Naar boven

Ook voor Sennheiser Ambeo soundbar natuurlijk naar Apollo!

Art.nr: Sennheiser Ambeo MAX
Gebruik makend van de kracht van een thuisbioscoopsysteem met meervoudige luidsprekers in één slank en geavanceerd toestel, garandeert de Sennheiser AMBEO MAX u een 3D-audiosensatie zoals u nooit eerder ervaren hebt.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Uitvoering:

Productinformatie

Toekomst van de thuisbioscoop komt uit een knappe soundbar

Een onvoorstelbaar meeslepende 3D-sound

Maar liefst 13 geavanceerde drivers zitten achter de 5.1.4-klankervaring die de AMBEO Max u garandeert, terwijl hij ook nog eens een extreem lage 30 Hz-basklank produceert zonder daar een bijkomende subwoofer voor nodig te hebben. Dankzij de geavanceerde ruimtekalibratie weet het systeem u onder te dompelen in een klankbad van studiokwaliteit die is aangepast aan de configuratie van uw woonkamer en garandeert u zo een onvergetelijke 3D-ervaring.

Een audio-ervaring van studiokwaliteit

De AMBEO Max is ontworpen om realistischere hoge en lage tonen, meer dimensie en genuanceerdere details voort te brengen dan u ooit voor mogelijk hield. Dankzij de ingebouwde equalizer en drie specifieke AMBEO 3D technologiemodi krijgt u van de AMBEO Soundbar een luisterervaring op maat, afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren.

U voelt het. U kunt niet anders dan het voelen.

Uitgerust met vijf specifieke high-fidelity tweeters met een klankoutput van studiokwaliteit, zes woofers die een extreem laag bas van 30 Hz voortbrengen en middentonen die met adembenemende precisie worden weergegeven. De AMBEO Max bezorgt u een ongeëvenaarde 3D-klankervaring.

3D-geluid, met de kracht van virtualisering

Door de kenmerken van de ruimte en de weerkaatsende oppervlakken op te nemen en gebruik makende van de recentste, samen met Fraunhofer ontwikkelde virtualiseringstechnologie, weet de
AMBEO Max zijn geluid volledig te laten versmelten met de akoestiek van de omgeving. Het resultaat is een heuse 3D-klankervaring. De 13 onafhankelijke drivers en de AMBEO-technologie werken als virtuele luidsprekers in een surround klankinstallatie, met u in het middelpunt van de actie.

De AMBEO Max garandeert u een overtuigend immersieve klankervaring in stijl. De afwerking in geborsteld aluminium en de minimalistische details bieden een waardig alternatief voor wie in één prachtige soundbar design én prestaties verenigd wil zien. Nooit eerder bleek één Soundbar in staat om zulke diepe bassen voor te brengen, zoals ze tot nog toe enkel met een externe subwoofer mogelijk waren.

Alles in-één

Naast compatibiliteit met Dolby Atmos, DTS:X en MPEG-H kan de Upmix-technologie in de AMBEO Max stereo of 5.1-audio opwerken tot een 3D-klankervaring. En ondersteuning voor de recentste HDMI-standaarden eARC en Dolby Vision, compatibiliteit met 4 K-doorvoer en de ingebouwde Bluetooth en Chromecast garanderen een vlotte verbinding met uw favoriete kwaliteitsentertainment.

Geen compromissen

Naadloze bedieningsmogelijkheden
Met de Smart Control App stemt u de geluidsinstellingen af op uw persoonlijke smaak. Dat de AMBEO Max ook compatibel is met smartphones onder iOS of Android maakt de hele ervaring wel bijzonder naadloos.

Sennheiser AMBEO-programma: een alomvattende, immersieve klankervaring

Alles wat u in de echte wereld hoort is immersief. Met AMBEO levert Sennheiser een integrale 3D-audiotechnologie af, met oplossingen die u een zo natuurlijk en meeslepend mogelijke klankervaring laten ervaren, via toepassingen zoals Home Audio 3D, 3D Sound Recording and Mixing, VR/XR en Exhibitions.


AMBEO maakt zich sterk de luisteraar in staat te stellen ongehoorde klankperspectieven en een nieuwe klankrealiteit tot stand te brengen.

Met audio-oplossingen die het echte leven registreren en versterken (AMBEO VR Mic en AMBEO Smart Headset) reikt AMBEO content creators de unieke tools aan waarmee ze een impact kunnen hebben op hun publiek. Voor luisteraars die smachten naar adembenemende emoties, toveren de AMBEO-demonstraties (Pink Floyd Exhibition, e.a.) en de AMBEO Soundbar ieder moment om in een bovennatuurlijke klankervaring

Sennheiser Ambeo advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 35 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw Sennheiser Ambeo soundbar bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw Sennheiser Ambeo het hele jaar, 24 uur per dag, iedere dag, 100% veilig online.

Specificaties

Vooraf geselecteerde instellingen Film, muziek, sport, neutraal, AMBEO uit, aan (licht, standaard, boost)

Aantal kanalen 5.1.4

Speakertype
6 x 4" langeslagwoofer, cellulose sandwichconus
5 x 1" tweeter, aluminium koepeltweeter
2 x 3,5" breedbandluidspreker (opwaarts)
Laat meer zienAmbeo Soundbar

Gewicht ongeveer 18,5 kg

Afmetingen ongeveer 126,5 x 13,5 x 17,1 cm, incl. voetjes

Stroomverbruik 250 W (sinus), 500 W (piek) Verbruik in stand-by: ECO stand-by AAN = 1,9 W, ECO stand-by UIT = 5.5 W

App support Sennheiser Smart Control App

Ingangen
3 x HDMI in (v.2.0a), 1 x HDMI uit (v.2.1 eARC)
1 x optisch in
1 x AUX in (stereo RCA)
1 x USB (voor service/updates)
1 x Ethernet
1 x subwoofer pre-out (mono-RCA, max. 2 V)
1 x microfooningang (2,5 mm jack)

Bluetooth
Google Chromecast
Media (UPnP)

Wifi standaard
IEEE 802.11 a/b/g/n/ac

Wat zit er in de doos?

AMBEO Soundbar
Afstandbediening inclusief een Lithium batterij
Calibratie microfoon
High Speed HDMI®-kabel
Stroomsnoer
Gebruiksaanwijzing

Video