Naar boven

Marantz PM6007 Zwart

Art.nr: PM6007 Zwart
De PM6007 levert het mooiste muzikale geluid van Marantz en is een perfecte keuze voor luisteraars die hun 2-kanaals Hifi-systeem naar een hoger niveau willen tillen. De PM6007 geïntegreerde versterker wordt aangedreven door een ringkerntransformator en aangepaste blokcondensatoren en levert 45 watt (8 ohm, 20 HZ-20 kHz) vermogen per kanaal. U kunt eenvoudig zowel analoge als digitale bronnen aansluiten of uw platenspeler aansluiten op de ingebouwde phono-voorversterker. Luister naar uw favoriete audio met hoge resolutie met de 192 kHz /24 bits D/A-converter en geniet van een verbeterde bas met de subwoofer-uitgang.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Zwart

Productinformatie

De PM6007 levert het mooiste muzikale geluid van Marantz en is een perfecte keuze voor luisteraars die hun 2-kanaals Hifi-systeem naar een hoger niveau willen tillen. De PM6007 geïntegreerde versterker wordt aangedreven door een ringkerntransformator en aangepaste blokcondensatoren en levert 45 watt (8 ohm, 20 HZ-20 kHz) vermogen per kanaal. U kunt eenvoudig zowel analoge als digitale bronnen aansluiten of uw platenspeler aansluiten op de ingebouwde phono-voorversterker. Luister naar uw favoriete audio met hoge resolutie met de 192 kHz /24 bits D/A-converter en geniet van een verbeterde bas met de subwoofer-uitgang.


Belangrijkste kenmerken

 • Til hifi naar een hoger niveau: De PM6007 geïntegreerde versterker met current feedback biedt 2x 45 W (8 ohm RMS, 20 Hz – 20 kHz) voor een verfijnde audiobeleving.
 • Nauwkeurig en vakkundig afgesteld: Tijdens het uitgebreide afstelproces hebben de sound masters van Marantz iedere component zorgvuldig afgesteld en verfijnd voor optimale prestaties.
 • Een groot aantal aansluitmogelijkheden: Geniet van de kwaliteit van audiobestanden met hoge resolutie dankzij de vergulde ingangen: 5 analoge ingangen, 1 coaxiale ingang en 2 optische digitale ingangen.
 • Een verbeterde audiobeleving: De geüpdatete, hoogwaardige DAC AK4490 biedt een rijker geluid.
 • Digitale filtermodi voor optische/coaxiale ingang: Geniet van een verfijndere audiobeleving die past bij uw voorkeuren met de nieuwe digitale filtermodusfunctie.
 • Gebouwd om te presteren: Naast de luidsprekeraansluitingen van hoge kwaliteit met A/B-schakeling, een volledig afgeschermde DAC-unit en koperen schroeven, bieden de stevige voeten een hoogwaardig geluid.
 • Marantz' eigen HDAM-SA3-circuit: Geniet van een breder dynamisch bereik met lagere vervorming voor de uitgangstrap.
 • Geavanceerde thermische compensatie: Geen geheugenverstoring voor een zuiver en nauwkeurig geluid, zelfs na krachtige bastonen.
 • Speciale componenten voor een verfijnder geluid: De ringkerntransformator en hoogwaardige, speciale componenten zorgen voor een uitzonderlijke geluidskwaliteit.
 • Geïntegreerde phono-ingang: Voorzien van een hoogwaardige MM-phonovoorversterker met FET-ingang voor de hoogste signaalzuiverheid en geluid van uw favoriete lp's.
 • Dieper basgeluid met een subwooferuitgang: Geniet van krachtig basgeluid door een subwoofer of bijpassende boekenplankspeakers toe te voegen of vloerspeakers voor een nog krachtiger basgeluid.
Current Feedback Versterker
De Current Feedback-versterkertechnologie biedt een grote bandbreedte en geluidsweergave met hoge snelheid. In combinatie met de hoog voltage stroomvoeding beschikt het versterkergedeelte van de PM6007 over een grote energievoorraad waarmee zelfs veeleisende speakers kunnen worden aangedreven. De geavanceerde thermische compensatie voorkomt geheugenverstoring en biedt zuivere versterking onder alle omstandigheden.

Toonaangevende D/A-conversie voor digitale input
The PM6007 features a new Hi-Res D/A conversion. It is equipped with a reference class AK4490 D/A converter, which provides up to 192-kHz/24-bit resolution for optimum fidelity with your Hi-Res audio file types.

Hoog voltage stroomvoeding
De stroomvoeding is voorzien van snelle, hoog voltage Shottky diodes en opslagcondensatoren met een hoger voltage die worden gevoed door een ringkerntransformator. Samen zorgen ze voor een breed, dynamisch bereik en aandrijfmogelijkheden met lage impedantie.

Ringkerntransformator
De ringkerntransformator heeft verschillende voordelen ten opzichte van een normale EI-kerntransformator. Het ontwerp is zeer efficiënt en levert daardoor meer vermogen dan een EI-kerntransformator van hetzelfde formaat. Dankzij zijn vorm genereert de ringkerntransformator bovendien bijzonder weinig elektromagnetische straling en mechanische trillingen, wat de geluidskwaliteit ten goede komt.

HDAM-SA3-technologie van Marantz

In plaats van de standaard-IC's werkt Marantz met zelf ontwikkelde, gescheiden circuitkaarten. Deze HDAM's bestaan uit afzonderlijke, aan de buitenzijde bevestigde componenten met korte L/R-signaalroutes in spiegelbeeld. Deze elementen werken exact hetzelfde als de veelgebruikte op-amps, maar hebben een veel betere 'slew rate' en een lager ruisniveau waardoor een veel dynamischer, getrouwer en gedetailleerder geluid ontstaat.

