Naar boven
Aanbevolen
Pro-Ject Clean-it Naald borstel Pro-Ject Clean-it Naald borstel Carbon-fiber naald borsteltje 1500
Pro-Ject VC-E Compacte platenreinigingsmachine Pro-Ject VC-E Compacte platenreinigingsmachine De VC-E is een compacte en zeer betaalbare platenreinigingsmachine. Ongeacht de grootte en prijs biedt de VC-E veel functies 39900
Pro-Ject Spin Clean MKII Pro-Ject Spin Clean MKII Platenwas-systeem inclusief vloeistof, voldoende voor ca. 700 platen. 10900
Pro-Ject Brush-it Platenborstel Store Only Pro-Ject Brush-it Platenborstel Store Only Anti-statische carbon-fiber platenborstel 1250
Pro-ject record puck Pro Pro-ject record puck Pro De Pro-ject Record Puck PRO zorgt voor een perfecte en stevige pasvorm tussen de plaat en de draaitafel. Geoptimaliseerd afspelen dus van jouw plat... 4999
Pro-Ject Clamp-it Luxe Platenklem Pro-Ject Clamp-it Luxe Platenklem Verbetert het geluid van alle Pro-Ject draaitafels 9900

Pro-Ject T2 W Wifi platenspeler Zwart hoogglans

Art.nr: Pro-Ject T2 W Wifi platenspeler
Deze Pro-jent T2 W heeft een glazen draaiplateau. Onderscheidend is ondersteuning van WiFi en mogelijkheid om het muzieksignaal van de draaitafel draadloos in een andere kamer af te spelen, of zoals de fabrikant het zegt “Stream Vinyl Anywhere”.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Het Oostenrijkse audiobedrijf Pro-Ject Audio Systems heeft op de High End audiobeurs in München een nieuwe draaitafel genaamd T2 W onthuld. 

Glazen draaiplateau

Deze Pro-jent T2 W heeft een glazen draaiplateau. Onderscheidend is ondersteuning van WiFi en mogelijkheid om het muzieksignaal van de draaitafel draadloos in een andere kamer af te spelen, of zoals de fabrikant het zegt “Stream Vinyl Anywhere”.

Pro-Ject Audio T2 W: Stream Vinyl Anywhere

Deze draaitafel van Pro-Ject Audio Systems heeft type aanduiding T2 W en komt op de markt in de uitvoeringen hoogglans zwart, satijnwit en walnoothout. 

Speelklaar

De T2 W wordt speelklaar afgeleverd, oftewel Pro-Ject voorziet de T2 W in de fabriek van een negen inch lange aluminium toonarm met aan het uiteinde een element van Sumiko type Rainier. De armkop is overigens niet afneembaar, maar het element kan wel worden vervangen. Het tien millimeter dikke draaiplateau is gemaakt van glas, weegt 1,7 kilogram en wordt aangedreven met een riem. Een stofkap en phono-kabel worden meegeleverd.

Chassis

Het chassis van de T2 W is gemaakt zonder plastic onderdelen. Het glazen draaiplateau is niet alleen fraai om te zien, maar biedt volgens de ontwerpers veel nauwere toleranties dan alternatieven van metaal of kunststof. De gebruiker kan kiezen tussen 33 1/3 en 45 rondjes per minuut.

Phono voorversterker

De T2 W heeft ook een phono-versterker aan boord geschikt voor mm-elementen. Natuurlijk is de phono-versterker te overbruggen door wie een externe phono-versterker zou willen gebruiken.

Wifi

Wat de T2 W onderscheidt van veel andere draaitafels is de aanwezigheid van connectiviteit via WiFi volgens IEEE 902.11a/b/g/n/ac/ax 2x2MIMO, 2,4/5 GHz. Deze verbindingstechniek maakt het mogelijk om lossless muziek te streamen in een resolutie van 24-bit/48 kHz naar daarvoor geschikte apparaten. De Pro-Ject Control app maakt bediening volgens de fabrikant intuïtief en gemakkelijk.

Ook voor het merk Pro-ject bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres, ook voor de stijlvolle en unieke broodroosters van SMEG.

Bekijk het aanbod op Apollo.nl. En, u weet het? Mocht u hulp nodig hebben, schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Over Apollo, al meer dan 30 jaar

Apollo is al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres voor foto, verrekijkers, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV, soundbars, draaitafels en nog heel veel meer. U bestelt bij Apollo het hele jaar, iedere dag, 100% veilig en vertrouwd online in onze webshop. Of kom naar het gezellige Almere stad.

Specificaties

Verbind ALLE draadloze producten via de Pro-Ject App

Multiroom speakers van Sonos, Bluesound, Yamaha, JBL, Harman Kardon...
Smart TV's van Samsung, LG, Panasonic...
Streaming versterkers van Sonos, Yamaha, Denon, Marantz..

Hoogwaardige afwerking

Glazen draaiplateau
Sumiko Rainier element
Voorversterkt

100% 'Made in Europe'

Speed:
33,45 RPM (electronic speed change)
Principle:
Belt drive
Speed variance:
33: 0,6% 45: 0,5%
Wow & Flutter:
33: 0,19% 45: 0,17%
Platter:
10mm thick, 1,7kg heavy glass platter with felt mat
Main bearing:
Stainless steel/brass
Signal to noise:
67dB
Tonearm:
9” aluminium
Effective arm length:
230 mm
Overhang:
22.0 mm
Effective tonearm mass:
9.5 g
WLAN standards:
IEEE 802.11a/b/g/n/ac/ax 2x2 MIMO; 2.4/5GHz
Included accessories:
dustcover, feltmat, singles adapter, power supply, phono RCA cable
Power Supply:
15V / 800 mA DC, universal power supply
Power consumption:
4,5 W / <2W in network stand-by
Dimensions:
457 x 134 x 335mm (WxHxD)
Weight:
5,5 kg net