Naar boven

SVS

SVS Logo

Maximale prestaties

SVS overtreft uw verwachtingen, presteert maximaal en dit Amerikaanse merk bevindt zich op eenzame hoogte op het gebied van onder andere speakers, draadloze hifi en natuurlijk subwoofers.

SVS Speakers nu ook bij Apollo

Een nieuwe standaard

SVS-subwoofers creëren een nieuwe standaard, de referentie voor het laag. Alle SVS-subwoofers produceren moeiteloos de laagste frequenties met een maximale kwalitatief hoogstaande output.


Een nieuwe
referentie voor het laag
geschikt voor alle speakers

Meer gevoel en extra energie

De muziek, films en tv-shows klinken overtuigender. Elke audio-ervaring krijgt extra energie en meer gevoel met een SVS-subwoofer die de bas levert.

Voor ieder systeem, ruimte en budget

Bovendien produceert SVS een verscheidenheid aan subwoofers voor elke ruimte, hifi systeem en ook nog eens voor ieder budget. Zonder twijfel kunnen wij stellen dat Apollo.nl en Apollo Almere trots is officieel dealer te zijn van SVS.

Meer over SVS

Nadat SVS haar intrede deed in de hifi wereld trof men veelal te dure producten aan, waaronder ‘High end’ subwoofers en speakers, die bovendien ook nog eens niet optimaal presteerden volgens dit Amerikaanse merk. Een belangrijke vraag is: ‘waarom zou een indrukwekkende home hifi ervaring uitsluitend door de elite, een klein percentage consumenten mogen worden ervaren’? Het bedrijf stelde en stelt zichzelf ten doel zoveel mogelijk mensen een uitzonderlijke hifi ervaring te bezorgen door een mix te bieden van haar passie, plezier en expertise.

SVS & Sound R|Evolution

Wereldklasse zonder compromissen

Gevestigd in Youngstown, OHIO, wordt het bedrijf ten tijde van dit schrijven geleid door de zeer vooruitstrevende CEO Gary Yacoubian. Zonder enige twijfel deelt hij de passie met het bedrijf voor het creëren van speakers, subwoofers en accessoires van wereldklasse zonder compromissen.

Hoogwaardige audio 
Ongeëvenaarde prestaties
Perfecte prijs/kwaliteit verhouding
(Bekijk video)


Het beste en snelst groeiende subwoofer merk ter wereld

Deze bedrijfsfilosofie ligt ten grondslag aan wat velen beamen, SVS is het beste en snelst groeiende subwoofer merk ter wereld.

Het moge duidelijk zijn, hifi liefhebbers, consumenten met een thuisbioscoop, audiofielen en wij hier bij Apollo.nl en Apollo Almere omarmen dit Amerikaanse merk vanwege de verbluffende geluidskwaliteit. U zult het ervaren, bij u thuis of bij Apollo in Almere in de luisterruimte.

Een persoonlijk SVS advies op maat?

Wilt u meer weten over SVS en een Hifi advies op maat? U kunt ons bereiken via 036 533 9099 of mailt u ons via support@apollo.nl


Apollo, al meer dan 30 jaar uw Hifi dealer

Ook voor uw SVS Sound producten bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons producten van SVS 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.


SVS Reviews

klik hier