Naar boven
Aanbevolen
Audioquest NRG-Y3 Netstroomkabel 2 meter Audioquest NRG-Y3 Netstroomkabel 2 meter AudioQuest NRG-Y3 stroomkabel is opgebouwd uit 3 x1,16mm2 geleiders van Long Grain Copper. Dit zorgt voor een transparanter geluid. De geleiders be... 15900
Audioquest Greyhound Subwooferkabel 3.0m Audioquest Greyhound Subwooferkabel 3.0m De Greyhound subwooferkabel geeft een uitstekend signaal door met dank aan de verzilverde geleiders en uiterst effectieve isolatie. 6900
Audioquest Greyhound Subwooferkabel 5.0m Audioquest Greyhound Subwooferkabel 5.0m De Greyhound subwooferkabel geeft een uitstekend signaal door met dank aan de verzilverde geleiders en uiterst effectieve isolatie. 8500

Ook voor SVS SB2000 PRO Zwart (Piano Gloss) natuurlijk ;-) naar Apollo

Art.nr: SVS SB2000 PRO Subwoofer Zwart (Piano Gloss)
SVS SB-2000 subwoofer Zwart (Piano Gloss) met Ultra-reeks beschikt over een onverslaanbare combinatie van laagfrequente uitbreiding, vermogen en muzikale snelheid van de indrukwekkende 12-inch driver en 550 watt RMS, piek van 1.500+ watt power Sledge STA-550D DSP-versterker ingesloten in een compacte kast van slechts 14 inch aan alle kanten.
Merk:
SVS
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

SVS

SB2000 PRO Subwoofer Zwart
Piano Gloss


Onverslaanbaar

De SVS SB-2000 PRO subwoofer met Ultra-reeks beschikt over een onverslaanbare combinatie van laagfrequente uitbreiding, vermogen en muzikale snelheid van de indrukwekkende 12-inch driver en 500 watt RMS, piek van 1.500+ watt power Sledge STA-550D DSP-versterker ingesloten in een compacte kast van slechts 14 inch aan alle kanten.


SB2000PRO Smartphone App

Eenvoudigste manier om subwoofer DSP en bediening te beheren. De 3000-serie subwoofer-app is de handigste manier om het volume te regelen, toegang te krijgen tot meerdere DSP-functies en aangepaste presets te programmeren voor one-touch tuning, geoptimaliseerd voor muziek, films, games en meer. Pas de crossover-frequenties, een parametrische EQ met drie banden, polariteit, kamerversterking en meer aan.

De SVS-subwoofer-app maakt ook geavanceerde aanpassingen mogelijk, zodat u uw subwoofer een naam kunt geven voor eenvoudige vooraf ingestelde schakelingen, de standby-modus van de subwoofer kunt kiezen en de subwoofer kunt resetten naar de fabrieksinstellingen. Bluetooth-connectiviteit maakt volledige controle mogelijk, zelfs wanneer de subwoofer uit het zicht is.

Krachtig

Het gewicht van de subwoofer, de compacte footprint en het ingetogen maar elegante uiterlijk maken het gemakkelijk om het in elke ruimte te plaatsen, zonder concessies te doen aan de kracht en power die we van enorme subwoofers verwachten.

Compact en uniek

Compact maar geen kleintje, de SB-2000 PRO evenaart of verslaat uitgangsniveaus van subwoofers die twee keer zo groot en zwaar zijn. Een geheel nieuwe driver en versterker, een afgesloten kast, herziene tuning en een perfecte articulatie, muzikaliteit, en dynamiek. Dit is uniek te noemen. Commandant 12-inch SVS High Output Driver. Het hart van de SVS SB-2000 PRO-subwoofer is een nieuw ontworpen 12-inch 2000-serie driver. Een versterkte Nomex-spin werd geïntegreerd voor verbeterde lineariteit en driver besturing.

Krachtige en geavanceerde Sledge STA-550D-versterker

De Sledge STA-550D DSP-versterker van de SB-2000 Subwoofer beschikt over specificaties en functies die normaal worden aangetroffen in subwoofers die twee of drie keer zo duur zijn. De SVS SB-2000PRO bereikt een duizelingwekkende 19-240 Hz frequentierespons van een compacte, afgesloten behuizing van slechts 15,8 KG. en meet 14,2-inch rondom (zonder pootjes en grille). 

Een persoonlijk (SVS) advies op maat

Wilt u meer weten over SVS of een Hifi advies op maat? U kunt ons bereiken via 036 533 9099 of mailt u ons via support@apollo.nl

Een verbluffende geluidskwaliteit 

Het merk SVS is volgens velen het beste en snelst groeiende subwoofer merk ter wereld. Het moge duidelijk zijn, hifi liefhebbers, consumenten met een thuisbioscoop, audiofielen en wij hier bij Apollo.nl en Apollo Almere omarmen dit Amerikaanse merk vanwege de verbluffende geluidskwaliteit. U zult het ervaren, bij u thuis of bij Apollo in Almere in de luisterruimte.
 

Apollo, al meer dan 30 jaar

Ook voor uw SVS Subwoofer SB 2000 PRO bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons producten van SVS 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.


Kijk ook eens naar