Naar boven

Ook voor NAD C 658 + C 268 Muzieksysteem met streaming bent u natuurlijk! bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: NAD C 658 + C 268 (Streamer en eindversterker)
NAD C 658 + C 268 Muzieksysteem met streaming. Schitterend geluid, veel mogelijkheden en meer dan genoeg vermogen. Deze geavanceerde installatie heeft alles wat u nodig heeft, inclusief Bluesound en Dirac Live.
Merk:
NAD
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

NAD C 658 + C 268 Muzieksysteem met streaming

NAD Muziekstreamer en voorverversterker & NAD Eindversterker

NAD-C-658 + NAD C-268

Schitterend geluid, veel mogelijkheden en veel vermogen. Een zeer geavanceerde muziekinstallatie, deze installatie heeft alles wat je nodig hebt, inclusief Bluesound en Dirac Live. 

Voor iedereen die meer wil

De C 658 + C 268 is een muziekinstallatie voor iedereen die meer mogelijkheden en flexibiliteit wil dan met een reguliere geïntegreerde versterker. Muziek in de hoogst mogelijke resolutie, draadloze muziek via Bluesound – het meest geavanceerde multiroomsysteem dat er bestaat.

Dirac Live-ruimtecorrectie

Verder, geniet u van het alom geprezen Dirac Live-ruimtecorrectie die het geluid aanpast aan de ruimte. Dirac Live verbetert geluidskwaliteit en het systeem wordt wereldwijd geprezen vanwege zijn uitstekende prestaties. Het is zeer gewild in bioscopen, geluidsstudio's, luxeauto’s en andere high-end situaties.

Zie de specificaties

Apollo in Almere en Apollo.nl, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres 

Voor NAD C 658 + C 268 bent u bij Apollo natuurlijk ook aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt een NAD versterker  bij Apollo 24 uur per dag, iedere dag, veilig online.

U kunt gewoon langskomen!

U kunt ook langskomen in onze winkel voor een gesprek, misschien om te luisteren of voor een kop koffie in het gezellige Almere stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

NAD C 658
Muziekstreamer en voorverversterker

Topkwaliteit
Allereerst, meer over deze muziekstreamer en voorversterker. De C 658 is een veelzijdige muziekstreamer voor iedereen wars van compromissen. muziek in de hoogst mogelijke resolutie, en je kunt overal in je huis genieten van draadloze muziek via Bluesound – het allerbeste en meest geavanceerde multiroomsysteem dat er bestaat.

24-bit MQA-formaat
Bluesound kan het ‘lossless’ 24-bit MQA-formaat afspelen dat nu al beschikbaar is via TIDAL HiFi. Verder krijgt u toegang tot populaire streamingservices en internetradio. Dit alles, met uw tablet of smartphone (iOS/Andoid).

MDC constructie & Bluesound app
Een voorversterker met MDC-constructie. Verder heeft de C 658 een geïntegreerde D/A-converter en aansluitingen voor analoge en digitale geluidsbronnen – inclusief draaitafel. Met de Bluesound-app kunt u afspelen en doorsturen naar de andere Bluesound-luidsprekers of -streamers in huis.

Ook heeft de C 658 ook ruimte voor NAD’s geniale MDC-modules. Zo kunt u upgraden met een HDMI-module, voor schitterend HD-stereogeluid vanaf blu-ray, HD-spelcomputers, TV-box om een paar voorbeelden te geven.

Dankzij de Bluetooth-functie (incl. aptX) streamt u via smartphone of tablet. De C 658 kan ook muziek streamen naar een draadloze hoofdtelefoon. 
 
NAD C268
Eindversterker

Vermogen 2x80 Watt
Meer vermogen en beter geluid. Of sluit de muziekstreamer aan en ontdek de mogelijkheden van draadloze muziek! NAD C 268 is een geavanceerde 2 x 80 watt stereo-eindversterker met een indrukwekkend vermogen, kristalhelder geluid en eindeloos veel mogelijkheden.
Veel vermogen, kan alles aan
Bridging mogelijk tot 1 x 300 watt bij 8 ohm
RCA en XLR-ingangen
Line-out voor meer eindversterkers of subwoofer

Bijzonder laag energieverbruik voor dit vermogen

Kristalhelder geluid en eindeloos veel mogelijkheden
NAD C268 is een geavanceerde 2 x 80 watt stereo-eindversterker met een indrukwekkend vermogen, kristalhelder geluid en eindeloos veel mogelijkheden. Dezelfde efficiënte klasse D-versterkertechnologie als de gewilde geïntegreerde versterker NAD C368.

Deze versterker is krachtig genoeg om de zwaarste luidsprekers aan te sturen. Of u kunt luidsprekers bi-ampen.
 
Veel vermogen en goed geluid
Een slimme investering In tegenstelling tot muziekstreamers en digitale streamingservices gaat een goede eindversterker, zoals de C268, lang mee. Naast een paar goede luidsprekers is dit zelfs een van de meest duurzame hifi-investeringen die u kunt doen.