Naar boven

Ook voor SVS Prime Elevation Black Oak (Eiken) gaat u natuurlijk naar Apollo

Art.nr: SVS Prime Elevation luidspreker Black Oak
Deze SVS Prime Elevation luidspreker levert een zeer ruimtelijk en natuurgetrouw geluid. Als u content met Dolby Atmos ondersteuning kijkt, lijken vliegende voertuigen uit films en dieren uit prachtige natuurdocumentaires zich vlakbij te bevinden.
Merk:
SVS
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

SVS Prime Elevation (set van 2)

Veelzijdige home theater luidspreker

SVS Prime Elevation is een veelzijdige home theater luidspreker die verschillende surround geluidsformaten ondersteunt. Denk hierbij aan DTS:X, Auro 3D en in het bijzonder Dolby Atmos. 

Ruimtelijk en natuurgetrouw geluid met Dolby Atmos

Deze luidspreker levert een zeer ruimtelijk en natuurgetrouw geluid vanuit de hoogte, wat resulteert in een overhead geluid voor een driedimensionaal effect. Wanneer u content met Dolby Atmos ondersteuning kijkt, lijken vliegende voertuigen uit films, dieren uit prachtige natuurdocumentaires en zwevende objecten zich vlak boven uw hoofd te bevinden. 

Overal te plaatsen of bevestigen met de multi-angle wandbeugel

Bovendien is de Prime Elevation op meerdere manieren te positioneren in uw ruimte dankzij de naar achter hellende speakers, waardoor u het gewenste geluid kunt creëren dat bij uw luisterruimte past. Met de meegeleverde Multi-Angle wandbeugel kunt u de luidsprekers aan de muur bevestigen, waardoor het geluid direct van bovenaf klinkt. Wanneer u de Prime Elevation speaker op de grond positioneert, is er sprake van up-firing geluid dat indirect via het plafond weerkaatst, al levert montage aan de wand het meest optimale effect.

Surround sound geluidstechnieken

SVS heeft de Prime Elevation voorzien van diverse object-based surround sound geluidstechnieken, waaronder Dolby Atmos, DTS:X en Auro 3D. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om in combinatie met een 5.1,- 7.1- of uitgebreider speakersysteem een driedimensionale geluidservaring te creëren. Zo verzorgen de front-firing speakers aan de voorzijde en zijkant van uw luisterpositie het twee dimensionale geluid. Veel conventionele overhead speakers hebben een beperkte frequentierespons en weerkaatsen het geluid indirect via het plafond naar uw luisterpositie. Dit resulteert lang niet altijd in het gewenste resultaat vanwege het interieur en andere objecten in uw luisterruimte. Daarentegen is de multifunctionele Prime Elevation absoluut een speaker om hoogte effecten te creëren en maakt uw geluidsbeleving compleet met een uitstekende derde dimensie.

Midrange/bas woofer driver van 115 millimeter

Geluidsweerkaatsing via het plafond is dus niet langer nodig om een full-range home cinema surround sound te creëren. De Prime Elevation beschikt over een midrange/bas woofer driver van 115 millimeter in diameter met een propyleen conus voor een uitstekende mate van stijfheid. De aluminium afsluitring reduceert trillingen en zorgt voor het behoud van een hoge frequentierespons. 

25 millimeter aluminium tweeter dome

Daarnaast verzorgt de 25 millimeter grote aluminium tweeter dome de weergave van het hoog. Het maximum vermogen van de SVS Prime Elevation is 150 Watt, met een nominale impedantie van 8 Ohm, gevoeligheid van 87dB en een frequentierespons tussen de 55Hz en 25kHz (±3 dB).

Design van SVS Prime Elevation

Veel luidsprekers hebben een organische ronde vorm of het bekende rechthoekige design. De veelzijdigheid van de SVS Prime Elevation is deels te danken aan de slim vormgegeven behuizing, waarvan de voorzijde schuin afloopt onder een hoek van 30-graden. Deze unieke geometrie biedt een aantal mogelijkheden om de speakers aan de wand hangen voor down-firing geluid, op de grond plaatsen voor up-firing geluid of op de zijkant leggen voor front/side-firing geluid. De behuizing is vervaardigd uit extra dik MDF en beschikt over een stevige constructie om trillingen en vervormingen in het geluid te voorkomen. De Prime Elevation is beschikbaar in hoogglans zwart, hoogglans wit of as-zwarte afwerking.

Een perfecte geluidskwaliteit 

Het merk SVS is 1 van de beste en snelst groeiende merken ter wereld. Het mag duidelijk zijn, hifi liefhebbers, consumenten met een thuisbioscoop, audiofielen en wij hier bij Apollo.nl en Apollo Almere omarmen dit Amerikaanse merk vanwege de verbazingwekkende geluidskwaliteit. U zult het ongetwijfeld zelf ervaren, bij u thuis of bij Apollo in Almere in de luisterruimte. 

Advies nodig? 

Neem vrijblijvend contact met ons op. Mailen kan via het mailadres support@apollo.nl en bellen kan via het telefoonnummer 036 533 9099. 

Meer SVS op Apollo.nl

Klik hier voor meer SVS luidsprekers op Apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Voor SVS bent u bij Apollo natuurlijk ook aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt SVSound bij Apollo 24 uur per dag, iedere dag, veilig online.U kunt ook langskomen in onze winkel voor een gesprek, om te luisteren of voor een kop koffie in het gezellige Almere stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Max. belastbaarheid: 150W

Aanbevolen versterkervermogen: 20-150W

Nominale impedantie: 8 Ohm

Gevoeligheid: 87dB

Frequentiebereik: 55Hz - 25kHz

Tweeter diameter: 1"

Woofer diameter: 4.5"

Tweeter-to-woofer crossover: 2.5 kHz 

Afmetingen (H x B x D): 235 x 138 x 228mm

Gewicht: 3.5kg

Kijk ook eens naar