Naar boven

Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 42 t/m 55" inch

Art.nr: Pixelgarantie
Alleen Apollo geeft u de mogelijkheid om voor een eenmalig laag bedrag 5 jaar lang 100% pixelgarantie op uw (4K) (O)led tv te nemen. Met deze pixel garantie zal gedurende periode van maximaal 5 jaar, bij defect pixels het paneel of uw toestel 1x worden vervangen.
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Apollo

One Time Pixel garantie, 5 jaar lang 100% PixelGarantie

Defecte pixel

Het komt gelukkig niet erg vaak voor maar het kan wel erg vervelend zijn als het voorkomt.

Apollo zorgt voor een oplossing

Na constatering door onze technische dienst zullen wij ervoor zorgen dat het probleem wordt opgelost waarbij veelal het paneel van het toestel wordt omgeruild.

Omruilmodel indien nodig

Mocht het paneel niet meer beschikbaar zijn dan wordt het toestel omgeruild, dit omruilmodel zal een model met zoveel mogelijk gelijkwaardige specificatie's. De 100% pixelgarantie kunt u alleen gelijktijdig met de bestelling van uw (O)led tv meebestellen of binnen 14 dagen na ontvangst van de tv.

Controleer uw TV na ontvangst goed

Overigens zijn defecte / gedoofde pixels die direct na ontvangst van de tv worden geconstateerd redenen om het toestel te retourneren, dit is mogelijk tot 3 dagen na ontvangst van de tv. Controleer om deze reden uw tv goed en direct na ontvangst.

Pixelpolicy verschilt per fabrikant

De fabrikant hanteert zelf ook een pixelpolicy, deze verschilt per fabrikant en komt erop neer dat er wel pixels mogen doven of oplichten (wordt niet als defekt gezien) maar als er meer dan 5 pixels in 1 cluster problemen hebben dan kunt u zonder Pixelgarantie ook een oplossing verwachten.

Apollo’s One Time pixelgarantie

Met de keuze voor deze One Time Pixel Garantie heeft u een 100% pixelgarantie voor een periode van maximaal 5 jaar wat erop neer komt dat er geen 1 pixel mag doven of blijven oplichten, zelfs niet in uw 4K tv waar dus veel meer pixels in zitten. Met deze pixel garantie zal gedurende periode van maximaal 5 jaar, bij defect pixels het paneel of uw toestel 1x worden vervangen.

Burn-in of lijnen in beeld (horizontaal of verticaal)

Inbranden en volledige fouten in beeldlijnen vallen niet onder de PixelGarantie, hiervoor zou u wel onze All-Risk verzekering kunnen nemen welke via Wert Verzekeringen loopt,

Specificaties

Voor Oled en Qled beeldformaten 42" t/m 55" inch