Naar boven

Ook voor Audioquest NRG-Z3 Netstroomkabel 2m bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Audioquest NRG-Z3 (2 meter)
AudioQuest NRG-Z3 is een Low-Distortion 3-polige stroomkabel met een nul karakteristieke impedantie voor ongecomprimeerde stroomoverdracht. Deze kabel van dit Amerikaanse merk heeft Superior Metal geleiders met een lage vervorming. NRG-Z3 gebruikt Perfect-Surface Copper (PSC+) in een 7-strengs semi-massieve concentrische conductor configuratie.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Kabellengte:

Productinformatie

Audioquest NRG-Z3

Netstroomkabel 2 meter

AudioQuest NRG-Z3 is een Low-Distortion 3-polige stroomkabel met een nul karakteristieke impedantie voor ongecomprimeerde stroomoverdracht.

Superior Metal geleiders met een lage vervorming

Deze stroomkabel van dit Amerikaanse merk heeft Superior Metal geleiders met een lage vervorming. NRG-Z3 gebruikt Perfect-Surface Copper (PSC+) in een 7-strengs semi-massieve concentrische conductor configuratie.

Vervorming geminimaliseerd

Verbazingwekkend gladde en zuivere Perfect-Surface geleiders minimaliseren vervorming veroorzaakt door korrelgrenzen en oppervlakte discontinuïteiten.

Direction-Controlled Conductors & Silver-Plated Shield Drains

De kabel is verder voorzien van Direction-Controlled Conductors & Silver-Plated Shield Drains. Alle getrokken metaal heeft een niet-symmetrische, directionele, korrelstructuur. AudioQuest regelt de resulterende RF-impedantie variatie zodat het geluid wegloopt daar waar het vervorming zal veroorzaken. De verzilverde aarddraden verwijdert efficiënt RF-ruis van de lijn en neutrale schermen via de aard-pin van de plug.

Vul uw apparatuur aan met deze AudioQuest kabel en ervaar een natuurlijker geluid en beeld met intensere kleuren

Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor speakerkabels

Ook voor uw Audioquest netstroomkabel bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt stroomkabels van Audioquest bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Algemeen

Technische informatie
Audioquest stroomkabels

Dezelfde technologie als NRG Storm Series netsnoeren

Audioquest NRG-Y2, NRG-Y3, NRG-Z2 en NRG-Z3 netsnoeren profiteren van dezelfde niets-in-de-weg-staande en Noise-Dissipation technologieën als de NRG Storm Series netsnoeren, maar tegen aanzienlijk lagere prijzen.

Alle nieuwe modellen maken gebruik van Zero Characteristic Impedance voor Ongehinderde Stroom doorgifte

Voorbeeld: Als u een munt in een met shampoo gevulde buis zou gooien, zou het niet maken hoe wijd die buis is (lage weerstand), want de shampoo (de Karakteristieke Impedantie) blijft in de weg zitten (houdt dynamische stroompieken tegen).

Door de Karakteristieke Impedantie te elimineren (Nul betekent Geen in deze toepassing) is het alsof er alleen maar lucht in de buis zit, maar dan zo dicht mogelijk tegen een vacuum aan. Of de versterker dan minder dan één Watt produceert of volledig open staat; de ongehinderde dynamische pieken zijn voelbaar - iets dat het hele lichaam begrijpt, woorden zijn niet nodig.

Alle nieuwe modellen hebben Superieure Metalen in Geleiders Met Lage Vervorming

Audioquest NRG-Y2 en NRG-Y3 netsnoeren gebruiken Long-Grain Copper (LGC) in een 7-aderige Semi-Massieve Concentrische configuratie waarin de aders nooit van plaats wisselen in de bundel.
Deze techniek geeft een aanzienlijke vermindering van de vervorming door interactie tussen de aders. De hogere zuiverheid en het lagere aantal kristallen in LGC verminderen de vervorming nog verder.

Audioquest NRG-Z2 en NRG-Z3 gaan nog een stap verder en gebruiken Perfect Surface Copper (PSC in de Z3, PSC+ in de Z2), eveneens in een 7-aderige Semi-Massieve Concentrische configuratie. De verbluffend gladde en pure ‘Perfect-Surface’ geleiders verminderen vervorming die wordt veroorzaakt door overgangen in de kristalstructuur en onderbrekingen van het oppervlak die in elke metalen geleider voorkomen.

Alle nieuwe modellen hebben Op Richtingsgevoeligheid Gecontroleerde Geleiders en Verzilverde Aarddraden:

Elk metaal dat is getrokken heeft een asymmetrische, en daardoor richtingsgevoelige, kristalstructuur. Wij beheersen de daaruit ontstane RF Impedantie zodanig dat ruis en vervorming wegvloeien van waar ze vervorming zouden kunnen veroorzaken. De verzilverde
aarddraden voeren RF-ruis en vervorming weg van de afscherming via de randaarde van de stekker - daarom hebben zelfs de 2-aderige niet geaarde ‘2’ modellen verrassenderwijs tóch een randaarde-stekker.

Audioquest NRG-Z3 beschikt daarnaast over AQ’s Ground-Noise Dissipation Technology

Zoals bij de Storm Series netsnoeren beschikt de Z3 over onze gepatenteerde Ground Noise Dissipation Technology. Aarddraden bieden weliswaar bescherming tegen fouten in de stroomvoerende draden, maar ze werken ook als antennes die Radio Frequency (RF) ruis oppikken. Deze RF ruis passeert de voeding van AV-apparatuur en is doorgaans direct gekoppeld aan de meest gevoelige circuits in de apparatuur.

Ons Ground Noise Dissipation System gebruikt een ‘common mode phase cancelling array’ waarmee een ongeëvenaard niveau van ruis afvoer en -vermindering wordt bereikt over de grootste bandbreedte van RF frequenties - waarmee vervorming in de aangesloten apparatuur drastisch wordt verlaagd.