Naar boven

Ook NAD C558 koopt u natuurlijk bij Apollo!

Art.nr: NAD C558 Platenspeler
NAD C 558 draaitafel zal kritische luisteraars overtuigen om zijn muzikale kwaliteit. Het is een volwaardige platenspeler, uitgerust met een Ortofon OM10 phonocartridge. De C 558 van NAD is voorzien van een riemaandrijving voor maximale geluidsisolatie, evenals een precisie AC-motor met geïsoleerde AC-voeding die een universele spanning heeft.
Merk:
NAD
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Geavanceerde technologie

Voor NAD C 558 heeft men gekozen voor een uitgekiende voeding die de wisselspanning van uw wandcontactdoos omzet in een zuivere gelijkspanning. De DC-spanning wordt vervolgens geregenereerd in een nauwkeurige wisselspanning die een precisieklokmotor aandrijft om een bijna perfecte snelheidsconsistentie en soepelheid te bereiken. 

De motor

De motor zelf is geïsoleerd van ruis en spanningsschommelingen die in het ongefilterde wisselstroomnet optreden en die instabiliteit in de motor kunnen veroorzaken. De motor maakt gebruik van een speciaal ontwikkelde rubberen riem die vlak geslepen is voor precisie en drijft een niet-resonante onderplaat aan die ook precies bewerkt is voor een soepele rotatie. Deze zit in een messing lager met een geharde stalen as. Al deze onderdelen zijn zorgvuldig ontwikkeld om samen te werken en zorgen voor een opmerkelijk stabiele en precieze rotatie van de schijf.

De onderarm

C 558's onderarm biedt ook een vergelijkbaar niveau van zorgvuldige engineering en ontwikkeling. Met een lengte van 9" biedt het een lage vervorming van het spoor, terwijl de stijfheid en de lage massa die nodig zijn om de cartridge te stabiliseren, behouden blijft. Door VTF en Azimuth te verstellen krijgen we nauwkeurige tracking met lage vervorming en record-slijtage.

Glasplaat en massieve plint

De glasplaat en de massieve plint zorgen er samen voor dat alle energie uit de schijf wordt gehaald en dat ongewenste externe trillingen worden geïsoleerd. Deze details zorgen er verder voor dat uw vinyl luisterervaring echt transcendent is.

Kwaliteitsonderdelen en -materialen

De plint van de C 558 is massief MDF, in tegenstelling tot de spaanplaat of kunststof die men gewoonlijk bij deze waarde aantreft, en is CNC gefreesd voor precisie. Ook de stofkap van de C 558 is zwaarder dan de meeste en gemaakt van een niet-resonant plexiglas met een tegengesteld draaiend scharnier, waardoor de kap in bijna elke tussenstand kan blijven staan, van open tot gesloten.

Een ervaring als geen ander

Luisteren naar vinylplaat is een meeslepende ervaring. Je wordt net zo betrokken bij het proces als bij het luisteren. In veel grotere mate dan bij digitale bronnen, vereist het afspelen van vinyl een solide mechanische nauwkeurigheid om de muziek uit het medium te halen. Een goed afgespeelde plaat is een fantastische en lonende ervaring, en de NAD C 558 heeft alles wat je nodig hebt om maximaal plezier te hebben met een minimum aan gedoe en kosten.

NAD advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw NAD producten en consumentenacties bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw NAD het hele jaar, 24 uur per dag, iedere dag, 100% veilig online.

Kijk ook eens naar