Naar boven

Marantz CD6007 Zilver / Goud

Art.nr: CD6007 Zilver / Goud
De zorgvuldig afgestemde CD6007 cd-speler is de verbeterde versie van de bekroonde CD6006 en biedt nog meer speciaal geselecteerde componenten en een verbeterd circuitontwerp. De stevige voetjes zorgen voor nog minder trillingen en de grote, stille voeding levert stroom aan het digitale en analoge circuit van de speler
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!
Zilver/Goud

Productinformatie

De zorgvuldig afgestemde CD6007 cd-speler is de verbeterde versie van de bekroonde CD6006 en biedt nog meer speciaal geselecteerde componenten en een verbeterd circuitontwerp. De stevige voetjes zorgen voor nog minder trillingen en de grote, stille voeding levert stroom aan het digitale en analoge circuit van de speler. De nieuwe, hoogwaardige AK4490 DAC en twee selecteerbare filteropties zetten digitale signalen om in analoge signalen die vervolgens naar de vergulde gesynchroniseerde uitgangen worden gestuurd via de door Marantz zelf ontwikkelde kleine signaalversterker, de HDAM-SA2. Daarnaast hebben we een afstandsbediening toegevoegd, waarmee ook de PM6007-versterker kan worden bediend. De CD6007 is voorzien van een nieuwe, geavanceerde koptelefoonversterker met een sterkteregeling voor gebruik in combinatie met een breed scala aan koptelefoons.

Key Features
  • Veelzijdige weergave van al uw audio: Geniet van uw CD en CD-R/RW-collectie 
  • Ondersteunt al uw favoriete bestanden: Speel al uw muziekbestanden af via de USB-poort aan de voorzijde, zoals: WAV, MP3, AAC, WMA, FLAC HD, ALAC, AIFF en DSD bestanden.
  • Kraakheldere geluidskwaliteit van alle bronnen: Hoogwaardige AK4490 D/A-conversie, ideaal voor hoge resolutie-bestanden..
  • Geoptimaliseerde audioweergave: Twee selecteerbare digitale filters om digitale muziekinhoud te optimaliseren.
  • Ontwikkeld voor uw geluid: Optimale geluidsafstemming met zorgvuldig geselecteerde componenten.
  • Hoge geluidskwaliteit, zelfs via moeilijke koptelefoons: Volledig afzonderlijke koptelefoonversterker met HDAM-SA2, sterkteregeling en een automatische uitschakelfunctie.
  • Voorkomt interferentie voor optimale geluidszuiverheid: De dubbelgelaagde bodemplaat en massieve voetjes zorgen voor een helderder en completer geluid.
  • Beste versterkeraansluiting: Vergulde L/R/Coax-uitgang voor een sterke, continue verbinding met uw versterker.
  • Eenvoudig in gebruik: Bedien de Marantz cd-speler, versterker en netwerkspeler met de systeemafstandsbediening.
  • Past bij uw interieur: Verkrijgbaar in zwart of zilvergoud.

Door Marantz ontwikkelde HDAM-technologie

In plaats van de standaard-IC's werkt Marantz met zelf ontwikkelde, discreet opgebouwde chips. Deze HDAM's bestaan uit afzonderlijke, aan de buitenzijde bevestigde componenten met korte L/R-signaalroutes in spiegelbeeld. Deze elementen werken exact hetzelfde als de veelgebruikte op-amps, maar hebben een veel betere 'slew rate' en een lager ruisniveau waardoor een veel dynamischer, getrouwer en gedetailleerder geluid ontstaat. Het door Marantz ontwikkelde HDAM-SA2-circuit in de CD6007 is een verbeterde versie van de vorige HDAM-module, voor een nog stabielere stroomtoevoer. De stabiliteit van de ruststroom wordt minder beïnvloed door de temperatuur van krachtige transistors. Hierdoor blijft de geluidskwaliteit gewaarborgd, zelfs bij hoge uitgangsniveaus.

Toonaangevende D/A-conversie

De CD6007 is voorzien van een nieuwe hoge resolutie D/A-conversie. Hij is voorzien van een toonaangevende AK4490 D/A-converter met twee selecteerbare filteropties en biedt maximaal 192-kHz/24 bits en DSD 5,6 MHz resolutie voor optimale muzikale getrouwheid met strakke bas, aangename middentonen en soepele hoge tonen voor het afspelen van cd's en hoge resolutie formaten van USB-geheugenapparatuur.

Hoog voltage stroomvoeding

De audiovoeding is uitgerust met snelle, hoog voltage Schottky barrierdiodes en nieuwe opslagcondensatoren met een hoger voltage ten opzichte van het vorige model. De stroomvoedingscondensatoren zijn 120% groter voor een betere voltagestabiliteit en minder AC-ruis tijdens intensieve luistersessies.


Koptelefoonversterker met HDAM-SA2 en sterkteregeling voor de koptelefoonversterker (Laag/Medium/Hoog)

Het koptelefoonversterkergedeelte van de CD6007 is verbeterd en herontwikkeld ten opzichte van de CD6006. De CD6007 is voorzien van het exclusieve HDAM-SA2-circuit van Marantz met drie sterkte-instellingen (Laag/Medium/Hoog) voor perfecte compatibiliteit met bijna ieder koptelefoonmerk. U kunt dus optimaal genieten van uw privéluistersessie. De koptelefoonversterker is ook voorzien van een 'Off Circuit'-functie waarmee de koptelefoonversterker automatisch wordt uitgeschakeld als er geen koptelefoon is aangesloten om ongewenste interferentie of ruis te voorkomen.

Speelt hoge resolutie audio

De CD6007 kan MP3, WMA, AAC en WAV, FLAC HD, ALAC, AIFF (maximaal 192 kHz/24 bits) en DSD (maximaal 5,6 MHz) bestanden afspelen van een aangesloten USB-opslagapparaat.
Digitaal Filter

De CD6007 introduceert een nieuwe selecteerbare digitale filteroptie. Deze filter bestaat uit twee modi (Filter1/Filter2) en laat u met behulp van de nieuwe AK4490 D/A-converter geheel naar wens genieten van uw digitale muziek. Filter 1 is een langzame roll-off-voorinstelling voor een diep stereobeeld. Filter 2 is een scherpe roll-off-filter voor een nauwkeurigere geluidsweergave.

Het mooiste muzikale geluid

De CD6007 is zorgvuldig ontwikkeld en afgesteld door een team met ruim 65 jaar ervaring en kennis op het gebied van hifi en laat u op een bijzondere manier genieten van uw audiocollectie. Geniet van prachtig muzikaal geluid van iedere bron, of het nu digitaal of analoog is.