Naar boven

Ook voor SVS Prime Satellite 2.1 Systeem Black Piano Gloss gaat u natuurlijk naar Apollo

Art.nr: SVS Prime Satellite 2.1 Systeem Black Piano Gloss
Dit 2.1 geluidsysteem van SVS klinkt geweldig.  Prime Satellite 2.1 system levert een groots en full-range geluid met haarfijne nauwkeurigheid, detail en een kamervullend laag die voortkomen uit de veelzijdige Prime Satellite speakers en de krachtige SB-1000 subwoofer.
Merk:
SVS
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

SVS Prime Satellite 2.1 speaker systeem

Speakers uit de Prime Series zijn ontwikkeld vanuit de expertise en passie voor audio van SVS. Het is niet verwonderlijk dat de Prime Satellites boven verwachting presteren. Helemaal gezien het compacte ontwerp.


Krachtig

In combinatie met de eveneens SB-1000 subwoofer en zijn vermogen van 300 Watt levert SVS Prime Satellite 2.1 speaker systeem een waanzinnige multi-channel luisterervaring voor al uw films en muziek. Elke noot en ieder woord worden met audiofiele precisie weergegeven. Soundtracks en special effects komen met veel cinematische dynamiek tot leven. 

Kleine en middelgrote ruimtes

Prime Satellite 2.1 systeem is perfect geschikt om in kleine tot middelgrote ruimtes te integreren. Waar meestal soundbars vaak niet in staat zijn om een expansief geluid te leveren, staat dit verrassend goede 2.1 systeem zijn mannetje met een gedetailleerde en mooie diepe audioweergave.

SVS Prime Satellites

Zodra u het gewicht van de Prime Satellite voelt, wordt direct duidelijk dat er slechts weinig speakers zijn die over dezelfde bouwkwaliteit en een vergelijkbaar design beschikken. Met een gewicht van 3 kilogram is de Prime Satellite speaker alles behalve licht te noemen. 

4.5-inch mid/woofer

SVS Prime Satellite speakers zijn voorzien van een 4.5-inch mid/woofer driver die in een apart compartiment is gemonteerd. Dit voorkomt verkleuring van het klankbeeld en de hoge tonen. 

1-inch aluminium dome tweeter

Naast de mid/woofer driver beschikt de Prime Satellite ook over een 1-inch aluminium dome tweeter die zowel licht in gewicht als stijf is. Hierdoor ontstaat er een kristalheldere reproductie van hoge tonen die zich wijd in de luisterruimte verspreiden. De veelzijdige Prime’s kunnen als front, center, surround- of hoogte speakers worden ingezet.  

SVS SB-1000 subwoofer

Om uw home cinema beleving compleet te maken heeft SVS de SB-1000 subwoofer geselecteerd voor dit 2.1 geluidsysteem. Verwacht diepe bassen met een flinke impact van de SB-1000. De totale afmeting is 330 x 343 x 356 millimeter. De subwoofer heeft een vermogen van 300 Watt, waarbij het piekvermogen van de Sledge STA-300D DSP versterker op 720 Watt ligt. 

Strakke drums en volle bassen

Deze all-round subwoofer voorziet al uw films en muziek van een stevig laag geluid en is bovendien voorzien van een gesloten behuizing. Het explosieve geluid komt voort uit de 300 millimeter grote conus die bijna tot de randen van de SB-1000 subwoofer reikt. Ook op hoge snelheid levert de SB-1000 uitstekende prestaties. Geniet van strakke drums en volle bassen, die vrijwel nooit modderig klinken.

SVS: een perfecte geluidskwaliteit 

Het merk SVS is 1 van de beste en snelst groeiende merken ter wereld. Het mag duidelijk zijn, hifi liefhebbers, consumenten met een thuisbioscoop, audiofielen en wij hier bij Apollo.nl en Apollo Almere omarmen dit Amerikaanse merk vanwege de verbazingwekkende geluidskwaliteit. U zult het ongetwijfeld zelf ervaren, bij u thuis of bij Apollo in Almere in de luisterruimte. 

Advies nodig  

Neem vrijblijvend contact met ons op. Mailen kan via het mailadres support@apollo.nl en bellen kan via het telefoonnummer 036 533 9099. 

Meer SVS op Apollo.nl

Klik hier voor meer SVS luidsprekers op Apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres. 

Voor SVS bent u bij Apollo natuurlijk ook aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt SVSound bij Apollo 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in onze winkel voor een gesprek, om te luisteren of voor een kop koffie in het gezellige Almere stad aan de Korte Promenade 5.

Kijk ook eens naar

Video