Het HDAM-SA3-circuit van de PM6007 is een verbeterde versie van de vorige module en de stabiliteit van de ruststroom wordt minder beïnvloed door de temperatuur van krachtige transistors. Dit zorgt voor optimale geluidsprestaties, zelfs bij hoge uitgangsniveaus.

Uitgebreide connectiviteit voor digitale inputs (2 optische, 1 coaxiale) met ondersteuning voor hoge resolutie audio
Dankzij de coaxiale digitale ingang en twee optische digitale ingangen kunt u nu digitale apparaten aansluiten en audio met hoge resolutie afspelen (maximaal 192 kHzz/24 bits PCM) via het geavanceerde audiocircuit. De complete digitale sectie is volledig afgeschermd met een extra metalen behuizing, zodat het digitale circuit het analoge signaal niet kan beïnvloeden.

Digitale filter voor optische/coaxiale ingang
De PM6007 introduceert een nieuwe digitale filter voor optische en coaxiale ingangen. Deze filter bestaat uit twee modi (Filter1/Filter2) en laat u met behulp van de nieuwe AK4490 D/A-converter geheel naar wens genieten van uw digitale muziek. Filter 1 is een langzame roll-off-voorinstelling die diep stereogeluid verbetert. Filter 2 is een scherpe roll-off-filter voor een nauwkeurigere geluidsweergave.

Subwoofer-Uitgang
De PM6007 ondersteunt een optionele externe subwoofer met een vaste low-pass-cut off frequentie van 150 Hz. Geniet van accurate bas zonder akoestische pieken of dalen, ongeacht waar u uw subwoofer plaatst.

Verbeterde geïntegreerde phono-ingang
De geïntegreerde versterkers van Marantz zijn al sinds jaar en dag voorzien van hoogwaardige phono-trappen. Met de PM6007 blijft Marantz trouw aan dit principe, maar introduceert tegelijkertijd een nieuw ontwerp met een geïntegreerde FET in de ingangstrap. Deze technologie zorgt voor een hoge invoerimpedantie, maakt de AC-koppelcondensatoren overbodig en vereenvoudigt het signaalpad. Dit leidt tot aanzienlijk minder verstoring en ruis en een betere algehele signaalzuiverheid.

Audiowaardige geluidsonderdelen
Marantz heeft een reputatie als het gaat om het selecteren van de beste onderdelen voor zijn hifi-producten en ook bij de ontwikkeling van de PM6007 stonden de hifi-prestaties centraal. De technici van Marantz hebben de PM6007 nauwkeurig afgestemd en geoptimaliseerd tijdens uitvoerige luistersessies in speciale Marantz-faciliteiten in Europa en Japan en hebben gekozen voor alleen de allerbeste hifi- geluidsonderdelen. Zo werden de stroomvoedingscondensatoren met 20% vergroot voor meer stabiliteit tijdens intensieve luistersessies.

Het mooiste muzikale geluid
De PM6007 is zorgvuldig ontwikkeld en afgesteld door een team met ruim 65 jaar ervaring en kennis op het gebied van hifi en laat u op een bijzondere manier genieten van uw audiocollectie. Geniet van het muzikaalste geluid van iedere bron, of het nu digitaal of analoog is.
Discover Marantz

Specificaties

Features
Channels 2
Current Feedback Topology •
Phono EQ: Standard / Marantz Musical / Marantz Musical Premium • / - / -
Digital in: USB-B / optical / coaxial / USB-A - / 2 / 1 / -
Sample Rate digital In 192 kHz / 24-bit
DAC chip AK4490
HDAM version SA3
Power Transformer: Toroidal / El • / -
High Grade Audio Components •
Customised Components •
Symmetric PCB Layout -
Aluminium extrusion heat sink •
Copper plated chassis -
Balance / Bass / Treble / Loudness • / • / • / -
Other
Marantz Musical Digital Filtering •
Linear Drive Power Supply •
Liniear volume control •
BI-AMP and Multichannel option -
Shottky diodes •
Source Direct •
Power Amp direct -
Inputs / Outputs
Audio Inputs 5
Digital in: USB-B / optical / coaxial / USB-A - / 2 / 1 / -
Phono Input: MM / MC • / -
Audio Outputs 1
Balanced In / Out - / -
Pre-out / Main-in Subwoofer / -
Power Amp Direct IN -
Gold Plated Cinch •
Speaker A / B •
Speaker Terminals: Metal (Gold) Screw
Number of terminals 4
D-Bus •
Headphone Out •
Specifications
Power Output (8 / 4 Ohm RMS) 45 W / 60 W
Frequency Response 10 Hz - 70 kHz
Total Harmonic Distortion 0.08 %
Damping Factor 100
Input Sensitivity: MM 2.2 mV / 47 kOhm
Input Sensitivity: MC –
Signal to Noise Ratio: MM/MC 83 dB / -
Input Sensitivity: High level 200 mV / 20 kOhm
Input Sensitivity: Balanced High level -
Signal to Noise Ratio: High level 102dB(2V input)
General
Metal Front Panel •
Power Consumption in W 155
Standby Consumption in W 0.3
Auto Power off •
Detachable Power Cable •
Remote Control RC004MCD
System Remote Function •
Maximum Dimensions (W x D x H) in cm 440 x 370 x 105cm
Weight in kg 7.8kg
Carton Maximum Dimensions (W x D x H) in cm 517 x 468 x 189
Carton Weight (incl. product) in kg 9.7