Naar boven

Ook voor SVS Prime Center luidspreker Black Gloss bent u natuurlijk bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: SVS Prime Center luidspreker Black Gloss
Met deze Prime Center luidspreker beschikt SVS over een 3-weg center die kristalheldere en natuurlijk klinkende dialogen en vocalen produceert. Ook de constructie is van high-end kwaliteit.
Merk:
SVS
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Kristalheldere en natuurlijk klinkende dialogen en vocalen

3-weg center speaker modellen zijn zeldzaam te noemen, slechts een aantal hifi producenten produceren dit type luidspreker. Met deze Prime Center luidspreker beschikt SVS over een 3-weg center die kristalheldere en natuurlijk klinkende dialogen en vocalen produceert. Met een expansieve geluidsweergave, brede dispersie en verbluffende dynamiek levert de Prime Center een zeer overtuigende surround sound beleving voor uw home cinema.

SVS: het hart van uw eigen home cinema

SVS Prime Center speaker heeft features die ook te vinden zijn in de Ultra Center speaker, denk hierbij aan premium drivers en crossover componenten. Misschien is deze luidspreker wel een component die onderschat wordt in home cinema geluidssystemen. Waarom? Omdat zo’n 80% van het filmgeluid zich in het midrange segment bevindt krijgen center speakers een groot deel van de audio content te verwerken. I

Perfect te combineren, ook met elk high-end multichannel systeem

In combinatie met andere componenten uit de Prime- en Ultra Series neemt deze SVS Prime Center zonder twijfel de leiding in de 5.1 surround sound opstelling met een zeer precieze weergave van geluid. Daarbij is Prime Center ook nog eens goed te combineren met elk ander high-end multichannel systeem.

Loepzuivere dialogen door 3-weg Sound Match crossover technologie

Elk detail van de Prime Center is ontworpen voor om de belangrijkste rol in het surround sound systeem te vervullen en levert sonische excellentie. Van premium drivers tot 3-weg Sound Match crossover technologie. 

Constructie van high end kwaliteit

Ook de constructie is van high-end kwaliteit met het extra dikke klankbord aan de voorzijde, interne versteviging en de FEA-geoptimaliseerde tweeter diffuser voor een wijde disperse van hoge tonen. De 1-inch tweeter is licht, stijf en efficiënt in het afspelen van kristalheldere tonen die de verschillende dialogen goed van elkaar weet te onderscheiden. Achtergrondzangeressen, lead-singers en het gejuich van publiek dat tot in de verte reikt.

Prime drivers en midrange design

Center speakers verwerken 80% van alle audio content, waaronder dialogen en vocalen. Dit percentage valt namelijk allemaal binnen de midrange. Om alle audio zo optimaal mogelijk te verwerken zonder geluidsvervorming heeft SVS een lichte en stijve polypropylene conus ontworpen voor de midrange drivers. Hierdoor ontstaat er een relatief platte frequentierespons die de benodigde SPL genereert om het juiste dynamische en verlengende geluid te reproduceren. Verder is de midrange driver voorzien van een apart gesloten compartiment in de behuizing om verkleuring die voortkomt uit de subwoofer te voorkomen. 

5,25 inch woofers

De 5.25-inch woofers zijn bevestigd in een ABS / glasvezel composiet frame voor een nauwkeurige uitlijning en een geluidsweergave die vrij van trillingen is. Aan de achterzijde van de center speaker is een baspoort geplaatst voor een geoptimaliseerde extensie van lage tonen. Geometrisch Design, de taps toelopende randen aan de voorzijde van de SVS Prime center speaker minimaliseren diffractie aan de randen. Hierdoor ontstaat er een heldere en nauwkeurige geluidsweergave. 

De afwerking

Het ontwerp van de Prime Center springt visueel in het oog, maar overheerst geen moment en geeft uw interieur een modern en industriele look. Hoogwaardige hoogglans zwarte pianolak en black ash afwerkingen maken de SVS Prime Center tot een welkom object in uw home cinema installatie.

Een verbluffende geluidskwaliteit 

Het merk SVS is volgens velen het beste en snelst groeiende subwoofer merk ter wereld. Het moge duidelijk zijn, hifi liefhebbers, consumenten met een thuisbioscoop, audiofielen en wij hier bij Apollo.nl en Apollo Almere omarmen dit Amerikaanse merk vanwege de verbluffende geluidskwaliteit. U zult het ongetwijfeld zelf ervaren, bij u thuis of bij Apollo in Almere in de luisterruimte.

Bekijk meer SVS op Apollo.nl

Advies nodig? 

Neem vrijblijvend contact met ons op. Mailen kan via het mailadres support@apollo.nl en bellen kan via het telefoonnummer 036 533 9099.

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres. 

Ook voor uw hifi SVS bent u natuurlijk bij Apollo ook aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt SVS Prime Center luidspreker Black Gloss bij Apollo 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. 

U kunt ook langskomen in onze winkel voor een gesprek, om te luisteren of voor een kop koffie in het gezellige Almere stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Maximale belastbaarheid: 200W

Aanbevolen Versterkervermogen: 20-200W

Nominale impedantie: 8

Gevoeligheid: 86dB 

Frequentiebereik: 48Hz - 25kHz

Tweeter diameter: 1"

Midrange diameter: 3.5"

Woofer diameter: 5.25"

Midrange-to-tweeter crossover: 2.4kHz

Woofer-to-midrange crossover: 350Hz

Afmetingen (H x B x D): 196 x 472 x 234mm

Gewicht: 9.2kg

Kijk ook eens naar