Naar boven

Bluesound Pulse SUB+ Zwart

Art.nr: Bluesound Pulse SUB+ zwart
Breng je luisterervaring naar een hoger niveau met de Bluesound Pulse Sub+ actieve draadloze subwoofer. Ontworpen om te worden gebruikt met Bluesound draadloze luidsprekers, versterkers en streamers. De Pulse Sub+ is voorzien van een 8 inch woofer en een slimme DSP-versterker die 150 watt diepe, gedetailleerde bas zonder vervorming levert.
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!
Zwart

Productinformatie

Breng je luisterervaring naar een hoger niveau met de Bluesound Pulse Sub+ actieve draadloze subwoofer. Ontworpen om te worden gebruikt met Bluesound draadloze luidsprekers, versterkers en streamers. De Pulse Sub+ is voorzien van een 8 inch woofer en een slimme DSP-versterker die 150 watt diepe, gedetailleerde bas zonder vervorming levert.

Het slanke, compacte ontwerp en de draadloze connectiviteit bieden je onbeperkte plaatsingsflexibiliteit. De BluOS app leidt je binnen enkele minuten door het installatieproces en maakt het koppelen en het instellen van volume en cross-over kinderspel.

De Bluesound PULSE SUB+ is een compacte, draadloze subwoofer uit de Bluesound-serie. Hij is voornamelijk bedoeld als aanvulling op de PULSE SOUNDBAR+, voor wat extra bas. Maar je kunt hem ook heel goed combineren met de POWERNODE N330 en een compact luidsprekersysteem. Deze combinatie heeft draadloze signaaloverdracht en je kunt alles instellen via de Bluesound-app.

De Bluesound PULSE SUB+ is bijzonder compact, zeker voor een subwoofer, en het platte ontwerp zorgt ervoor dat je hem bijvoorbeeld onder de bank kunt leggen of aan de muur kunt hangen (inclusief ophangsysteem).

Deze discrete subwoofer is dus bijna onzichtbaar en je hebt bovendien geen last meer van lelijke en vervelende kabels naar de versterker. Het enige dat jij hoeft te doen, is genieten van het volle, dynamische geluid van de PULSE SUB+ – zowel voor films als muziek.

De Bluesound PULSE SUB+ is verkrijgbaar in het zwart of wit. Inclusief magnetische rubberen voetjes, ophangsysteem en luidsprekerdoek.

Specificaties

Continu vermogen
150W

Versterker type
Slimme DSP-versterker, Klasse D

Frequentierespons
22Hz - 150Hz

LF Cutoff -10dB
20Hz

Woofer 
203mm / 8" 

Crossover
50Hz - 150Hz, LFE-instelling

Afmetingen
457 x 300 x 146mm (B x H x D)

Gewicht
8,28kg