Naar boven

Pro-Ject VC-E Compacte platenreinigingsmachine

Art.nr: VC-E Compacte platenreinigingsmachine
De VC-E is een compacte en zeer betaalbare platenreinigingsmachine. Ongeacht de grootte en prijs biedt de VC-E veel functies. Het aluminium oppervlak van de VC-E is bestand tegen overmatig morsen van vloeistoffen zonder het chassis in gevaar te brengen.
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

De VC-E is een compacte en zeer betaalbare platenreinigingsmachine. Ongeacht de grootte en prijs biedt de VC-E veel functies:

  • Het aluminium oppervlak van de VC-E is bestand tegen overmatig morsen van vloeistoffen zonder het chassis in gevaar te brengen.
  • De VC-E is super krachtig en reinigt records in slechts een of twee rotaties. De allerbeste resultaten worden bereikt met één rotatie vooruit gevolgd door één achteruit.
  • Het draait het record supersnel binnen 2 seconden per rotatie, wat ongeveer 3 keer sneller is dan vergelijkbare reinigingsmachines. Het resultaat is een veel sneller en effectiever reinigingsproces.
  • Een klem sluit het platenlabel af van reinigingsvloeistof en voorkomt schade aan het etiket.
  • De robuuste metalen arm is eenvoudig in gebruik, mechanisch stabiel en richt alle zuigkracht rechtstreeks op het recordoppervlak.
  • Ons milieuvriendelijke en niet-alcoholische vinylreinigingsconcentraat, Wash-IT, biedt zeer goede reinigingsresultaten en vermindert de statische lading, zodat slijtage van platen en stylus aanzienlijk wordt verminderd.
Als u op zoek bent naar een compacte en toch betaalbare reinigingsmachine voor platen, is de VC-E absoluut uw keuze