Naar boven
Aanbevolen
SVS Soundpath Subwoofer Isolation System 4 pack SVS Soundpath Subwoofer Isolation System 4 pack De geluidsprestaties van subwoofers gaan vaak gepaard met stevige bassen en trillingen. Om dit te voorkomen heeft SVS geluidsisolerende poten ontwo... 7900
Audioquest Black Lab 2,0m Subwoofer kabel Audioquest Black Lab 2,0m Subwoofer kabel De Audioquest Black Lab subwoofer kabel is voorzien van een geïntegreerde aardkabel en is een zeer goed en goed betaalbare subwooferkabel. 5695
SVS Soundpath tri-band Wireless audio adaptor SVS Soundpath tri-band Wireless audio adaptor Ideaal voor drukke draadloze omgevingen. SVS SoundPath Tri-Band Wireless Audio Adapter is geoptimaliseerd voor drukke draadloze omgevingen en breid... 20900

SVS PB3000 Subwoofer Zwart (Black Ash)

Art.nr: SVS PB3000 Subwoofer Zwart (Black Ash)
Sledge STA-800D2 DSP-versterker en eerste dual-poort SVS kastontwerp ooit zorgen voor moeiteloze output zonder zonder ook maar een vleugje vervorming. Geavanceerde 50Mhz High Resolution Analog Devices Audio DSP is de meest geavanceerde digitale processor die ooit in een subwoofer is gebruikt en combineert nauwkeurigheid en geluidskwaliteit door middel van geavanceerde afstemming in de kamer.
Merk:
SVS
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Indrukwekkende output en extreem lage frequentie uitbreiding

Een indrukwekkende output en extreem laag tot 16Hz zonder in te boeten op nauwkeurigheid. Een nieuwe 13-inch SVS-driver, geavanceerde 800 watt RMS en 2500 watt piek vermogen. 

Sledge STA-800D2 DSP-versterker

De Sledge STA-800D2 DSP-versterker en eerste dual-poort SVS kastontwerp ooit zorgen voor moeiteloze output zonder zonder ook maar een vleugje vervorming. 

Geen compromis

PB-3000 heeft een enorm krachtige output die ver onder de grens van het menselijk gehoor reikt, waar het alleen maar kan worden gevoeld, ontketent de SVSound PB-3000 de volledige impact op elke film, baslijn en laagfrequent-effect zonder compromissen te sluiten.

Geluidskwaliteit.

Met technologie uit de SVS 16-Ultra-serie en 4000-serie, winnaars van diverse subwoofer awards wereldwijd, levert de PB-3000 een adembenemende output en extreem lage frequentie-weergave met een uiterste nauwkeurigheid. 

Innovatie en geavanceerde technieken

Dit model subwoofer van SVSound combineert de meest geavanceerde SVS-subwoofer technologie ooit ontwikkeld met baanbrekende innovaties om zo een ​​nieuwe standaard voor subwoofer prestaties te creëren.

Een nieuwe 13-inch SVS driver

Volledig nieuwe 13-inch SVS driver van een hoog niveau, een aluminium conus met uitzonderlijke stijfheid.

Sledge STA-800D2-versterker - kracht en precisie

De Sledge STA-800D2-versterker levert 800 watt RMS, 2500 watt piekvermogen en maximaliseert moeiteloos het volledige potentieel van de 13-inch driver. 

Efficiëntie Klasse D-versterker

Het innovatieve ontwerp combineert de efficiëntie van een Klasse D-versterker met de mogelijkheid enorme hoeveelheden stroom door de discrete MOSFET's te verplaatsen voor uitstekende subwoofer prestaties.

50Mhz High Resolution Analog Devices Audio DSP

Geavanceerde 50Mhz High Resolution Analog Devices Audio DSP is de meest geavanceerde digitale processor die ooit in een subwoofer is gebruikt en combineert nauwkeurigheid en geluidskwaliteit door middel van geavanceerde afstemming in de kamer, geoptimaliseerde frequentierespons curves, krachtige DSP-bedieningselementen en meer.

Hoge kwaliteit en ongeëvenaarde prestaties

SVSound: De voordelen van hoogwaardige audio met een hoge kwaliteit, ongeëvenaarde prestaties en een perfecte prijs kwaliteit verhouding. Het moge duidelijk zijn, hifi liefhebbers, consumenten met een thuisbioscoop audiofielen en wij hier bij Apollo.nl en Apollo Almere omarmen dit Amerikaanse merk vanwege de verbluffende geluidskwaliteit. U zult het ervaren, bij u thuis of bij Apollo in Almere in de luisterruimte. 

SVS advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 35 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw SVSound PB-3000 subwoofer bent u bij Apollo natuurlijk aan het juiste adres. Al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw SVS producten 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.

Specificaties

Specificaties:
 • Premium Black Ash afwerking
 • Beschermend niet resonerend stalen gaasrooster
 • Naar voren gerichte 13 inch SVS-driver met hoge uitslag
 • Bereik: 16-270Hz ± 3 dB
 • Enorm krachtig Sledge amp 800 watt continu klasse D-ontwerp met meer dan 2.500 watt piekvermogen.
 • Achteraan gemonteerde versterker met Intelligent Control Interface (ICI)
 • Inschroefbare rubberen voetjes
 • Robuuste kastconstructie van MDF.
 • Afmetingen (met rooster): 557 mm H X 465 mm B X 660 mm D
 • Afmetingen (zonder rooster): 557 mm H X 465 mm B X 596 mm D
 • Gewicht : 37,3 kg

Kijk ook eens naar

 • Antimode X2 Antimode X2 Met de X2 corrigeert u één paar full-range luidsprekers + subwoofer (2.0/2.1) of alleen subwoofer(s) (0.1/0.2) in een akoestisch imperfecte ruimte ... 59900
  Meer info Toevoegen

Video