Naar boven
Aanbevolen
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 995
Audioquest BFA 300 Banaan pluggen set van 4, incl inbussleutel Audioquest BFA 300 Banaan pluggen set van 4, incl inbussleutel Maak u eigen high-performance stereo audio systeem met de Suregrip CFA bananenstekker. Deze set van vier connectoren zorgen voor een veilige, high-... 6000

Ook voor NAD C338 Geïntegreerde versterker bent u natuurlijk! bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: NAD C338 Geïntegreerde versterker
NAD C338 - Compact - 2x50 Watt - Streaming - Chromecast Built-in - Blue tooth - eindeloos veel mogelijkheden voor analoge en digitale muziekbronnen
Merk:
NAD
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

NAD C338 Stereoversterker met streaming

Indrukwekkend goede versterker

Chromecast built-in en vele mogelijkheden voor digitale en analoge muziekbronnen

NAD C338 - Compact - 2x50 Watt - Streaming - Chromecast Built-in - Blue tooth - eindeloos veel mogelijkheden voor analoge en digitale muziekbronnen

Indrukwekkende geluidskwaliteit 

Veel vermogen voor deze prijsklasse
Streaming met Chromecast built-in for audio, incl. muziekkeuze en volumeregeling vanaf iedere plek in het huis. Aansluitingen voor digitale en analoge bronnen, inclusief draaitafel (MM) en Geïntegreerde Bluetooth-functie voor streaming vanaf smartphone/tablet.

Google Assistent (smart-speaker noodzakelijk)

Het volume van de TV regelt u met de huidige TV-afstandsbediening, inclusief functie voor automatisch aanzetten

Veelzijdige hybride digitale stereoversterker

De C338 is een geavanceerde en bijzonder veelzijdige hybride digitale stereoversterker uit de NAD New Classic-serie. Deze versterker combineert voordelen van een stationaire installatie met de mogelijkheid om muziek te streamen via een smartphone, tablet of PC/Mac. 

Stijlvol & compact

Deze NAD versterker heeft een stijlvol, compact ontwerp en natuurlijk de legendarische geluidskwaliteit van NAD. 

Chromecast built-in en Bluetooth 

Streaming met Chromecast built-in en Bluetooth 
De geïntegreerde Chromecast audio is de manier om muziek en geluid via een smartphone, tablet of PC/Mac te streamen naar uw installatie. De meeste muziek-apps (Spotify, TIDAL) zijn al compatibel met Chromecast functies.

Streamen

U kunt ook direct streamen met u mobiele telefoon, bijvoorbeeld via Bluetooth(aptX), net als bij een gewone, draadloze Bluetooth-luidspreker. Geen netwerk nodig. 

2x50 Watt

Slimme en flexibele aansluitingen – ideaal voor TV-geluid Met 2 x 50 echte NAD-watt kan deze versterker zelfs de meest veeleisende luidsprekers aan – en het compacte ontwerp met front display geeft hem een ongepolijste, moderne look.

Ingangen

De C338 is voorzien van de meest gangbare digitale audio-aansluitingen (coaxiaal, optisch) en analoge ingangen, inclusief phono-ingang (MM). Daarnaast beschikt deze versterker over een hoofdtelefoonuitgang die is uitgerust met een eigen, geïntegreerde en hoogwaardige hoofdtelefoonversterker.

Super geluid

Verder heeft NAD het ook heel simpel gemaakt om super geluid uit de TV te krijgen. En dan zijn we er nog niet; u kunt het geluid uit de TV namelijk direct aansluiten op de optische ingang, en zo het volume regelen met de bestaande afstandsbediening van de TV. u hoeft de versterker maar één keer te ‘vertellen’ welk merk TV u heeft, en daarna werkt alles volautomatisch.

Automatische inschakelen van de C338

De C338 schakelt zich automatisch in als u de TV aanzet. Dit betekent dat u altijd kunt rekenen op het best mogelijke TV-geluid, zonder lastige instellingen, extra afstandsbedieningen en gedoe.

Uitvoering

De NAD C338 is verkrijgbaar in grafiet.

Apollo in Almere en Apollo.nl, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres 

Voor NAD C338 Stereoversterker met streaming bent u bij Apollo natuurlijk ook aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt een NAD versterker  bij Apollo 24 uur per dag, iedere dag, veilig online.

U kunt gewoon langskomen!

U kunt ook langskomen in onze winkel voor een gesprek, misschien om te luisteren of voor een kop koffie in het gezellige Almere stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Automatisch aanzetten via optische ingang (voor TV-geluid)
Energieverbruik stand-by: < 0,5 watt
Uitgangsvermogen 4 ohm: 50 watt
Uitgangsvermogen 8 ohm: 50 watt
Vervorming (THD): 0,02 percent
Dynamisch vermogen: 90 watt
Energieverbruik stand-by: 0,5 watt
Categorie : Stereoversterker (hybride digitaal)
Gewicht : 4,9 kg
Kleur : Grafiet
Afmetingen : 43,5 x 7,1 x 30,2 cm (BxHxD)
Hoofdtelefoonuitgang : Ja
Line-ingangen : Digitaal: 2 x coaxiaal, 2 x optisch Analoog: 2 x L/R stereo-ingang (RCA)
Platenspeleringang : Ja (MM)
Uitgangsvermogen 4 ohm :
Uitgangsvermogen 8 ohm : 2 x 50 watt bij 4/8 ohm (20-20.000 Hz, 0,02% THD)
Draadloze muziekstreaming via Chromecast audio geïntegreerd (iOS, Android, Mac, Windows, Chromebook)
Hybride digitale technologie
Afstandsbediening : Ja (AMP 3), app (iOS/Android)

Kijk ook eens naar