Naar boven

Pro-Ject Platenspeler

Pro-Ject Audio Systems werd in 1990 opgericht door Heinz Lichtenegger. Zijn oorspronkelijke doel was om eenvoudige draaitafels te fabriceren in de lagere prijsklasse. Hij wist dat vele muziekliefhebbers nog wilden genieten van hun kostbare grammofoonplaten collectie.

In de afgelopen 22 jaar heeft Pro-Ject een groot aantal draaitafels op de markt gebracht die internationaal hoog werden geprezen. Analoog staat weer in de belangstelling, vele oude platen worden opnieuw uitgebracht in een hogere kwaliteitspersing. Heinz Lichteneggers's initiatief heeft er voor een belangrijk deel toe bijgedragen dat analoge muziekreproductie weer midden in de belangstelling staat!

Het assortiment bestaat inmiddels uit diverse draaitafels in verschillende prijsklassen. Naast het draaitafelpakket levert Pro-Ject allerlei bruikbare accesoires voor uw draaitafel en een uitgebreide "box" electronica hifi lijn waaronder een groot aantal phono voorversterkers. U treft draaitafels van Pro-ject online op Apollo.nl en in onze winkel op de Korte Promenade 5 in Almere-stad.

Mochten we u verder van dienst kunnen zijn met informatie, persoonlijk advies, wilt u hi fi advies op maat of wilt u gewoon van gedachten wisselen? Schroom niet ons te bellen, mailen of komt u gezellig langs op de Korte promenade 5 in Almere Stad. Onze contactgegevens treft u hier.