Naar boven

Ook voor SVS Prime Satellite 5.1 Systeem Black Piano Gloss gaat u natuurlijk naar Apollo

Art.nr: SVS Prime Satellite 5.1 Systeem Black Piano Gloss
SVS Prime Satellite 5.1 surround sound systeem Pro Black Piano Gloss is een compact home cinema systeem met vijf goed klinkende Prime Satellietluidsprekers en een zeer krachtige SB-1000 subwoofer.
Merk:
SVS
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Multifunctioneel

Dit uitstekende luidsprekersysteem levert een mooi en krachtig geluid in kleine en middelgrote ruimtes. De Prime Satellite speakers zijn perfect geschikt om te combineren met SVS vloerstaande speakers, boekenplankluidsprekers of in een geheel eigen systeem voor de beste luister mogelijkheden. 

Verfijnd en gedetailleerd

De SVS Prime Satellietluidsprekers herdefiniëren prestaties in de categorie ´kleine luidsprekers´ dankzij de output en het verfijnde en gedetailleerde geluid dat ze leveren, en dat alles in een zeer fraaie behuizing. Deze veelzijdige thuisbioscoop luidspreker kan dienen als front-, center-, surround- of hoogte-effect luidspreker.

Alom geprezen en een luisterervaring van wereldklasse

De luidsprekers behoren tot de alom geprezen Prime Serie van SVS en overtreffen volgens velen de verwachtingen van zo'n compacte en veelzijdige luidspreker, die een luisterervaring van wereldklasse biedt. 

Elke scène komt tot leven

In combinatie met de SB-1000 subwoofer en maar liefst 300 watt aan vermogen levert dit 5.1-systeem een zeer complete multichannel experience voor zowel films als muziek. Het SVS Prime Satellite systeem presenteert een audiofiele precisie aan geluid om elke noot te raken en brengt door de filmische dynamiek elke scène tot leven.


Makkelijk en gevarieerd te bevestigen

De speakers kunnen eenvoudig op iedere muur of aan het plafond worden gemonteerd of op een willekeurig oppervlak worden geplaatst. Ze integreren perfect met alle luidsprekers uit de SVS Prime- en Ultra Series. 

Uitstekend te combineren met andere speakers

Ook klinken de luidsprekers neutraal genoeg om te integreren met luidsprekers van andere merken in surround sound-systemen met meerdere kanalen. Deze factoren geven de Prime Satellite flexibiliteit om in veel verschillende set ups te dienen, afhankelijk van de indeling van uw kamer en de specifieke behoeften van uw systeem.

SB-1000 Pro subwoofer: Diepte, kracht, 300 watt in een compacte behuizing

De SB-1000 Pro SVS subwoofer maakt zoals gezegd deel uit van dit systeem. Deze subwoofer levert diepte en kracht aan het geluid in een compacte 13-inch behuizing. En, is voorzien van een 12-inch front-firing-driver en RWS van 300 watt. De SB-1000 is klein genoeg om in uw ruimte te plaatsen zonder dat hij opvalt.

SVS: Een perfecte geluidskwaliteit 

Het merk SVS is 1 van de beste en snelst groeiende merken ter wereld. Het mag duidelijk zijn, hifi liefhebbers, consumenten met een thuisbioscoop, audiofielen en wij hier bij Apollo.nl en Apollo Almere omarmen dit Amerikaanse merk vanwege de verbazingwekkende geluidskwaliteit. U zult het ongetwijfeld zelf ervaren, bij u thuis of bij Apollo in Almere in de luisterruimte. 

SVS Prime Satellite 5.1 surround sound systeem Pro is een compact home cinema systeem met vijf goed klinkende Prime Satellietluidsprekers en een zeer krachtige SB-1000 Pro subwoofer. 

Advies nodig? 

Neem vrijblijvend contact met ons op. Mailen kan via het mailadres support@apollo.nl en bellen kan via het telefoonnummer 036 533 9099. 

Meer SVS op Apollo.nl

Klik hier voor meer SVS luidsprekers op Apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres. 

Voor SVS bent u bij Apollo natuurlijk ook aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt SVSound bij Apollo 24 uur per dag, iedere dag, veilig online.
 


U kunt ook langskomen in onze winkel voor een gesprek, om te luisteren of voor een kop koffie in het gezellige Almere stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Black Piano Gloss