbaar zijn dan wordt het toestel omgeruild, dit omruilmodel zal een model met zoveel mogelijk gelijkwaardige specificatie's. De 100% pixelgarantie kunt u alleen gelijktijdig met de bestelling van uw (O)led of Q-Led tv meebestellen.

Controleer uw TV na ontvangst goed

Overigens zijn defecte / gedoofde pixels die direct na ontvangst van de tv worden geconstateerd redenen om het toestel te retourneren, dit is mogelijk tot 3 dagen na ontvangst van de tv. Controleer om deze reden uw tv goed en direct na ontvangst.

Pixelpolicy verschilt per fabrikant

De fabrikant hanteert zelf ook een pixelpolicy, deze verschilt per fabrikant en komt erop neer dat er wel pixels mogen doven of oplichten (wordt niet als defekt gezien) maar als er meer dan 5 pixels in 1 cluster problemen hebben dan kunt u ook zonder Pixelgarantie een oplossing van ons verwachten.

Apollo’s TV pixelgarantie

Met de keuze voor deze pixelgarantie heeft u een 100% pixelgarantie wat erop neer komt dat er geen 1 pixel mag doven of blijven oplichten, zelfs niet in uw 4K tv waar dus veel meer pixels in zitten en dat gedurende 5 jaar lang, wij maken onze kreet '5 jaar lang 100% PixelGarantie waar!

Burn-in of lijnen in beeld (horizontaal of verticaal)

Inbranden en volledige fouten in beeldlijnen vallen niet onder de PixelGarantie, hiervoor zou u wel onze All-Risk verzekring kunnen nemen welke via Wert Verzekeringen loopt

Specificaties

Voor Led, Oled en Qled beeldformaten 75 t/m 85" inch