Naar boven

Ook voor SVS Soundpath Subwoofer Isolation System 4 pack gaat u natuurlijk naar Apollo

Art.nr: SVS Soundpath Subwoofer Isolation System 4 pack
De geluidsprestaties van subwoofers gaan vaak gepaard met stevige bassen en trillingen. Om dit te voorkomen heeft SVS geluidsisolerende poten ontworpen waarmee u de algehele geluidsprestaties van de subwoofer kunt verbeteren en trillingen via de muur of vloer reduceert.
Merk:
SVS
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

SVS Soundpath Subwoofer Isolation System

4 pack (vier stuks)

Het effect van subwoofers 

De geluidsprestaties van subwoofers gaan vaak gepaard met stevige bassen en trillingen. In sommige gevallen is dit ook terug te voelen en horen aan het interieur van uw luisterruimte. Resonanties kunnen vanuit een gesloten subwoofer behuizing via de vloer of muur zorgen voor trillende vazen, rinkelende koffiekopjes of een fotolijst die danst aan de wand. Daarnaast is er bij subwoofers met een basreflexpoort vaak sprake van luchtverplaatsing. De combinatie van het maximum vermogen, een krachtige bas output en een hoog volume kan daarom effect hebben op uw interieur of het humeur van uw buren. 

SVS geluidsisolerende poten 

Om dit te voorkomen heeft SVS geluidsisolerende poten ontworpen waarmee u de algehele geluidsprestaties van de subwoofer kunt verbeteren en trillingen via de muur of vloer reduceert. 

Een schonere en strakkere basweergave

Het resultaat is een schone en strakker klinkende basweergave. De poten zijn uitermate geschikt voor luisterruimtes met een houten vloer of waar de inrichting voor veel trillingen zorgt. 

Geschikt voor alle SVS subwoofers

Het SoundPath Isolation System is geschikt voor alle SVS subwoofers. Voor een optimaal resultaat hebben de  PB12, PB13-Ultra en PB16-Ultra zes poten nodig. Onder de SB-1000, PB-1000, SB12-NSD, PB12-NSD, SB-2000, SB16-Ultra, PB-2000, SB13-Ultra en alle cylinder modellen kunt u vier poten aanbrengen.

Een perfecte geluidskwaliteit 

Het merk SVS is 1 van de beste en snelst groeiende merken ter wereld. Het mag duidelijk zijn, hifi liefhebbers, consumenten met een thuisbioscoop, audiofielen en wij hier bij Apollo.nl en Apollo Almere omarmen dit Amerikaanse merk vanwege de verbazingwekkende geluidskwaliteit. U zult het ongetwijfeld zelf ervaren, bij u thuis of bij Apollo in Almere in de luisterruimte. 

Advies nodig? 

Neem vrijblijvend contact met ons op. Mailen kan via het mailadres support@apollo.nl en bellen kan via het telefoonnummer 036 533 9099. 

Meer SVS op Apollo.nl

Klik hier voor meer SVS luidsprekers op Apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres. 

Voor SVS bent u bij Apollo natuurlijk ook aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt SVSound bij Apollo 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. 

U kunt ook langskomen in onze winkel voor een gesprek, om te luisteren of voor een kop koffie in het gezellige Almere stad aan de Korte Promenade 5.