Naar boven

Ook voor Audioquest NRG-Y3 Netstroomkabel 1m bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Audioquest NRG-Y3
De geleiders beschermen tegen instraling van o.a. wifi en radiogolven en andere storingsbronnen aanwezig in een huis. AudioQuest NRG-Y3 stroomkabel is opgebouwd uit 3 x1,16mm2 geleiders van Long Grain Copper. Dit zorgt voor een transparanter geluid.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.
Kabellengte:

Productinformatie

Audioquest NRG-Y3

Netstroomkabel 1 meter

Als u AudioQuest NRG-Y3 stroomkabel gebruikt creëert u een perfecte basis voor een goede stroomtoevoer. We kunnen stellen dat deze AudioQuest NRG Y3 stroomkabel een hoorbare verbetering biedt ten opzichte van standaard meegeleverde voedingskabels.

Ongestoord genieten met 3x1,16mm2 Long Grain Copper geleiders

AudioQuest NRG-Y3 stroomkabel is opgebouwd uit 3 x1,16mm2 geleiders van het zogenaamde Long Grain Copper. Dit koper bevat minder overgangen dan gebruikelijk, wat voor een transparanter geluid zorgt.

Beschermd tegen instraling van o.a. wifi en radiogolven

Daarnaast zijn de geleiders getwist wat de kabel beschermt tegen instraling van o.a. wifi en radiogolven en andere storingsbronnen die altijd aanwezig zijn in een huis. Het verzilverde scherm om de geleiders is verbonden met de aardpin voor optimale afvoer van storingen.

Vul uw apparatuur aan met deze AudioQuest kabel en ervaar een natuurlijker geluid en beeld met intensere kleuren

De Audioquest technologie die de Storm Series van de NRG netsnoeren (Thunder, Tornado, Hurricane en Dragon) zo’n doorslaand succes maakte is ook toegepast door dit Amerikaanse Hifi merk in betaalbare kabels op instapniveau.

Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor speakerkabels

Ook voor uw Audioquest netstroomkabel bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt stroomkabels van Audioquest bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Algemeen

Technische informatie
Audioquest stroomkabels

Dezelfde technologie als NRG Storm Series netsnoeren

Audioquest NRG-Y2, NRG-Y3, NRG-Z2 en NRG-Z3 netsnoeren profiteren van dezelfde niets-in-de-weg-staande en Noise-Dissipation technologieën als de NRG Storm Series netsnoeren, maar tegen aanzienlijk lagere prijzen.

Alle nieuwe modellen maken gebruik van Zero Characteristic Impedance voor Ongehinderde Stroom doorgifte

Voorbeeld: Als u een munt in een met shampoo gevulde buis zou gooien, zou het niet maken hoe wijd die buis is (lage weerstand), want de shampoo (de Karakteristieke Impedantie) blijft in de weg zitten (houdt dynamische stroompieken tegen).

Door de Karakteristieke Impedantie te elimineren (Nul betekent Geen in deze toepassing) is het alsof er alleen maar lucht in de buis zit, maar dan zo dicht mogelijk tegen een vacuum aan. Of de versterker dan minder dan één Watt produceert of volledig open staat; de ongehinderde dynamische pieken zijn voelbaar - iets dat het hele lichaam begrijpt, woorden zijn niet nodig.

Alle nieuwe modellen hebben Superieure Metalen in Geleiders Met Lage Vervorming

Audioquest NRG-Y2 en NRG-Y3 netsnoeren gebruiken Long-Grain Copper (LGC) in een 7-aderige Semi-Massieve Concentrische configuratie waarin de aders nooit van plaats wisselen in de bundel.
Deze techniek geeft een aanzienlijke vermindering van de vervorming door interactie tussen de aders. De hogere zuiverheid en het lagere aantal kristallen in LGC verminderen de vervorming nog verder.

Audioquest NRG-Z2 en NRG-Z3 gaan nog een stap verder en gebruiken Perfect Surface Copper (PSC in de Z3, PSC+ in de Z2), eveneens in een 7-aderige Semi-Massieve Concentrische configuratie. De verbluffend gladde en pure ‘Perfect-Surface’ geleiders verminderen vervorming die wordt veroorzaakt door overgangen in de kristalstructuur en onderbrekingen van het oppervlak die in elke metalen geleider voorkomen.

Alle nieuwe modellen hebben Op Richtingsgevoeligheid Gecontroleerde Geleiders en Verzilverde Aarddraden:

Elk metaal dat is getrokken heeft een asymmetrische, en daardoor richtingsgevoelige, kristalstructuur. Wij beheersen de daaruit ontstane RF Impedantie zodanig dat ruis en vervorming wegvloeien van waar ze vervorming zouden kunnen veroorzaken. De verzilverde
aarddraden voeren RF-ruis en vervorming weg van de afscherming via de randaarde van de stekker - daarom hebben zelfs de 2-aderige niet geaarde ‘2’ modellen verrassenderwijs tóch een randaarde-stekker.

Audioquest NRG-Z3 beschikt daarnaast over AQ’s Ground-Noise Dissipation Technology

Zoals bij de Storm Series netsnoeren beschikt de Z3 over onze gepatenteerde Ground Noise Dissipation Technology. Aarddraden bieden weliswaar bescherming tegen fouten in de stroomvoerende draden, maar ze werken ook als antennes die Radio Frequency (RF) ruis oppikken. Deze RF ruis passeert de voeding van AV-apparatuur en is doorgaans direct gekoppeld aan de meest gevoelige circuits in de apparatuur.

Ons Ground Noise Dissipation System gebruikt een ‘common mode phase cancelling array’ waarmee een ongeëvenaard niveau van ruis afvoer en -vermindering wordt bereikt over de grootste bandbreedte van RF frequenties - waarmee vervorming in de aangesloten apparatuur drastisch wordt verlaagd.